Komentari

pisarovinskemazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • hobotnica

    Ne, ne ljutim se, dapače, drago mi je :)

    Smotra je bila lijepa, mažoretkinje slatke i uvježbane, a meni je posebno drago što se omogućilo našim pisarovačkim djevojčicama i djevojkama da se uključe u ovu aktivnost.
    Entuzijazma i volje ne nedostaje i vjerujem da će i one s vremenom uspjeti postići rezultate kao i vi ;)

    I, da, imam malu primjedbicu: a gdje su slike klinčaselskih seniorki? ;))) :)))

    avatar

    15.06.2008. (23:43)    -   -   -   -  

  • ~¤~Zd-mazoretkinje~¤~

    ej curke super slike
    svratite malo do nas
    veliki pozz

    avatar

    16.06.2008. (13:41)    -   -   -   -  

  • :-)

    super curke sad i vi imate blog!!! pusach

    avatar

    16.06.2008. (20:33)    -   -   -   -  

  • Pisarovinske mažoretkinje

    jako smo sretne kaj imamo blog !!...presretne
    pozdrav svima..svratit ćemo i do Zadranka- velika pusa ...

    avatar

    17.06.2008. (10:58)    -   -   -   -  

  • Ivana :)

    Sad još samo kroz neko vrijeme se dogovorite pa ćete ga same uređivat jer vas ja ne vidim često pa ne znam kaj ima novoga ;)

    avatar

    17.06.2008. (14:40)    -   -   -   -  

  • cura iz samoborskih mažor

    Ej!! Super vam je blog!!! Ja sam bila kod vas na smotri!! Bilo je super!! Mi još nemamo svoj blog ,ali se nadam da ćemo ga uskoro napraviti. Bilo je prelijepo i nadam se da ćemo se još vidjeti. POZZ!!

    avatar

    18.06.2008. (21:21)    -   -   -   -  

  • Solinjanka

    Super blog!!!!!!Kisssach!!!Idem ja !!!Pozzz...

    avatar

    20.06.2008. (19:59)    -   -   -   -  

  • samoborske mažoretkinje

    Zašto nema naših slika??????????????????? (šmrc-šmrc)

    avatar

    23.06.2008. (14:02)    -   -   -   -  

  • Pisarovinske mažoretkinje

    bit će, nisam ih imala na ovom fotiću. stavljam sutra :)

    avatar

    23.06.2008. (19:37)    -   -   -   -  

  • jeja

    ej cure...pa kako ste??? evo baš mi je drago što se napravile blog...nisam ni znala dok nisam ošla do klinčaselskih i vidjela...evo odmah istoga trena dodajem vas u linkove...želim vam sve najbolje,još puuuno godina rada i velikih uspjeha na svim mogućim nastupima, natjecanjima itd. svratite nekada i do nas....iločanka

    avatar

    23.06.2008. (21:38)    -   -   -   -  

  • Kutinske Mažoretkinje

    eii...
    veliki pozdrav od Kutinskih Mažoretkinja!
    Heh..
    blog wam je super..
    nadamo se daljnjoj "komunikaciji"...
    pozzz... =]

    avatar

    27.06.2008. (21:47)    -   -   -   -  

  • samoborska mažoretkinja

    zašto nema naših slika???

    avatar

    29.06.2008. (16:58)    -   -   -   -  

  • Pisarovinske mažoretkinje

    Hvala svima na lijepim komentarima za blog. Iza godišnjeg javit ćemo se svima, što ste se javili na naš blog. I mi se nadamo da ćemo u budućnosti ostariti kontake i dobru suradnju.
    Pozdrav svima ...... pusa !!!

    avatar

    01.07.2008. (10:24)    -   -   -   -  

  • roby

    Svaka čast cure stvarno ste puno toga napravile u kratkom vremenu .
    Nastupate li na Kupskim večerama ?Nema vas u programu i najavi ???

    avatar

    08.07.2008. (20:39)    -   -   -   -  

  • Pisarovinske mažoretkinje

    Hvala na komplimentu Roby. Nismo na Kupskim.. valjda su na nas zaboravili, ma nema veze ..
    budemo drugi put.
    Pozdrav svima

    avatar

    14.07.2008. (13:49)    -   -   -   -  

  • CrAzY gIrL

    bok cure! super kaj i vi sad imate svoj blog...
    imate zanimljive uniforme i želim vam puno uspjeha na natjecanjima i slično...
    vidjela sam vas na godisnjici... ma super ste!!!
    puno pozdrava i puseka primite od mene!!!
    bokić... :-)

    avatar

    15.07.2008. (22:30)    -   -   -   -  

  • Ivana

    Pisarovinske Mazuretkinje stvarno ste super i prekrasne.Drzim vam palceve da tako dalje i nastavite..puno uspjeha pozdrav iz Deutschland.

