Komentari

redbloodedme.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • Darko_23

    Hehe, vjecita nostalgicarka.... :))) i tko kaze da nasa bitter, tragicnih, gorkih usana, nema nesto cega ce se rado sjecati.... pobogu, gdje su ta sjecanja kad se uplakana javi da je lose volje, da sve pada u vodu, da ovo-ono, sim-tam... neki dan je i mene oprala ta neka nostalgija, gledao sam crtice na youtube-u, mislim da su u pitanju bili Mali leteci medvjedici.... ok, ne znam, s vremenom sam jako "otpilio" kontakt s svojim "djetinjstvom", ne znam, glupi osjecaj, ali takav postoji u meni.... Sjecam se slabo svega, velikim dijelom jer zelim vecinu toga zaboraviti, a jednim manjim dijelom zato jer imam slabo pamcenje, pobogu, to svatko zna :) Iskreno, sad se tako glupo osjecam, da bi rado suzu pustio... al ne mogu, znam da ne mogu.... mislim da me i ovaj post podsjetio na ono sto sam vjecno izgubio..... ne.... nikad niti nisam imao..... djetinjstvo.... da.... pusa bitternoj....

    avatar

    20.06.2008. (00:47)    -   -   -   -  

  • O.K.

    joj ja s svojim dragim često komentiramo nešto što je bilo i rado se prisjećamo igrica ponekad glupih, ponekih smiješnih, no bilo je interesantno
    igra se još graničara u školama, moja seka igra graničara, mada oni već u 3 razredu pomalo igraju i rukomet kaj mi se čini smiješnim, mi smo do 5.igrali graničara i uživala sam u tome
    a gumi gumi, ste skakali preko gume?

    ostavljam ti pozdrav i čujemo se poslije mojeg odmora

    avatar

    20.06.2008. (11:49)    -   -   -   -  

  • deirdre

    ja sam još uvijek dijete u duši, iako sam i ovako daleko od odrasle osobe. Ali dok sam ja bila malena(sada kao nisam XD) još nije bila počela kompjuteromanija. Ja sam generacija 1990.
    Uglavnom smo se igrali barbikama, krali susjedima trešnje i cvijeće i radili štandove. Nikad nisam bila sportski tip i bojala sam se lopte, pa franičar nije dolazio u obzir. Igrali smo se i kartama i lastikom. A moji najdraži crtići su bili Tom i Jerry, Leteći medvjedići i Štrumpfovi.

    Što se događa s današnjim crtićima, svi su nasilni? Batman, Spiderman, Ninje Kornjače i ekipica.
    Imam brata od 6 godina, već ima mobitel s punom opremom, kompjuter i prijenosni dvd player.
    Gdje je nestalo nadmetanje tko ima bolju biciklu????????????

    avatar

    20.06.2008. (13:28)    -   -   -   -  

  • Miss independent

    Nije bilo Don macaron? :D Tako mi je ostalo u sjećanju, ali nisam sigurna... Da, da... bila je i okoš bokoš. :) Koja blesava igra. :D Čvorak mi nije poznat, ali znam da smo igrali nešto slično. Možda čak i jesmo to, ali nismo igri dali naziv. Smrt bijela kost se također igrala. :) Sjećam se da nas je to naučila susjeda, a igrale smo se na obližnjoj livadi i u našem ili njenom dvorištu. Joj... znam da je bio neki tekst koji se izgovarao... Netko je išao u podrum po krumpir, palio svjetlo, prao ruke i sl. :D
    Od crtića sam gledala sve živo. :) Nisam birala. Još su mi i moji snimali na kazete.
    Snjeguljicaaaaa... to se uvijek jelo. :D I Kontiki. I Silk-Milk. I King.
    Dobila sam prije koji tjedan taj mail. :) Kad se sjetim... stalno smo smišljale neke igre i nikad nam nije bilo dosadno. A što reći... nego... bili smo maštovita djeca. :)

    avatar

    20.06.2008. (14:12)    -   -   -   -  

  • Bitter

    mili moji, baš mi je drago što sam vas podsjetila na dobra stara vremena, i da se još uvijek sjećate tih igara...
    btw, idućih 3 dana me nema niti blizu računala (idem u osijek), pa se čitamo idući tjedan!!!
    pusa svima!

