Komentari

harpplayer.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • vigor

    pozz ljudi. čujem da je prošle godine škola bila super i da su učenici pod vodstvom Nevena Mijača jako puno naučili.čak je na ovom festivalu jedan od sudionika njegov prošlogodišnji učenik.. pa me zanimaju malo detaljnije informacije od ovog gore navedenog- dali i ove godine predaje Mijač... koliko sati (dnevno) traju predavanja... smještaj?

    avatar

    07.07.2008. (13:40)    -   -   -   -  

  • anonimac

    July, 12 2008 at "Blues Weekend u Lici" - Gracac,

    An all new blues festival in Lika! Featuring artists: Blues de luxe - Zadar BUM - Zadar Combo - Zadar Gula & Co - Zagreb Tomislav Goluban & Little Pigeon´s ForHill Blues - Zabok Koca & Treci C - Split Bebe Na Vole - Zagreb

    avatar

    08.07.2008. (10:21)    -   -   -   -  

  • Iggy

    Hvala za najavu, blues festivala je sve više i više ;)

    avatar

    08.07.2008. (18:44)    -   -   -   -  

  • Iggy

    Evo još detalja što se tiče radionice u Pirovcu. Ove godine radionicu vodimo Lovre i ja. Smiještaj nije osiguran ali je cijena radionice od 250kn za 5 dana (naspram prošlogodišnje cijene od 700kn za 4 dana) itekako povoljna. Radionica će trajati 3 sata dnevno a po potrebi i duže da se savladaju određena poglavlja tečaja. To bi bilo to, prijavljujte se i dalje ili pitajte što vas zanima.

    avatar

    08.07.2008. (19:00)    -   -   -   -  

  • poc

    pozz ! Evo ja sam upravo danas odlucio i ako me je uvijek privlacila, nauciti svirati usnu harmoniku. Nikad je do sada nisam imao priliku svirati jer se više bavim gitarom, mislim da ipak imam muzičkog talenta pa tako da cu trudom pokušati savladati i sviranje usne harmonike.
    Još je nisam kupio, ali zato i jesam na tvom blogu da bi lakše odabrao kakva usna harmonika je za moj stil.
    Ja inace obozavam blues, a narocito bi mogao non stop slusati blues na harmonici.
    Zavidim i nekim zatvorenicima koji odlicno sviraju a u isto vrijeme olaksavaju sebi dušu blues tonovima :-). A neki dan sam gledao na TV-u da je usna harmonika spasila zivot jednom planinaru, tako sto ju je svirao kad mu je bilo najteze i tako prezivio dane sam, al da više ne gnjavim.... Mislim da je ovaj Blog odlican, ma da ga jos nisam pretrazio al mislim da ce uveliko pomoći za mene kao početnika da na moru ove godine makar nešto imam za odsvirati na plaži ;-)) !!
    Hvala !!!!

    avatar

    09.07.2008. (16:32)    -   -   -   -  

  • Iggy

    Ako budeš ljetovao u Pirovcu i usput pohađao tečaj usne harmonike, naučit ćeš puno više nego što si mislio a spojit ćeš ugodno s ugodnim. Moj savjet ti je, prijavi se ako stvarno imaš želju naučiti.

    avatar

    09.07.2008. (20:22)    -   -   -   -  

  • poc

    Evo našao sam jedan usnjak PRO HARP, najblolji mi se cini od svih sto sam isprobavao, al ipak da tebe pitam, pošto sam početnik da li je ovaj usnjak dobar za mene? Mislio sam uzeti iz A tonaliteta pošto najviše volim da bluzim na gitari iz E !!! Hvala...

    avatar

    12.07.2008. (19:21)    -   -   -   -  

  • Iggy

    Ma kao da si mene pitao što da kupiš, to bi bio moj izbor i što se tiče usnjaka i tonaliteta. Samo naprijed...

    avatar

    12.07.2008. (19:39)    -   -   -   -  

  • gox

    Pozz. Da li je svejedno kao početniku iz kojeg tonaliteta učim svirati. Ja imam također usnjak proharp iz D tonaliteta, to znači da blues na gitari mora ići iz A koliko sam skužio.
    I da li ima neka video škola ili sl. preko cega bi mogao lakse učiti preko kompa ??

    avatar

    14.07.2008. (21:34)    -   -   -   -  

  • JinX

    gox pogledaj si ovo na youtubeu http://www.youtube.com/user/JamCamp06 imas tu puno filmicha zanimljivih i lik to sve jako dobro objasni.. :)

    avatar

    18.07.2008. (19:41)    -   -   -   -  

  • goran

    Ja imam Pro Harp usnu harmoniku i na njoj piše da je iz D tonaliteta, al mi nije jasno zašto i na gitari ide iz D. Čuo sam da je D=A, al kod mene je D=D.
    I sta mislite o ovom usnjaku za mene kao pocetniku. hvala !

    avatar

    24.07.2008. (22:05)    -   -   -   -  

  • kice

    goran stari ovak nije ti d/d osim ako sviras harp u 1 poziciji onda je iz d a ako sviras u 2 poziciji znaci vise uvlacenja na dubljim tonovima onda ti je tek harp iz a..kuzis?malo prouci pozicije!!

    avatar

    01.08.2008. (12:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...