    avatar

    15.02.2009. (16:24)    -   -   -   -  

  • Kralj Stojković Branko

    RAT ZA OLIGARHIJU (1)

    Moja knjiga ( koju pišem) nije nikakva puka naklapanja i propaganda, nego je istina o krvavom hrvatskom podzemlju. No, moj cilj - nije da se bavim „njima“, nego, ja ostavljam otvoreno pitanje: Zašto mi građani to sve dozvoljavamo? Kakva nam je onda budućnost ili sigurnost življenja ?

    RAT ZA OLIGARHIJU

    PIŠE : Branko Stojković

    Lude 90-ete kada je kriminal bio gotovo legtimna stvar i oblik života, još ni iz blizine nije iza Hrvatske. Rat je završen. Neki od „junaka“ iz tog vremena su mrtvi, neki u zatvorima, a neki su bogati. Očigledno i Hrvatska kao i druge zemlje u tranziciji, koja je uz to prebrodila i Domovinski rat, predstavlja „raj na zemlji“, za kriminalce, s mnoštvom mamaca koji pomažu brzome i nekažnjenom stjecanju novca. Podatak koji se uklapa u stereotip o Hrvatskoj kao opasnoj zemlji, do srži zatrovanoj organiziranim kriminalom unutar kojega je jedino moguće poslovati. Takva percepcija Hrvatske , međutim, poprilično je zastarjela i slična je onoj svojedobnoj zapadnjačkoj predodžbi o Južnoj Americi. Hrvatska ješ ni danas nije stabilna zemlja - nego je korupcijsko - birokratizirana u 21. stoljeću. Stjepan Mesić je predsjednik Hrvatske države, koja u biti ide na gore. Mesić je potpisao Kovenciju Ujedinjenih naroda za borbu protiv organiziranog transnacionalnog kriminala. Dok i sam Mesić spada u kategoriju najcrnje svjetske sfvere, jer i on je umješan u - najkažnjivija djela.

    Prerma posljednjem istraživanju Transparency Internacional Hrvatske, parametri korupcije u našoj zemlji su toliko visoki da nas stavljaju zajedno sa Albanijom na zečelje spiska svih zemalja Evrope napravljenom prema stupnju korumpiranosti u njima. Glavna prijetnja političkoj stabilizaciji i privrednom razvoju širom jugoistočne Evrope je organizirani medjunarodni kriminal. Ratovi u bivšoj Jugoslaviji i propast izgradnje zdravih demokracija u toj regiji dodatno su značajno otežali problem. Demokraciju su iskoristili oni, koji su na to imali najmanje prava. Na području gospodarstva svakako ima najviše kriminala, koji je očigledno povezan s centrima politièke moći, koji štite one koji čine takva kriminalna djela. Stoga ako ovdje govorim o organiziranom kriminalu, onda bi trebalo korjenito promjeniti naš sustav i činiti sve da se isti koliko je to uopće moguće, iskorijeni.

    Problem povezanosti vlasti i organiziranog kriminala jedno je od najosjetljivijih pitanja poslijeratne Hrvatske. Da mafija još uvijek ima dugačke ruke, svjedoći nerasvjetljena ubojstva ljudi koji su na neki način bili uključeni u pokrenute sudske procese protiv kriminalnih grupa. Zbog jakih veza sa mnogo političara, hrvatska mafija svoje svakodnevne "poslove" obavlja bez mnogo straha od zakona. Upravo tako imamo - rat poslije rata. Smrt i strah postali su sastavni dio našeg življenja. U ovakoj psihološkoj atmosferi, ohrabreni su ne samo afirmirani kriminalci već i oni pojedinci koji nikada ne bi ispoljili kriminalno ponašanje.

    Građani Hrvatske kao jedan od najvećih problema vide organizirani kriminal i korupciju, koji su na trećem mestu – odmah nakon nezaposlenosti i siromaštva. Nakon katastrofalnih iskustava s devedesetih, pa prema ovamo, država je u poslednjih nekoliko godina, u zakonskim okviroma, formirala specijalnu agenciju USKOK, vlast je željela pokazati - da ona želi stati na put organizovanom kriminalu, ali pokazalo se - da to nije dovoljno: U galeriji likova koji su nas posljednje četiri godine uveseljavali iz Banskih dvora, titulu najzaprljanijeg uvjerljivo odnosi ministar prometa, turizma, mora i razvitka Božidar Kalmeta. Malo koja ministarska karijera puna je skandala kao ona bivšeg zadarskog gradonačelnika.

