Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • luki 2

    Tekst se sprema istina automatski, ali mislim samo zadnjih nekoliko minuta sprema - ostalo moraš sama ručno spremiti - jer, nažalost, nestane! :((( Pusa, žao mi je zbog nestalog posta! :(((
    Vole Te Luki+wufovi :))

    avatar

    16.06.2008. (07:32)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Moras poslati mail uredništvu, oni će ti reći možeš li što učiniti. :)

    avatar

    16.06.2008. (08:13)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Luki i kinky, hvala...

    avatar

    16.06.2008. (08:14)    -   -   -   -  

  • emanuelamia

    nažalost moraš ga ručno spremiti...imaš veliki pozdrav,,a sada sve ispočetka

    avatar

    16.06.2008. (08:31)    -   -   -   -  

  • Darius

    Hm... to je neki bug. Skice bi trebale spremati non-stop svaku minutu, bez obzira pisala post 24 sata. Hvala na obavijesti, pogledat cemo o cemu se radi.

    avatar

    16.06.2008. (08:50)    -   -   -   -  

  • Darius

    Sada sam testirao i sve radi ok. Ne znam sto se dogodilo. Mozda ako imas ADSL, bas u trenutku pisanja posta se promijenila IP adresa, pa onda nije spremalo (to nam je, btw, na listi da promijenimo). Jel te izbacilo (odlogiralo) kada si isla objaviti post?

    avatar

    16.06.2008. (09:05)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    i meni se dogadjalo slicno - stisnula bih objavi i poslije "pogledaj post". kad sam post htjela urediti, nije ga vise bilo ili je bila neka krnja verzija bez npr. zadnja dva odlomka. no, ja sam se spasila time sto sam cijeli tekst kopirala s bloga (jer je tamo bio prikazan) i opet ga stavila u box za editing novog posta. ali tebi ocito ovaj put nema pomoci :( pa ti mogu preporuciti da u buducnosti dulje postove pripremas u word-u.
    sugradjanski pozdrav od mare

    p.s. danas nam se sprema opsadno stanje, otvaraju i hanappi stadion za 40000 navijaca !!!!

    avatar

    16.06.2008. (09:51)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Darius, hvala na javljanju pokusaju da mi pomognes ...Imam HSDPA vezu i moguce je da je pukla veza u trenutku objave, ali mi ipak nije jasno zasto onda nije niti jedno slovo teksta snimljeno u skice tijekom sat vremena koliko sam pisala post?

    avatar

    16.06.2008. (10:18)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    lipa mare, ma je imas pravo...i ja ih obicno snimam. Ovaj put sam se zurila i smetnulas uma...Dobra skola, nadam se da cu uspjeti izvuci tekst iz svog mozdanog spremista.
    Da, dans je ludara u nasem gradu...JEsi primjetila kako su Hrvati postali popularni ovdje? A jucer nakon tekme Ceske i Turske, trubilo se jos kojih sat vremena...Ako cemo igrati sa Turcima, biti ce "veselo" sto se navijaca tice....
    pozdrav

    avatar

    16.06.2008. (10:22)    -   -   -   -  

  • Darius

    Moguce je da ti je modem promijenio IP adresu na samom pocetku pisanja posta, pa se zato nije uopce spremalo. Nisi mi rekla kada si kliknula gumb "Objavi" sto se dogodilo.

    BTW, nije rijesenje Word, mora radit ovo ko urica :)

    avatar

    16.06.2008. (12:12)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    trubili su turci i iza ponoci. bit ce veselo s turcima, pogotovo jer im prvi golman ne smije igrati protiv nas !!!!! samo da se ne potuku nasi i njihovi :(
    danas sam malo zafrkavala njemce kojih isto ima u gradu hrpa. idu gradom, navijaju....a ja si stavila hr kapicu i samo ih pogledala sa smijeskom u stilu: ponovilo vam se i danas sa austrijom :)))))) hehe, nadam se stvarno da ce ih austrijanci oprati !!!!

    avatar

    16.06.2008. (12:39)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Darius, kada sam kliknula "objavi" nestalo mi je stranice i pisalo je (koliko se sjecam) problem load page...ili server not found, vise se ne mogu tocno sjetiti, ali ej nestalo sve, a spremilo se nije....)))

    lipa mare, nego ...jesi ti vidjela tog divljeg turskog golmana? Mislim, onak , malo bolje pogledala? Pretpostavljam po onom udarcu zbog kojeg je zaradio crveni da je neki macho-tip, ali nemrem se oteti dojmu da je bas zgodan za pogledati, jos na kraju kad se skinuo iz one golmanske majice....
    Drago mi je da ga nema na golu zbog nasih, ali onak...za pogledati...ne znam, ne znam

    avatar

    16.06.2008. (14:15)    -   -   -   -  

  • Mr. Perfect

    Prasica jedna ... a kaj sam ja, slapa?

    avatar

    16.06.2008. (16:59)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Auuu, znam kako je , meni se isto to dogodilo i pošizila sam. Sada sve pišem u Wardu, pa presnimim na blog. Sretno ubuduće i pozdrav !

    avatar

    17.06.2008. (15:39)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ccc anka moja pa ti si udata zenska :)))) a ko i ja sigurno gledas i lepe muske ritice :)))).
    je, pogledala sam si ja turka, zgodan zgodan....i jos bez majice hm hm hehe....da da, odlican :)...turcima izgleda fali do 7 igraca, sto zbog kazni sto zbog ozljeda. jako se nadam da pobjedjujemo a onda nas cekaju portugalci :))))...hehe, pa cemo se nagledat christiana ronalda :)))))
    p.s. nije on njega tolko gurnuo kolko se tip sam bacio na pod. glumci su to, draga moja....

    avatar

    17.06.2008. (23:59)    -   -   -   -  

  • jja

    Ja sam sinoc oko ponoci bila jos u gradu, setala, koja je to ludnica bila, talijani tako uatmosferili grad da uopce nisam imala dojam da sam u ustogljenoj Njemackoj.

    avatar

    18.06.2008. (09:22)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    JJA, malo sam kasniej vidjela...jer se radilo o nekoj utakmici sa Njemačkom...ili je i u Njemačkoj ludnica zbog EM-a čak i kad ne igraju njihovi?
    I ovdje je jako veselo, ima to prvenstvo i nekih pozitivnih stvari, samo se bojim (zbog navijača) danšnje utakmice protiv Turske u Beču, sva sreća da smo zgiljali prije. Još sam na kompu u Zagrebu i sad pičimo...pozdrav

    avatar

    20.06.2008. (10:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...