Komentari

malaanja.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Druženje s ljudima uz koje se osjećamo pozitivno je jedna od najvrednijih životnih aktivnosti, tim više ako dijele neke probleme slične našima pa je borba s istima automatski lakša i podnošljivija, nije li? :)
    Anja je, vidim, u svom nasmiješenom elementu, a dobro joj stoje i naočalice, izgleda ozbiljnije u njima, ali smiješak to uspješno pobija :)
    Želim vam da vam što lakše padne razdvojenost na koju ste trenutno primorani i, naravno, da urodi željenim plodom, a Anjici šaljem pusu koju joj tata Tomislav mora prenijeti, ravno od Kinky ;))

    avatar

    16.06.2008. (09:51)    -   -   -   -  

  • Potpisujemo od rijeci do rijeci komentar od Kinky. Drago nam je da ima sve vise i vise ljudi koji Vam zele pomoci.Primite jedan lijepi pozdrav iz baroknog grada a Anji dajte jednu veliku pusu.

    avatar

    16.06.2008. (12:03)    -   -   -   -  

  • Slavonka

    Od srca Vam želim da Vam razdvojenost od Vaših najdražih princeza padne što manje i da uživate u svakom trenutku sa Vašim divnim prijateljima. Od srca lijepi pozdravi i obitelji Matanović koja iako i sama u životnim problemima nastoji pomoći Vama i Vašoj obitelji.
    To u nama budi veliku nadu da još uvijek ovaj svijet nije otišao u krive vode.
    Pozdrav Vama a velika pusa Anji i mami Jasmini u toplicama iz ravne Slavonije.

    avatar

    16.06.2008. (12:43)    -   -   -   -  

  • zloba

    drago mi je što je iza Vas jedan predivan vikend, kad vikend tako lijepo prođe odmah se baterije napune i ima se snage za tjedan ispred nas :)
    velika pusa Anjici i svima zajedno veliki zagrljaj :)
    pozdrav

    avatar

    16.06.2008. (14:35)    -   -   -   -  

  • desert_rose

    Uvijek je lijepo vidjeti najdraže i vrijeme nekako sporo prolazi kad ih nema, zar ne? Najbitnije od svega je da terapija pomaže princezi.
    Svaki put je lijepo vidjeti vas i popiti kavicu s vama, popričati malo i jedva čekam da nam se obaveze malo srede i da se možemo osladiti torticom i uživati u ugodnom društvu u malo opuštenijem ambijentu..jedva čekam i da vidim princezicu.. :)
    Šaljem cijeloj obitelji puse i osmijehe.. :)**

    avatar

    16.06.2008. (15:29)    -   -   -   -  

  • kisica

    Uvijek je lijepo čuti kako sa ljubalju čekate njihov povratak doma, i sa kojim veseljem idete po njih.

    Nadam se da će i ova rehabiltacija biti uspješna za malenu princezu i da će te sa što manje tuge podnijeti ova rastanak.

    No još par dana i opet su sa vama, ni više ni manje, nego vaše dve princeze.

    avatar

    16.06.2008. (16:06)    -   -   -   -  

  • Đus

    drago mi je čuti da rehabilitacija prolazi u redu. mala princeza nam s naočalama izgleda kao prava zvijezda! svaki susret s Marijom je nezaboravan, to je naš gospodin "Pivce za živce"! :)
    puno pozdravljam i Matanoviće, a tebi prijatelju zahvaljujem na besplatnoj reklami. :)
    a sada ću se posvetiti jednom određenom komentaru ispod predhodnog posta, koji mi je digao živce. ne zamjeri mi oštre riječi.
    puno pozdrava curama i tebi!

    avatar

    16.06.2008. (18:28)    -   -   -   -  

  • NISKOZEMAC

    Vecer iz daleka Amsterdama!!!!!
    Posle moga kratkog boravka u Hrvatskoj evo mene opet u zemlji tulipana!! Na pocetku ;pozdrav svima Vama.Posebni pozdrav iz dubine moga srca i moje ljubavi Tomislavu Jasmini i mojoj maloj princezi Anjici !! Hvala Vam NEUMORNI TRIO na gostvoprimstvu koji mi pruzate uvijek kada boravim kod Vas.Stvarno jos jednom;kod Vas osijecam se kao kod SVOJE KUCE.Jos jednom hvala!!!!!!!!!!!!!
    Obitelji Matanovic saljem jedan srdacan pozdrac iz daleka Amsterdama.IMA JOS DOBRIH LJUDI!!!
    Pozdrav Vama a maloj princezi;bezbroj pusa!

    avatar

    16.06.2008. (18:30)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Nadam se da će i ostatak Anjine rehabilitacije proći jednako dobro i zanimljivo kao i ovaj prvi dio! Srdačan pozdrav, pusa Anjici od Luki+wufova :))

    avatar

    16.06.2008. (20:57)    -   -   -   -  

  • slavica

    drago mi čuti kako je mala princeza dobro i daste i vas dvoje dobro i daste svi troje proveli predivan vikend puno vas pozdravljamo sve troje a princezi šaljemo pusu veliku i dado joj šalje pusicu

    avatar

    17.06.2008. (12:18)    -   -   -   -  

  • četrnaestogodišnjakinja

    Dobar dan...cesto sam na vasem blogu ali ovo je prvi put da komentiram...mala Anja je preslatka...evo samo da znate da i ja uvijek citam vas blog i sa vama sam u mislima...budite i dalje hrabri i super kao sto vec jeste...
    puno pozdrava i pusa maloj Anji...

    avatar

    17.06.2008. (13:15)    -   -   -   -  

  • Janich

    A daj! Pojest ću se živa!!! Kad ste bili u Gorici ? Zakaj ja za to ne znam?!! JOooj

    avatar

    17.06.2008. (16:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...