    avatar

    20.06.2008. (14:43)    -   -   -   -  

  • Đus

    ti si se stvarno u zadnje vrijeme opasno počela vraćati u prošlost...
    još malo pa ćemo čitati: "eh, kad se sjetim kupanja u maminom trbuhu... to su bila vremena..." :)
    pozdrav!

    avatar

    21.06.2008. (15:33)    -   -   -   -  

  • jos jedan blog jedne studentice

    njam njam ti fini sladoledi njam njam ledolina,imam sliku svog 4 rođoša kako papam taj slamboš :)

    avatar

    21.06.2008. (17:07)    -   -   -   -  

  • Doll

    ola:) dobra stara vremena...ja se sjećam još igrica poput: Bili su Abraham i sedam sinova (pjeva se i miče prvo jednim ramenom,itd..), pa igre skrivača, slijepog miša, care care gospodare koliko je sati, ispod mosta voda teče...od sladoleda sam obožavala Njofru..a crtići Tom&Jerry, Štrumfovi, Leteći medvjedići, onda neka buba koja zna karate tako nešto..,pa Nik Praskaton..a danas nema ni jednog normalnog crtića... djeca sve prije počinju izlazit vani i opijat se i to im je zabavno..šteta..

    kissy

    avatar

    21.06.2008. (18:32)    -   -   -   -  

  • DarkMan

    čitam post i pucaju me slike sretnog djetinjstva...himen je menio bio idol,visok,plav,jak...takav sam i ja postao sad...lol....oko bokoš mi je ima najgluplji slogan od tih igrica premda sve te imaju neke bedaste poskočice...ringe ringe jaja mi je isto jaka igra bila...lool

    avatar

    23.06.2008. (13:31)    -   -   -   -  

  • neču ti reč

    i meni je himen bio super. pa je došao neki lik i prebio ga. kužiš e.ono e.. imala sam 16 tada čini mi se.

    avatar

    23.06.2008. (14:42)    -   -   -   -  

  • Bitter

    @neču ti reč - khm, draga moja, mislim da smo svjesne i ti i ja da nisam mislila na taj himen. sram te i stid bilo. pa jel to bilo lijepo??? :P

    avatar

    23.06.2008. (16:08)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Zbilja si me zabrinula s uvodom, hahaha da , zazvučalo je kao da si već bakica , post je super, lijepo se prisjetiti tih igrica iz djetinjstva. Ja sam malo starija, ali i u moje vrijeme sve se to igralo.Promatram danas i slušam djecu iz susjedstva...kao da su s druge planete.. od igrica ?samo kartaju, prosti su ko šlape, divlji...psuju jedni druge, tuku se, kamo ide ovaj svijet ?
    a imaju u materijalnom pogledu sve o čemu moja generacija nije niti sanjala , ipak mi smo bili sretniji i kako god to zvučalo i bolji.
    Pusa !

    avatar

    23.06.2008. (19:35)    -   -   -   -  

  • plug in baby.

    nostalgija me inače totalno deprimira.
    jer neke stvari nisu kao prije, i to je ono što me najviše muči.
    ali ja čak i dan danas znam odigrati neke igre iz djetinjstva sa ekipom, za ona dobra stara vremena. i sretni smo.
    *smile*
    pozdrav ;)

    avatar

    26.06.2008. (11:01)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Citajuci tvoj post sjetih se kako sam svojedobno, kao klinac u drugom razredu osnovne skole skoro dobio ukor. Bilo je to ovako:

    Uciteljica nas pitala brojalice. Kad je na me dosao red a kako su prethodno sve koje sam znao izrecitirali drugi pocnem ja sa kokoskom, prdezom, cika Bajom i pitalicom o jajima. Uciteljica pocrveni, svi se u razredu smiju (jer to se ne recitira u skoli - svi to znamo - ali ja se onako, odvazio). :)))

    Sto se nostalgije tice, uglavnom ne patim od toga. Nastojim zivjeti u vremenu danasnjem a sto je bilo, bilo je. Ne bi bilo dobro da je opet isto ali ... ma to prokleto 'ali' ponekad me natjera da se zamislim sto sam krivo napravio ili propustio jer sve nas, htjeli to priznati ili ne, ponekad 'muci'vjecno pitanje: 'Sto bi bilo da je bilo?'.

