Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • povuci-potegni

    nije tebi život bio lak.. :)

    avatar

    24.06.2008. (15:31)    -   -   -   -  

  • NEOV SVIJET

    Želim Vam svu sreću svijeta jer znam kako je kada željno isčekuješ da dobiješ maloga anđela!Veliki pozzz od Nea i njegove mame

    avatar

    26.06.2008. (15:11)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ svima - ...wow! Nisam očekivao reakcije, posebno ne od toliko "novih" ovdje.
    Svima hvala; da, tema je slojevita i duga, i baš kao masa drugih situacija u životu - dok te samog ne oplete, nemaš pojma, o čemu se priča... U jednu ruku, kao i gubitak dragih ljudi, i začetak i porod želim shvaćati i kao sudbinu, kao dijelove života, koji nas čine svjesnijima ljepote, prolaznog, jedinstvenog - nas samih ...
    Vama s kojima se možda srećem po čekaonicama ili skrovitim plažama - sretno! ;-) :-)

    avatar

    26.06.2008. (16:23)    -   -   -   -  

  • primakka

    ma, isto ću stisnut, pa pisnut! ako se baš odlučite na usvajanje, znan jednu dalmatinku. je da je malo starija, al´ lako se čita ;-)))) i razumna je.

    avatar

    27.06.2008. (09:24)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Odmak od - misliš, taman dok mene uhvati dalekovidnost staračka, da to obavimo sa usvajanjem, ha...? Pa, ima nešto u tome... Onda ona i ja sjednemo u kolica, a netko nas fino gura kroz perivoje sjenovite, hahahaha.... :-))

    avatar

    27.06.2008. (12:44)    -   -   -   -  

  • londra

    u istoj situaciji i mi doma,sestri i zetu ne ide, a s obziron na dijagnozu nikad neće ni ić(zalomit se ni teoretski ne može) pa su umjetne oplodnje, posvajanja i sl glavna tema razgovora...Ta tema ne može ne bit stresna,čini se

    avatar

    27.06.2008. (13:13)    -   -   -   -  

  • nezaposlena zena

    fak! ovo me podsjetilo na priču iz vlastitog života. možda ju jednom ispričam...za sada još nemam hrabrosti. da, definitivno stresno. vama želim sve naj...i što prije neko "kmekalo" :)

    avatar

    29.06.2008. (17:18)    -   -   -   -  

  • dalmoš

    a prijatelju dragi viruj mi da znam kako ti je, ali ne gubi nadu. ..ja sam isto imao isti problem sve do nedavno. Nama je uspilo dva puta da žena zatrudni ali su se nažalost dogodili spontani pobačaji u ranoj fazi. (žena mi je bila trudna tek par tjedana) Išli smo kod njene ginekologinje preko zdravstvenog i ona nam se nije baš pokazala naj naj, pa smo išli u privatnu kliniku spremni da platimo sve pa koiko košta da košta. I na kraju ,da skratima, nova doktorica nam je odredila termin kad da pravimo bebu i Hvala dragom bogu uspilo je!!!! Evo sad mi je žena trudna,triba rodit u 10.-ti misec. Nisam ovo komentirao da ti se hvalim nego da ti pokušam ulit nadu da rješenje ipak postoji.... kod tebe je vjerovatno nešto drugo nego kod nas ali prijatelju dragi , ne posustaj jer vidim da imaš veliku želju za djecom i bog će ti ih dati ,samo budi uporan i strpljiv...Puno pozdrava iz Splita....! ;-)

    avatar

    30.06.2008. (20:45)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ londra, nezaposlena žena, dalmoš - hvala, ljudi moji... Vele i da je sve u glavi; mislim nekako da nama tu stvar počinje... Utoliko, radujemo se predstojećoj terapiji neretljanskim delicijama, dalmatinskim buzarama, Dingačem, pa... što Bog da... :-) Svima veliki pozdrav... :-)

    avatar

    02.07.2008. (11:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...