Komentari

diarydiduino.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • ali kolegica

    Bog Vesna,
    DA SE NISI USUDILA ČINITI GLUPOSTI
    Oprosti što sam si uzela za pravo ovako ti se obračati.
    Vidim te svaki dan, vidim tvoju patnju na licu, izlazi iz svake pore tvoje kože. Uvijek imam potrebu približiti ti se, ali si nedostupna. E sad je dosta,MOLIM te pusti me bliže, jer draga ne možeš sama, nitko ne može sam.
    Ja ti mogu pomoći, mogu ti pomoći jer mi je stalo do tebe, cijenim te i volim, ne mogu umanjiti tvoju bol, ali ti mogu pomoći da lakše živiš s njom Ti si svoju energiju i snagu potrošila na bol i tugu, ja ne želim samo stajati i promatrati te kako dušiš kao da me se to ne tiće.
    Bila sam Unina učiteljica, imamo toliko toga za pričati . Znam je od petog razreda pa do onda kada nas je vodila na izlete, unoseći radost i opuštenu atmosferu u autobusu, imala je takta s djecom, a bome i s nama učiteljima (što priznat ćeš nije lako).
    Vidimo se uskoro.
    Pozdrav, kolegica

    avatar

    20.06.2008. (22:11)    -   -   -   -  

  • emocija

    D., jesi li ti? Mislim da jesi, prvo po pozdravu, drugo po načinu pristupa. Upoznala sam te svih ovih godina, imamo toga zajedničkog a naročito se to odnosi na bezgraničnu ljubav prema (našoj) djeci, a onda i na ovaj stav lavice majke. I znam da bi mi htjela pomoći, znam da mi nalažeš da prihvatim tu gestu. No, samo jedno sjećanje, pa će ti možda biti jasnije. Sjećaš li se događaja u mojoj kancelariji prije ne toliko dugo vremena, kada ti se kćer nije javila. Preskočit ću cijelu priču, jer je se obje sjećamo, ali sjeti se straha, očajnog straha za nju, a onda kada ti se javila, potekle su ti suze, grčevito, ali bile su to suze olakšanja. A sad se samo POKUŠAJ staviti u situaciju da nije tako završilo? Da je završilo kao sa Unom? Shvaćaš li da bi te suze i taj očaj bili samo početak pakla? Za mene jest bilo. I za tebe bi bilo isto. Zato shvati, da ova moja beskrajna želja za pridruživanjem ( u ništavilu, da, ali ne bi bilo ovog užasa svijesti) ide ka borbi s mojim umom ( i svemu što on, prokletnik, implicira) i nadam se pobjedi. Tek onda ću biti sretna, ovaj život je - nula.

    avatar

    21.06.2008. (16:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...