Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • file

    Čitam zaostatke odozgora. Samo da ti se usput javim da sam tu. Negdje. U bespućima tvojih postova. Za sada sam više nego zadovoljna. Ovaj je divan. Tako bogat informacijama, a u isto vrijeme i zapretenim emocijama. Ko dobar dokumentarni film...
    Pozdrav iz kišne Dalmacije!

    avatar

    17.06.2008. (14:22)    -   -   -   -  

  • fulvus

    promjene su neminovne, pa i zid mora pasti. i kineski ćemo srušit. tak.

    avatar

    17.06.2008. (14:40)    -   -   -   -  

  • primakka

    povijest mi je uvijek bila lošija strana. sad mi je to prošlost - ne osvrćem se. a ti daješ dobre lekcije.
    a boduli, pa još irci...ostajem na njihovoj strani jer sam se odavno svrstala. zelene oaze, crno pivo, narančasta kosa, jak karakter, a sad još vidim imaju i muda. za eu. a dodik nek ide di ga prime, samo se bojim da ćemo i mi.

    avatar

    17.06.2008. (15:24)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Evo, sad si mi pojasnio šta je to Irska odbila i kako! Zaista ne pratim ta zbivanja. A tebe volim čitati, pa se kojiput i potrudim i pritom nešto naučim. Kažeš - tribinice za turiste. Tipični zapad, prodaje pogled na one drugačije, kao fol jadnije od njih - nek se vidi raskoš! Jadno. Puno si bogatiji zato jer si ti njih gledao odozdo sa svoje strane zida, nego oni koji su se popeli visoko i još platili da vas gledaju.
    Zidovi, zidovi.... možda je lakše bilo preskočiti onaj betonski, nego one zidove u ljudskim glavama.

    avatar

    17.06.2008. (16:20)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Nemam pojma tko je bio premijer Luksemburga 1991., ali kreten je komentirao svoje protivljenje samostalnosti Slovenije i Hrvatske ovako "Europi ne trebaju male drzave". Reci tako nesto i ostat ziv ...

    A Lisabonski je stari Ustav s malo sminkanja. Jugoslavija s 27+ clanica u kojoj uloge srbende imaju veliki, a mali moraju biti pokorni i slusati. A u medjuvremenu u bivsem DDR-u cvate poiliticki komunizam i nacizam, a u Francuskoj nije pametno ici navecer u predgradja. Jaka EU, nema kaj. Izbit ce im radnicka revolucija, bez Marxa i kad se nitko nece nadati. Naduta eurobirokratska smeca, usminkane kopije Kadijevica i Adzica, samo sto nemaju vojsku.

    avatar

    17.06.2008. (16:26)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Filipinka - neka Te, neka nas! :-) A ovo, sadržajno a zapleteno... Hmmm... Asocijacija - Gavrilović, u najmanju ruku... :-) :-) :-)
    @ Fulvus - zvučiš američki. KAJ POSLE, TE JA PITAM?! Evo, doma sam u naletu prpošnosti zrušil preveć zida. I sad? Ko bu novi zidal? Ko? :-/ :-/ :-/ ;-)
    @ Gustirna - pa znaš, iskreno... Fora su mi Irci. Jer mi Rvati malo precjenjujemo vlastitu poziciju. Ako zanemarimo apsurd ulaska Bugarske u Uniju, imamo mi doma što sređivati dok se Europa zbroji i presabere; nije da smo baš tako na visini... Ali da, zanimljivo jest - i htio sam reći kako se stvari ne dešavaju samo u prošlosti; živimo u zanimljivo doba... :-) A ono moje bogatstvo... Hm. K'o dijamant. Niti ga skuhat, niti bacit. A ladice pune krame ionako. :-)) Tek, za zidove u glavama si bolno u pravu - to me malo vraća na početak komentara... Pozdrav Ti!
    @ Pero - uobičajeno zanimljiv! :-) S Tobom bih ponekad trebao napravit forum umjesto ovih stenograma... :-)
    Činjenica da je "fraktalizacija" bivših federacija - sovjetske, jugoslavenske - zatekla tadašnji sustav međunarodne politike, posebno europske - to su Ameri fino iskoristili da se na našem otoku Europi uvale na mjesto Baćuške do nedavno... Utoliko me ona rečenica, koju prvu spominješ, ne čudi. Europi 12, nekakva je Slovenija ili nekakva Hrvatska zvučala isto kao Osetija, Ingušija, Turkmenistan. Let's face it.
    Usporedba bivše Juge i Unije... Za zamislit se. Pa gle, ipak se ne bune Irska, Poljska, Luksemburg (opet on). A mislim i da sve to i nama može igrati na ruku, baš jer smo mali, navodno smo pronicljiv i informiran mali narod i imamo se potencijala postavit, dok nas drugi ne krenu postavit. ...iiiiliiiii....? :-) Polušala; ne, zbilja mislim da je ovo zapravo ok, i kad se zanemare narcisoidnosti i pila okrene naopak', u vlastitu korist, možda ovo sve i nije loše trenutno... U tom smislu.... Pa iako kužim Tvoju Završnu, ne bi se niti htio mjeriti niti u kontekst uzimati kadijeviće, adžiće i ine. Najveća usluga i promocija, koju takvim gedžama možemo dati, je uzimati ih za referencu. Ja - ne! ;-) :-) Živio!

    avatar

    18.06.2008. (08:25)    -   -   -   -  

  • file

    Bravo Pero!

