Komentari

weeping.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Hallow

    Hej, Budilica.
    Jako sam sretna što si opet otvorila blog. Nedostajala mi je Noah. (:
    Post je jako dug, čak iako zanemarimo da sam ga već bila pročitala. Mnogo mi se sviđa.
    Od samog početka priče, na Larryja nisam gledala kao na savršenstvo. Sada iz tvoga sna saznajemo da je zapravo najveće đubre. Nadam se da možeš ostati prijateljica sa Siennom.
    I slušaj Evan, ona ima uvek dobre stavove, iako zanemarimo da sam ja taj prva upotrebila. (:
    Ah, Larry je u zadnjem delu posta užasan! Odvratan. Ne shvatam ga... Šta on uopšte želi? Hm, ko je misteriozni na kraju posta? Can't wait da saznam! Možeš i pojasniti malo onu ženu iz posta... Jako me zanima ko je u stvari ona, ko ju je poslao. Možda je tvoj neki rođak, ili anđeo? Wow, baš si me ostavila bez reči. Maštovit post, u svakom slučaju.

    Volim te, alarm clocku. (:

    avatar

    21.06.2008. (03:13)    -   -   -   -  

  • Prints of the rain. In my life.

    Ey.
    Ti znaš da sam ja po prirodi dosta ljubomorna osoba, iako se većinom suzdržavam pa nitko nikad ne zna kak se ja osjećam, il što god se već kotla u mojoj smotanoj glavi i pod mojim namještenim smiješkom ili smijanjem, al čuj, to je jedini način na koji se mogu praviti da sam ljudsko biće. Iako mislim da nikog nisam zavaravala. Ah. Al čuj, ti meni predivno pišeš, bleso jedna. I sad sam opet u depresiji. Ništ mi ne ide od ruke. Al ok, neću te gnjavit s tim.
    Larry nije đubre. On je žvaljasto đubrasto govno kojeg bih ja tako rado šutnula u dupe i odrezala mu ono između nogu, onak polak, da ga luđački boli. I kastrirala bih ga. A zatim bih ga bacila u jamu punu mravi premazanog medom da ga dobrano izgrizu, a zatim bih mu skratila muke i bacila ga krokodilima.
    Mislim, peder jedan. Ak je Turčin, predaj ga ovim našim navijačima i začas će ga sredit. Al moj način je bolji. Bolniji. Bwhahaha. Sad sam se sjetila kad je moj stric jučer psovao njima Alaha. I onaj njegov trbušni ples. E to je bilo za pamčenje. Ni Shakira mu nije bila ravna.
    Jedva čekam da dođem kod tebe i gledam Hannibala. Al dofuraj punooo grickalica i slatkog, ako želiš da to gledam hladnokrvno. Ili ak ne želiš da tebe pojedem. Mogu i ja biti hannibal. Ha ha. Al uvijek me zanimalo što sve stavljaju u čips. Možd oni to one stare djedice što umru od srčanog samelju i dodaju u čips onak, da pojačaju okus. Sad više sigurno nikad nećeš jesti čips. Tako da ga obavezno kupi da ga onda ja mogu jesti. Kak sam pametna. =P
    E da. Pričam ti ja s mamom i dođe ona meni kao da se moram pustit tebe i nać prave prijatelje (viš, pametna žena XD ). I ja kao, što ti hoćeš reći, da ona nije prava osoba? E pa da, da nisi ti robot? Ma uglavnom, ona men priča kak s tobom valjd ne mogu izaći van u grad i što god već. I ja njoj kao dođem "Pa mislim molim te, pa otići ću ja kod nje lijepo na tjedan dana u Rijeku pa ćemo ići u grad ak te to veseli." I onda se uhvatila za tu ideju i rekla "A hvala Bogu, super, dogovoreno, lijepo ću te se riješit!". Mislim divno. Vlastita mama me se hoće riješit ko da sam kanta za smeće. Al sjetit će me se ona jednog dana kad postanem presjednica Europe (hm, otkud mi ta ideja?) i općepoznata diljem Hrvatske. Tad će vikat "To je moja kćer!". Ma voli mene moja mama. Sam je malo razočarana što nisam savršena. A što ćeš. Nismo svi savršeni ko ti.
    I tak. Ajd idem ja prije neg što dobiješ infarkt. I da, idem se izbeljit svim ljudima. Znam ja da ti najviše voliš moje komentare. Najduži su. Beeelj.
    PoZz!