    Mafijaške organizacije uživaju zaštitu određenih političkih krugova. Ta zaštita se ljepše naziva korupcija i prisutna je u svim segmrentima našeg društva. Korupcija prodire u vlast na najvišim razinama. Organizirani kriminal djeluje u smjeru ekonomske ekspanzije, izgradnje koalicija među “financijašima” različitih država i provode svoje vlastite interese. Da bi organizirani kriminal nesmetano cvjetao u Hrvatskoj, ovisan je o zaštiti koju mu pruža vlada Ive Sanadera. I to sve u mogućnostima koje pruža globalizacija međunarodnog kapitalizma. Gangsterima je odgovaralo da se uvuku vrhove države, da u svoje redove političare i da ih oni drže na platnom spisku. Međutim, vremenom kriminalci su shvatili da su oni osobno mnogo sposobniji od predstavnika vlasti. Hrvatska se zato sve više suočava sa eksplozijom organizovanog kriminala. A gotovo svakodnevno ne prestaju pljačke banaka, kao i drugih novčanih poslovnica.

    Kada kažemo"centri moći", na šta se to, zapravo, odnosi? Postoji nekoliko centara moći u zemlji i oni su locirani pri velikim strankama; Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), Socijal- demokratske partije (SDP) Hrvatska seljačka stranka (HSS),.., to su centri moći koji pripadaju stranačkim političarima... To samo pokazuje kolika je moć koja je koncentrirana kod određenih stranaka, koji s

    avatar

    20.05.2010. (14:24)    -   -   -   -  

  • Spasenaje Hrvata ŠTIT

    HDZ BANDA MEĐUSOBNO SE OBRAČUNAVA PREKO LEĐA HRVATSKOG NARODA

    BIVŠA MINISTRICA BRANITELJA ZLOUPOTREBILA JE SVOJU DUŽNOST

    A sada Jadranka Kosor, je predsjednica Vlade Republike Hrvatske - najprije, ona je smišljeno putem hrvatskih medija najavila - borbu protiv kriminala i korupcije, a zatim je onda počela revno progoniti svoje HDZ-ovce: Damira Polančeca, ministra gospodarstva, i Ivu Sanadera, bivšeg premijera s koji je šurovala, odnosno, koji joj je bio šef. Dok je Ivo Sanader organizirano potkradao državu i narod, Jadranka Kosor mu je držala lojtru.

    BRANITELJSKA VJETRENJAČA UVIJEK KLATI PO POTREBI

    Evo i sad bivši osnivač HDZ-a i bivši ministar unutrašnjih poslova policije (MUP) Ivan Vekić najavio je putem hrvatskIh medija, ili bolje rečeno, on je javno zaprijetio Saboru i Vladi RH, da dolaze branitelji na Trg sv. Marka "pa da vidimo tko će nas maknuti?" Vekić je prije nekoliko dana saslušavan u Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku vezano uz ratna zbivanja u istočnoj Slavoniji.

    STJEPAN MESIĆ BIO JE PREDSJEDNIK SFR-JUGOSLAVIJE I VRHOVNI KOMANDANT JNA, A UJEDNO I VISOKI DUŽNOSNIK HDZ-a ?

    Prvi put zabilježen je raspad i podjela u HDZ-u 1994. godine, kada su tu stranku napustili Stjepan Mesić, predsjednik Sabora RH, Josip Manolić,..,Slavko Degoricija, Zlatko Canjiga i ostali članovi.. Danima mi smo (tada) slušali u medidijima njihove izjave. Te sve HDZ-ove afere i prepirke trajale su godine, ili bolje rečeno one su trajale od 1989., pa sve do 2011. godine. Najveća je sramota - što ti svi ljudi su iskoristili državu i institucije i narod za svoju osobnu borbu. Oni jedni drugima podmeću i makivaju svoje neistomišljenike s položaja..

    SVE TEŽA JE SITUACIJA U ZEMLJI U KOJOJ NEMA RADIKALNIH PROMJENA

    Čak i u Saboru RH, javno neki zastupnici govore: da "HDZ je zločinačka organizacija", koja ne samo da je pokrala narod - nego je i krajnje uništila mnoge ljude. Činjenica je, da dužnosnici te stranke su učinili velike zločine prema svome narodu. Instrument vlasti je prvi politički problem u Hrvatskoj. Jadranka Kosor pokazuje nam "mjesec u vodi" i govori - uhvatite ga u svoje naručje.. Mesićeva "pudlica Suzana" vlada Hrvatskom !?

