Komentari

hms.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • ex

    ooo... hvala na bodovima. :)
    kad ih malo prostudiram javim se s pitanjima ako sto ne bude bilo jasno. :)
    uzivajte...
    p.s. drzim fige da opet idete u Austriju :)))

    avatar

    15.06.2008. (17:31)    -   -   -   -  

  • ~NoName~

    A zasto rijecke nemaju bodove???

    avatar

    15.06.2008. (18:19)    -   -   -   -  

  • ~NoName~

    Da i jaska...

    avatar

    15.06.2008. (18:20)    -   -   -   -  

  • HMS

    Strasno:
    Izbrisao sam ti post jer smo ovu temu prozvakali prije vise od tjedan dana. Ajde lijepo prosetkaj malo postovima, nadji gdje je to, pa ako te bas srce vuce nastaviti ovu temu nastavi je tamo. Necemo se vracati na prezvakane i prastere teme.

    NoName:
    Zato sto su oba bili diskvalificirani. Kod diskvalifikacije nema upisivanja bodova nego se ocjenjivacki listic upisuje sa zaokruzenim razlogom diskvalifikacije, u tablice se ne upisuje niti jedan bod (koncacan zbroj je 0,00), a u skatingu se pise slovo "D" kao znak za diskvalifikaciju, docim kompjuter ovo stavlja na posljednje mjesto.

    avatar

    16.06.2008. (01:25)    -   -   -   -  

  • Malena

    Gospodine Alene, meni je iznimno drago da ste stavili sve ove tablice i dali si truda. To je pohvalan potez HMS-a i pokazuje da se suci ne boje svojih ocjena, da je suđenje regularno, pa i onima koji su do sada sumnjali.

    Jedino imam jednu primjedbu: ako ćete u svakom postu govoriti kako ste ovo vrijeme žrtvovali od svoje obitelji, stvorit ćete među čitateljima jednu negativnu atmosferu. Sigruna sam da ne želite u nama stvarati osjećaj krivnje. Stoga vam je moj prijedlog u tom smislu - ili dajte nekome drugome da uređuje blog, ili jednostavno, kao i uostalom većina drugih urednika blogova mažoretkinja, zadržite to za sebe. Da se vidi da blog uređujete s voljom i da ste spremni žrtvovati to malo vremena, kao što sam sigurna da radite.
    Inače, svaka pohvala!

    avatar

    16.06.2008. (12:16)    -   -   -   -  

  • HMS

    Stoji ova kritika, nema sto, no ovaj puta zelio sam istaknuti dvije stvari:

    1. Nitko se nije odazvao mom pozivu da pripremi tablice i stavi ih na blog (a rekao sam da cu nauciti one koji to zele)! Dakle urla se kako HMS nesto skriva, a nitko nece zasukati rukave;

    2. Zelio sam naglasiti kako prestajem biti motiviran baviti se ovim poslom radi onih koji u svemu vide zavjeru, prijevaru... i neargumentirano raspravljaju.

    Oba ova argumenta stoje. I javnost ih treba biti svjesna. Jel ce se desiti upravo suprotan efekt. Da cu i ja dici ruke od svega, a onda....

    avatar

    16.06.2008. (13:09)    -   -   -   -  

  • ~NoName~

    Aha, tnx... A smije li se znati zbog cega su diskvalificirani?