    avatar

    21.06.2008. (22:11)    -   -   -   -  

  • Hallow

    Dovuci se na moj blog i komentiraj mi post.
    Škola se završila, do you remember?
    Ovaj post je bio izuzetak, al sledeći ti neću komentirat ak ti nisi meni :PP

    avatar

    23.06.2008. (04:46)    -   -   -   -  

  • Roxy

    Ej ljube!
    Napokon da si se vratila. Poželila sam te puuuno! Ali da se sada vratim postu.
    Čudna mi je Audrey u priči jer sam naviknuta na Rox. Ali sviđa mi se kako si je predstavila.
    Taj Larry je nenormalan kreten. Ja bih ga udarila u sveto mjesto i...ma vidio bi on mene. On da dira moju Noah. Ccc.
    Ali taj princ koji te spasio...i can see love!

    Ljubim. *wub*

    avatar

    23.06.2008. (11:13)    -   -   -   -  

  • Amelia

    Novi blog.
    Roxy je.
    Ljubim.

    avatar

    23.06.2008. (16:22)    -   -   -   -  

  • Namarie

    Moraš mi javljati za posteve. =)

    Nije mi jasno zašto bi taj dečko plakao ako te u biti ne pozna. Mislim, možda on tebe pozna ali ti njega. Mda. Zbunila si me. Čekam sljedeći post za razjašnjenje.

    Larry je kreten. Ja bih ga lupila u reproduktivni organ koljenom. Ali dobro, očito je Noah kulturnija od mene.

    pwusa.

    avatar

    26.06.2008. (12:22)    -   -   -   -  

  • Little Queenie

    Bookich =)
    Napokon dugo očekivani post ( kojeg sam ja već odavno pročitala, hehe )!
    Jako je dug i zbog toga sam happy, iako ga sad ne moram čitati, ali ću ti iskomentirati koliko ga se sjećam x)
    Meni je ovaj post super, i u cijeloj njegovoj dužini održavala si istu ravnotežu - magičnu. Odnosno, odličnu. Meni se taj Larry uopće ne sviđa, niti on kao osoba, a bome ni njegovo bljakavo, fuljavo ponašanje, kako bi rekla moja seka. Sienna mi je čudna... glupa je, bile ste najbolje prijateljice i onda tako?! Cow!!
    Ovo na kraju posta mi je kjuuut... princ na bijelom konju... ili je to samo konj, bez princa? Meni se čini da je ipak princ, bez konja. Da je meni jedan takav, pravi Superman! Spasilac... ja mislim da je tu nova ljubav na pomolu, a ako ništa drugo, onda bar pravo i dobro prijateljstvo. Mislim, moraš mu se nekako odužiti!?
    A odakle zna tvoje ime? Ne, čekaj to nije nimalo čudno. Da ne zna, ne bi ti ni spašavao. Ja bome ne bi spasila nekoga koga ne poznajem. Osim... osim ako mi se ne sviđa taj kome treba pomoć, što je velika vjerojatnost u ovom slučaju. Drugi razlog bi bio što bi me zbog toga svi voljeli, slavili i poznali! Ah, kaj ćeš, ja sam ovisna o pažnji xD.
    Mislim da je to to od mene, iako ovaj odlični ( geni - jalni ) post zaslužuje veći i bolji komentar, ali poznaješ mene - nisam ja za to. Odnosno, jesam kad hoću, ali kad se meni nešto dalo? Kad ne sjedim u ovom udobnom stolcu, eto kad.
    Inače... kaxi? Kaj ima? Kad će novi post :P ? Kad ću ja dobit svoj komentar? Ah. Eto ga!
    Vojim te i jubim jer si mi uljepšala dan svojim postom x)!!

    Tvoja Nana ( jer sam s osobnog ) xP

    avatar

    26.06.2008. (17:01)    -   -   -   -  

  • Namarie

    post =)

    avatar

    28.06.2008. (13:33)    -   -   -   -  

  • Rae

    Rie je. Vjerujem da to znaš. =)

    -

    Blog.hr je kup idiota. Bili su dobri prije pa su promijenili dizajn, način ulogiravanja itd. Nekad je baš bilo dobro. Dobra, stara vremena. Fale mi.

    Pišeš i ti odlično. Nemoj mi sad tu prodavat neke priče "ne pišem dobro". Poznato mi je sve to. Tako da - shut the hell up!

    Moji starci ne misle da ću dobit upalu pluća ako umočim palac. Neee! To stara misli. Bljuje mi se. Onda stari popravi situaciju.

    Ja za nikog nisam navijala osim za Hrvatsku. Kad su ispali prestala sam gledat. I to je to.