    ZAŠTO SAD VLADA RH, NE ŠTITI HRVATSKE BRANITELJE?

    Uostalom nema nikakve razlike između onoga što se događalo od uspostave 1989., nove države Hrvatske, pa do danas. Velika poduzeća su pokrali HDZ-ovci. Ovdje nije samo pitanje - kako će Hrvatski narod dalje živjeti, nego i kako ćemo se riješiti te HDZ-ovske bande !? Hoćemo li i dalje klicati i pljeskati onima koji su nas uništili? Mislim dok je i jedan bivši komunist na vlasti, za Hrvatsku i narod tu nema sreće.. Demokratizacija u Hrvatskoj je nemoguća, jer na vlasti je bivša komunsitička elita. HDZ-e tobože nudio nam je promjene, a u biti je pokrao i uništio narod...

    HRVATSKI POKRET "ŠTIT"
    Branko Stojković
    C r o a t i a
    brankostojkovic152@yahoo.com
    --------------------------------------------- -----

    http://brankostojkovic.blogger.ba/
    http://crostojkovicstit.bloger.hr/
    http:/ /crostojkovic.blog.rs/
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    13.02.2011. (16:51)    -   -   -   -  

  • CRO-HRVAT-STOJKOVIĆ

    U HRVATSKOJ JE POLICIJSKA DRŽAVA NA DJELU !





    Daleko smo mi kao društvo od parlamentarne demokracije i civilnog društva.



    Tako, gledam ja 14. travnja 2011., na drugom program HRT-a zasjedanje hrvatskog državnog Sabora, gdje sjednicu vodi bivši ministar policije Ivan Jarnjak. Pitam se: U kojoj to normalnoj zemlji ima – da policija predstavlja krunu svih političkih i glavnih zbivanja kao u Hrvatskoj. To je čisti sukob interesa. I naličje diktature policijske države – kao takva, narodna demokracija je laž.



    U Saboru RH, u zastupničkim klupama sjede i drugi „špijuni i policajci“, na primjer: Ranko Ostojić, bivši ravnatelj policije MUP-a, tako i njegov stranački kolega SDP-ovac Šime Lučin, (isto) bivši ministar policije, i da ne nabrajam tako sve dalje. U Parlamentu kao glavnom vodećem tijelu sjede policajci.



    Što se pitamo zašto je ovakvo stanje u Hrvatskoj? U tom kontekstu treba analizirati i već otpočete pripreme za nove parlamentarne izbore, koji bi se trebali održati potkraj 2011. godine. Policijska „dinastija“ vodi državu i šefuje sa svim privilegijama. Što se onda čudimo kriminalnoj pretvorbi i privatizaciji i korupciji u Hrvatskoj.



    Ovakvu vladavinu dosada ljudi nisu poznavali. Jer ona je stupila na snagu uspostavom (tobože) novog sistema 1989., pa sve do danas 2011. godine. Ljudi nisu percipirali ovakvo nasilje, samovolju, nametljivosti i neodgovornost,.., kao takav totalitarni režim prisile… I u drugim tijelima lokalne uprave i samouprave sjede bivši policajci, odnosno načelnici policije. Ovakva policijska država je prvi politički problem s kojim se suočava Hrvatski narod. Sukobi unutar društva često su uzrokovani ovakvim problemima.



    Očito je, da postoje „policijski klanovi“ koji su zaštita određenim „političkim kastama“, oni su uzrok svih vrsta zlih špekulacija sa narodom. Ljudi kao društvena zajednica trpe ovakvu opasnost sa dalekosežnim posljedicama koji se odnose na kršenja ljudskih prava i građanskih sloboda čovjeka. Ovakva vlast očito nije izabrana već je nametnuta. Tako i sve institucije države sve su fingirane*, međutim kako bi se spriječila daljnja zloupotreba vlasti, treba razvlastiti takve „vječne“ ljude.



    Oni su nam godinama krojili sudbinu ili bolje rečeno upropaštavali nas. Skinimo ih na ovim izborima, i tako ćemo skinuti tabu – oznaku onih koji su do jučer mogli da rade kao „nedodirljivi“ sve vrste nepodopština. Mora svima biti jasno da su „oni“ totalno privatizirali državu i stvorili sebi sve monopole. Policija treba da bude servis građanima i zaštita narodu, a ne logistika i obrana političkih kriminalaca i lopova. Vlast proizlazi iz naroda i kao takva pripada narodu.



    Branko Stojković

    http://crostojkovic1958.blog.hr



    U Bjelovaru, 14. 04. 2011.

    avatar

    15.04.2011. (14:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...