    avatar

    18.06.2008. (08:52)    -   -   -   -  

  • levant

    gle ovako. ja ti čestitam 20 godišnjicu mature. stvarno sam pristojna što je je.
    ondak mi sinulo u glavi, pa MOJ PRIJATELJ (ovo ti sad podilazim zbog osam izvora i vlastite egzistencije) bi mogao napisat knjigu "moj život u istočnoj njemačkoj". Fakat bi ju mogao napisat. tak! toliko od mene za danas,jer ja moram radit. di toga ima di pitam ja vas?????? :((

    avatar

    18.06.2008. (09:44)    -   -   -   -  

  • fulvus

    nije bitno, glavno da se ruši. poslije možeš ponovno izgraditi, uvijek možeš reći da nije bilo dovoljno čvrsto, znaš da stvari moraju biti čvrste iizdržljive.

    avatar

    18.06.2008. (14:35)    -   -   -   -  

  • primakka

    meni ništa? ili si me uputija u irsku ?

    avatar

    18.06.2008. (16:46)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ filipinka - :-) pazi, kad Ti svi nahrupimo tamo... državotvorni, a žedni... :-))
    @ levant - ma gle, sad kujem "Mojih prvih Deset u Bosni". Pa kad posenilim i vratim se unatrag, bit će mi se lakše sjetit detalja za memoare o Dedeeru, koje nisam ubložil dosad... :-)
    @ Fulvus - Praljak, 'si to Ti? Ili je Željkec...? :-) :-) :-)
    @ Odmačka - Tebi, kako ništa? Ja cijelo Labuđe jezero izveo nekidan, nisam se štedio, a nedjelja bila! Evo i danas... danas tu pile pečem, jučer... Ma, neka Te. Gladne i žedne. I Tebe vodim Filipinki. :-))

    avatar

    18.06.2008. (18:15)    -   -   -   -  

  • primakka

    ma, imaš ti praf, šeli keli. nakon onog odgovora na post prije, ne trebam više nijedan. odgovor. ni jest ni pit. ono je zapravo post-odgovor, tema-odgovor. za razradu, rekla bih. za sačuvat. za kad ogladnim. inače, hvala za pile, kad već pečeš ;-))

    avatar

    18.06.2008. (18:59)    -   -   -   -  

  • NF

    ja sam 1989.imao stipendiju, šetao tamo, iz ruske ambasade se čulo da svira Danielova "Đuuuli", meni onda kao i uvijek tamo lijepo bilo, jedino mi ta pjesma malo kvarila ugođaj. Morao sam je isprati s Radebergerom u obližnjoj kavani ;)

    avatar

    18.06.2008. (21:28)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Odmačka - a žene... Da moja tipka u ovo doba... :-)) :-)) :-))
    /Pile bijaše punjeno mrkvom, jabukom i orasima. Eto. ;-)/
    @ NF - pa da. Vjerujem i da si plaćao "Vegetom", hahaha... nnnda. Sammo mi je iz jednog razloga krivo što su mi uzeli osobnu im njihovu tada - imala je spektakularnu fleku od "trešnjinog viskija", veličine jetre poštenog kronera, hahaha... A presnimavajući ĐulU, dođoh ja tada u maniri sitnog dilera i do puse od razrednog komada ... e! Ajd sad plaćaj Vegetom ili četvrtom pjesmom s Eurovizije... :-))

    avatar

    18.06.2008. (22:55)    -   -   -   -  

  • levant

    bemti vas dvojica, NF i ti čini mi se plačete za dobrim starim vremenima. no ne plačete vi za starim vremenima, neg ste ondak bili mlađi. pa vam to fali. bože što sam otrovna...idem radit bolje nego da si vrijeđam PRIJATELJA (osam izvora levantica, misli na osam izvora) i tog
    drugog koji mi nije prijatelj jer mu se sviđa moj pas a ja sam samo siva mrlja negdje u zapećku....:))))

    avatar

    19.06.2008. (09:00)    -   -   -   -  

  • fulvus

    šeli, ja sam verimačžensko, a ne nekitamo frajer praljak i željac

    avatar

    19.06.2008. (11:11)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    Dragi moj Shelly tvoja draga pikulica, upica ide na odmor, ahha na dva mjeseca
    i nada se da je nećeš odjebat hahaha zbog tog :) već da ćeš je kao i NF širokogrudno dočekat na jesen :)) ljubi te dan :)) i ako kaj trebaš šalji na mail : danielabezg@gmail.com
    jer danči ima na mobu mogučnost mailanja :))) pusaammmmmmmmmmm

    avatar

    20.06.2008. (03:53)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Levant - pa čim se Ti odma' obojici obraćaš, ima tu potencijala... Kaj, 'oćeš nam Pikulicu izgurat...? :-))
    @ Fulvus - sad mi Te lakše zamišljat, dok mi se prvosanak stropoštava na okice šargopirgaste. :-)
    @ Uranka - pazi sa onom ležaljkom, dobro vezati... Čvrsto, a ne preusko, znaš već.... Širokogrudno Te nemrem dočekat, jer meni gravitacija prema dolje.... .... Pa Te čekam spuštenogrudno. Ak je to okej. A mail... Dobro, nek se ima. Moj Ti je isto bez gaća, eno ga desno na bljogu. Pa ak treba kaj. :-)) I, fino se imaj... Za kraj... /Hehehe, nemre Ti bit egzotičnije neg meni u Orašju. /

    avatar

    20.06.2008. (09:02)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    bem ti ne danielabezg hahah već danielabezj@gmail.com
    pusa odo jaaaaaaaaaaaa

    avatar

    20.06.2008. (11:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...