    Zbog mozzille. Ja osobno koristim IE i ne ispada mi slika iz boxa.

    Pusa. =)

    avatar

    01.07.2008. (09:21)    -   -   -   -  

  • nami

    znam ja šta je willy

    a glumac na slici za Uriela je Johnny Depp :P

    avatar

    02.07.2008. (13:23)    -   -   -   -  

  • Roxy

    Post.
    Valjda.

    avatar

    03.07.2008. (19:28)    -   -   -   -  

  • Margaret Riddle

    Napokon si se vratila. *happy*

    I missed U. A kao što vidim, opisi su ti i dalje sjajni. :D

    Najviše mi se svidio onaj flashback, a najmanje mi se svidjelo ono đubre zvano Larry. Koliko god da mi se na početku nije sviđao, sad ga doista mrzim. Djeluje mi nekako ufurano, ulickano... pravi mamin sin. Stekla sam takav dojam odmah na početka. A ni Sienna nije ništa bolja. Fufica mala :P. Sorry što se ovako izražavam, ali ja kad čitam se doista uživim u priču, kao što si mogla primijetiti. I mislim da se ovdje moj stav kosi sa tvojim, tj. ja sam u potpunosti na Evaninoj strani. :D

    Što se Larryja tiče, mislim da ni u čemu ne bih uživala kao u lupanju njegove ružne face.

    Kraj mi je bio malo jeziv. Tko je taj misteriozni lik, i otkud zna tvoje ime? Očito je da zna i nešto više o tebi, i da je imao dobar razlog zašto te je spasio. Ili je jednostavno velikodušan, hehe.

    Jako me zanima kaj bude dalje. Javljaj za postove.

    Btw, ja imam novi post. I novi blog, ako te zanima. Bezjački. link

    avatar

    04.07.2008. (13:58)    -   -   -   -  

  • Amelia

    Post.

    avatar

    06.07.2008. (16:42)    -   -   -   -  

  • Anna Avery Modesty G.M.

    ti veliko derište xD
    imam novi post i da si odmah dovukla svoje lijeno dupe do mog bloga i pročitala ga, ok? I kommala naravno... a mogla bi i onaj prošli xD
    Ma vojim te. I odi na moj osobni... iznenađenje pri kraju xD tamo ti sve piše!
    Volim te, kiss!

    avatar

    09.07.2008. (10:10)    -   -   -   -  

  • Jacqueline

    Something new.

    Yvonne je, s foruma.
    Post čitam navečer.

    avatar

    09.07.2008. (11:58)    -   -   -   -  

  • Jacqueline

    Larry je debiiiiiiiiiiiil. I to veliki.
    Ni Sienna se ne čini niš bolja. Gadura mala.
    Ovaj tip na kraju posta... Zaintrigiralo me to..... Baš sam sad znatiželjna....
    Evan ima pravo.

    Love you.

    avatar

    11.07.2008. (12:34)    -   -   -   -  

  • Thora Davis

    ei..
    ok sam ja kommala ovaj psot??
    jer sam uvjerena da jesam i sad me taaako živcira šta ne vidim moj komentar..a jeessamm i sad me živcira šta nema nema nema....al dobro ajde idemo iz početka...tnx za veeliki kom na mom blogu .baš sam bila happy kad sam ga vidila..
    hmm...al ja još uvijek ne kužim tko je to sjedao pored tebe u blatu na početku..to ona šta te bacila dolje il netko drugi..il moćžda Larry...aaa il ovaj sad s kraja..dada...možda..haha al dobro da se ja fokusiram na ono što je napsiano a ne da izmišljam svoje teorije..hmm...dakle ova cura od jučer baš nisam sigurna dal joj je pisalo ime il ne..ta šta te natjerala da vidiš kakav je Larry stvarno mi se čini simpatična..jako..dada...iako u biti ne..na neki način mi je antipatična ali vidiš samo ti hoće najbolje :) A i Sienna ti je u biti predobra frendica a ne netko zločrst tko ti hoće ukrast dečka..a Larry ah ma jednostavno enam komentara za takvu budalu...

    ae mala..uživaj mi
    ljubim!

    avatar

    11.07.2008. (13:21)    -   -   -   -  

  • Tutorica. Tina.

    Post. A čekam i da komentiraš Jacqueline. Ako već nisi.

    avatar

    14.07.2008. (19:08)    -   -   -   -  

  • Namarie

    post. =)

    avatar

    16.07.2008. (22:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...