Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Nemaš pojma kako sam sretna zbog tebe, pročitavši ovo, ne samo jer si pronašla odgovarajuć posao, nego i jer si dosad bila tako ustrajna i strpljiva i tvrdoglava te nisi slušala savjete drugih koji te često samo potkopavaju i krešu ti krila. Želim ti prvo da se odmoriš kako i zaslužuješ, a onda i da na novom poslu daš sve od sebe i postigneš sve ono što si zacrtaš. Držim ti blogofige za to, draga MonoperajAnka :))

    avatar

    19.06.2008. (10:19)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    velike cestitke jos jednom!! a kako smo o svemu ovom vec i uzivo razgovarale, nemam vise komentara. sve si odlicno napisala i objasnila.

    avatar

    19.06.2008. (11:28)    -   -   -   -  

  • Juliere

    Nemam sto drugo reci nego BRAVO!
    Moje iskustvo je malo drugacije, jer sam krenula prvo jednim pa sada drugim putem, te znam da ce mi povratak na posao biti jako tezak, jer kao ponovo moram zgrabiti karijeru u ruke.
    U Italiji je situacija skroz drugacija, jer ti novci za porodiljni ne postoje, a raditi se mora.
    Shvacam napor ucenja jezika i mislim da je u tome nasa moc. Naucimo jezik toliko dobro, da se i domoroci mogu posramiti, jer smo ga mi ucili muku muceci.
    Zato ponovo BRAVO i uzivaj u odmoru. Mene jos odmor u domaji ceka...

    avatar

    19.06.2008. (11:48)    -   -   -   -  

  • An(t)onimka

    Mene si rasplakala ovim postom.:) Stvarno. Baš mi je drago, i vjerujem da ti je bilo teško tako dugo biti bez posla., bez obzira na dijete i obitelj. Ja sam isto bila, ali ipak kraće, pa sam već skoro pozelenila od muke.:) I slažem se u potpunosti s tobom glede onih "razgovora" za posao, pa kako napisati savršen životopis, blabla. Na kraju se sve svede na to da se jednostavno moraju poklopiti neki najosnovniji elementi (ako čovjek nema veze, naravno).

    avatar

    19.06.2008. (13:20)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Cestitam na poslu! Znam muke koje trebas proci da se dokazes uz sve domorodce.

    avatar

    19.06.2008. (13:24)    -   -   -   -  

  • Psiho

    ČESTITAM i upućujem novigradski osmijeh podrške

    avatar

    19.06.2008. (21:53)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Svaka čast i veliko bravo za Tebe! Od srca mi je drago zbog novog posla koji si doista zasluženo dobila, a još mi je draže što je taj posao nešto, što Te veseli, usrećuje i što će Ti omogućiti napredovanje u struci.
    Lijepo se odmori - a na jesen veselo na posao! Pusa, pozdrav od Luki+wufova :)))

    avatar

    19.06.2008. (23:42)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Kinky, hvala ti puno na tvom iskrenom veselju zbog mene. Vidim da si prepoznala tebi jako važnu crtu individualnosti koju i sama njeguješ....veliki pozdrav

    avatar

    20.06.2008. (10:25)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    lipa mare, naš nedavni razgovor m ei dijelom naveo da to sve stavim na blog...hvala ti što si me dva puta "saslušala". I tvoja priča je meni bila zanimljiva i pokazala je veliku dozu hrabrosti)))

    Juliere, hvala...evo nas dvije smo se malo zamjenile u ulogama zadnjih nekoliko mjeseci...Premda sam ja s djevojčicom bila u ponešto drukčijoj situaciji jer nisam imala posao na koji se mogu vratiti, jetik je još bio u povojima...Lijepo se provedi na svom prvom odmoru u domaji sa svojom djevojčicom)))

    An(t)onimka, vidim da si prepoznala nešto u mojoj priči...suze pročišćuju dušu, a i dobro je oprostiti se sa nekim fazama života. Veze i ovdje postoje, ali na potpuno drukčijem principu...ne preporučuej se rođak samo zato što je rođak, ali se može preporučiti nekoga tko ne moram biti nikakav rod ili prijatelj za koga znaš da je dobar radnik ili stručnjak...Ja sam ponosna jer nisam imala vezu, ali sam za oglas doznala preko jednog poznanika...)))

    Zvrk, Psiho, Luki2...hvala vam puno, pokušati ću se što više odmarati...veliki pozdrav svima

    avatar

    20.06.2008. (10:34)    -   -   -   -  

  • jja

    Prvo cestitke za posao! Znam koliko ti to znaci, ajde malo detalja na mail ;-) hvala. Ono kakav posao sto tocno radis i to.

    A sto se praktikuma tice, sve te razumijem jer iako to nije jos uvrijezeno u Lijepoj Nasoj vani je to normalna stvar koju svaka osoba prije zaposlenja prodje, svaka.

    "Nešto što na žalost, unatoč materinjem jeziku i dobro obavljenom radu, nisam uspjela doživjeti u domaji (dijelom i zato jer je moje područje slabo razvijeno i društveno ne vredovano)."

    kao da sam ja pisala, ali to znas.

    "Evo, upravo mi stigao mejl novih poslodavaca, čeka me puno školovanja, seminara, sastanaka..."

    Traumhaft!

    avatar

    20.06.2008. (19:45)    -   -   -   -  

  • pegy

    Uz priče kao što je ova tvoja pojača mi se nekad poljuljana vjera u ono da se uvijek sve posloži na pravo mjesto. Jedino što nekad treba vremena više nego bi htjeli. Jako mi je drago da je i kod tebe došlo vrijeme da si skroz sretna, ne samo obiteljskim životom, nego i onim što će biti izvan njega. Želim ti i ugodan odmor u našim krajevima uz puno mora i sunca onoliko koliko treba (ali ne previše :)).

    avatar

    28.06.2008. (14:35)    -   -   -   -  

  • mala plava ljepa

    baš ti je strava blog.........

    avatar

    29.06.2008. (12:50)    -   -   -   -  

  • mala plava ljepa

    pozzzzzzz...........

    avatar

    29.06.2008. (12:51)    -   -   -   -  

  • mala plava ljepa

    hy pozzzzzzzz.........................

    avatar

    29.06.2008. (12:54)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ti nikak da se vratis. cak mi ni sms-ovi ne prolaze :). znaci uzivas i opustena si :)

    avatar

    08.07.2008. (13:26)    -   -   -   -  

  • LoLacha

    pozz.............

    svratite...

    avatar

    06.08.2008. (20:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...