Komentari

vjesnik-istine.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Apstraktna misao

    Sjeti se, zato je i Isus rekao:
    Ne mislite da sam došao ukinuti Zakon ili Proroke. Nisam došao ukinuti, nego ispuniti. Zaista, kažem vam, dok ne prođe nebo i zemlja, ne, ni jedno slovce, ni jedan potezić iz Zakona neće proći, dok se sve ne zbude. Tko dakle ukine jednu od tih, pa i najmanjih zapovijedi i tako nauči ljude, najmanji će biti u Kraljevstvu nebeskom. A tko ih bude vršio i druge učio, taj će biti velik u kraljevstvu nebeskom" (Mt 5,17-19).
    Mir i dobro ti želim!

    avatar

    17.06.2008. (15:37)    -   -   -   -  

  • FRANJEVAČKI PUT

    ...ćim on kaže da će biti uništeno kršćanstvo, meni je dosta.... dovoljno mi je da prepoznam znak vremena.. i da zaključim: to je loše, kakvim god oni svjedocima bili i nazivali se.. i pazi ovo: Poglavar organizacije. Oh, Bože...
    hvala ti što pišeš o njima, mislim da puno s time možeš druge educirati... makar ono osnovno. hvala ti na tome i neka Gospodin nagradi tvoj trud..
    mir ti i dobro!

    avatar

    18.06.2008. (20:23)    -   -   -   -  

  • Ana

    Bog živi! A što reći, sekta, sekta, sekta! Ne bi htjela nikog blatit ni vrijeđat zato ću završiti komentar na vrijeme... =)

    pozz! BTB :)

    avatar

    19.06.2008. (23:09)    -   -   -   -  

  • goran

    na ovom blogu je iznesen niz neistina, da nebudem grub laži. bilo čemu kad pristupamo, sa predrasudama ne možemo dobiti sliku istine. biblija koju koriste jehovini svj. je službeni prevod u RH. a sto se tiče "netočnosti" oko imena Jehova ili Jahve, bitno je reći da je biblija prožeta tim imenom (vidi prevod: "stvarnost", "kršćanska sadašnjost", "jeruzalemska biblija", ili prevod Matija škarić, gdje se i u novom zavjetu spominje ime Jehova, i to gle čuda baš Jehova a ne Jahve.)
    dragi moji bližnji katolici, sjetite se Isusovih riječi iz Mateja7:1-5, i bilo bi dobro graditi svoju duhovnost, ako ste zaista iskreni vjernici, a ne uvijek, iznova kritizirat svoje bližnje.
    ja imam mnogo, mnogo materijala za kritizirat svećeničku pedofiliju, ili pak druge propuste u katoličkoj crkvi, ali čemu to da radim, Bog je sudac, i kad bi se moja vjera temeljila na traženju propusta moje braće i mojih bližnjih onda bi mene od svih ljudi trebalo najviše žaliti.
    puno vas pozdravljam i želim vam svako dobro.

    avatar

    11.12.2009. (23:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...