    Sjecam se kako je zivot izgledao nekad. Sjecam se Mende i Slavice, biciklistickih utrka klinaca oko HNK, streljane iza nekadasnjeg kina Tuskanac, klupica na Strossmeyerovom gdje sam bio vrazicak :), sjecam se Saloona, (sjeca li se tko od vas starijih kafica Papige na Ribnjaku? :wink) i jos mnogo cega drugoga. I ponekad ponesto od toga s vama podijelim ubacujuci ponesto u novele za koje mnogi vriste da su predugacke za citanje ali ih mnogi svejedno citaju.

    Trenutno se u zivotu ne mogu pozaliti ali nema te ljepote u kojoj ti nesto ne nedostaje. Ipak, ili imas uspomene na ono sto je bilo ili pak nadanja u ono sto ce doci. Imas li oboje, to je najljepse sto ti se moze dogoditi.

    As times goes by,
    Bocaccio

    avatar

    26.06.2008. (14:02)    -   -   -   -  

  • viam inveniam

    Prekrasno napisano, svaka čast! Ah... ta nostalgija! Može li joj itko odeljeti?

    Veliki osmijeh Ti ostavljam:))

    avatar

    28.06.2008. (10:44)    -   -   -   -  

  • ElectricFrog

    Zanimljiv ti je blog.
    Zanimljiva razmišljanja i tako to:)
    Lijepe slike!

    Nego, zašto fizičarka?

    avatar

    29.06.2008. (21:38)    -   -   -   -  

  • yuki-onna

    gumi gumi!!! to mi je bila najdraža igra! :D i nema više onih sladoleda bubi i bornovnica. a super su bili. :(

    ma, ovi klinci sada su u k***c skroz, ne znam kada sam opće vidla neku djecu da se igraju u parku. mi smo uvijek bili tak glasni i tak nam je bilo super da su susjedi uvijek vikali na nas da se stišamo jer smo po cijele dane urlikali pod njihovim prozorima. ali bilo nam je odlično. a kaj sada rade? igraju plejstejšn doma i gledaju tv. bezveze.

    avatar

    02.07.2008. (18:20)    -   -   -   -  

  • .....my corner of the net©

    eh da.....to su bile igre i druženje....a ne ko današnja klinčadija..........ja sam svaki dan djetinjstva visio ispred zgrade........s 'drugarima' se autičima igro, pikulali se a imali smo čak i onaj nogič na federske igrače pa smo fudbalirali tak a i vlastitim batakovima.......a onda sam ja arsenal naš dopunio sa košaricom federskom.....pa smo i turnire organizovali..............a sičam se one igre...............'care,care gospodare, kolko ima sati?'.........those were the times...........pozdraf iz Čoška............

    avatar

    02.07.2008. (19:54)    -   -   -   -  

  • PHOENIX II

    Patroliram večeras blogosferom, noćas je moja smjena. Gledam jesu svi živi, zdravi i na broju.
    ugodan pozdrav i osmjeh ostavljam.:-))

    avatar

    03.07.2008. (22:21)    -   -   -   -  

  • kutak za rasterećenje

    ma to su bila vremena...

    avatar

    04.07.2008. (21:17)    -   -   -   -  

  • Doll

    hello :) posljednji pozdrav prije odlaska iz svijeta blogera ti ostavljam. zadnji 100-ti post je objavljen. možda se jednom opet vratim.

    do nekog ponovnog viđenja uživaj u ljetu i sretno :))

    avatar

    08.07.2008. (20:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...