    avatar

    16.06.2008. (14:18)    -   -   -   -  

  • Malena

    Slažem se, jasno mi je (jer sam i ja bila u toj situaciji) da motivacija pada kad niste nagrađeni za svoj trud, a u ovom slučaju se to odnosi na jednostavnu pohvalu.
    Ono što sam ja iskustvom naučila jest da je nemoguće nekome nešto zadati ako zahtjev postavite kao "netko bi morao". jednostavnije je čitavu priču riješiti tako što ćete izravno jednu osobu zamoliti da obavi dio posla, tada će teže odbiti.
    Isto tako, kao i u svakom poslu, uvijek će biti onih koji se neće slagati s vama. S obzirom na to da ste ozbiljan čovjek, vjerujem da to ne razumijete. Tu stavljam ove koji govore da se radi o prijevarama... lakše je tako tvrditi nego zasukati rukave.
    Ove godine puno je timova poboljšalo kvalitetu i to drastično. Naravno da nisu svi stigli do željenog rezultata, ali to bi im samo trebao biti poticaj da se nastave truditi još više i nagrada neće izostati.
    Naravno, teško je primiti kritiku na svoj račun. To je činjenica, Treba je uvijek znati i oblikovati da je timovi ne bi prepoznali kao napad, no mislim da je osnovni problem ovdje to što ovaj blog posjećuju i komentiraju većinom natjecateljice, i to, usudila bih se reći, mlađeg uzrasta. Samim time je teže utišati njihov unutarnji osjećaj nepravde jer one "Znaju" da je njihov tim bio bolji. Nemojte se ljutiti, ali malo mi je žalosno što se zbog dječjih prepirki gubi motivacija.
    Na kraju krajeva, izašli ste u svojoj dosadašnoj karijeri na kraj i sa većim preprekama.
    Pozdrav!

    avatar

    16.06.2008. (14:58)    -   -   -   -  

  • HMS

    klap-klap-klap.

    Imate rucak od mene! :-)))))))))

    avatar

    16.06.2008. (15:46)    -   -   -   -  

  • Malena

    hehe :) ne treba, hvala, baš sam fino papala :)

    Nadam se samo da će moji komentari poslužiti kao poticaj, a ne kao uvreda. vjerujem da hoće ;)

    avatar

    16.06.2008. (16:19)    -   -   -   -  

  • xyz

    Zsšto su diskvalificirani??

    avatar

    16.06.2008. (16:38)    -   -   -   -  

  • HMS

    Ma ne mislim danas... :-)

    xyz:
    Sorry, smetnuo sam s uma da treba odgovoriti. Nisam sudio neformacije, no vidio sam da je Rijeka imala nedozvoljen polozaj tijela, tj. da je na kraju koreografije glava bila u nizem polozaju od drugog dijela tijela (izuzev ruku), a sto je zabranjeno. Za Jasku sam cuo da se nije pojavila na startu nakon sto ju je prozvao sluzbeni konferansje.

    avatar

    16.06.2008. (17:42)    -   -   -   -  

  • ~NoName~

    Steta, bile su dobre....

    avatar

    16.06.2008. (21:44)    -   -   -   -  

  • Flower

    Mislim da biste trebali napraviti prave stranice i forum u okviru njih jer Vam na Blogu sve postaje nepregledno. Jedna takva organizacija zasluzuje dostojno prikazivanje na Internetu, pa cak i na vise jezika.

    avatar

    16.06.2008. (22:46)    -   -   -   -  

  • HMS

    Apsolutno se slazem. Nema rasprave potpuno ste u pravu.

    Ima dragovoljaca da to naprave? Flower Vi? Netko drugi? U nasem uredu na raspolaganju vam je kompjuter, sva digitalna i analogna arhiva, svi dokumenti su digitalizirani, imate brdo slika, pa naprijed!

    avatar

    17.06.2008. (00:28)    -   -   -   -  

  • Flower

    Iskreno ne vidim kakve to ima veze samnom i zasto bi ja bila ikakav "dragovoljac" :) To je bio samo dobro namjeran prijedlog, ali ovdje se ocito ne moze nista ni predloziti, a da ga se ne napadne. :) Moram Vas upozoriti da je politika dragovoljnog rada napustena je davno jos dok su nasi djedovi gradili pruge u ime Tita i nitko Vam Internet stranice na taj nacin nece napraviti. :)

    avatar

    17.06.2008. (21:44)    -   -   -   -  

  • HMS

    A jeli. Vidis, to je meni nevjerovatno. Dobronamjeran je prijedlog i ja sam ga isto tako dobronamjerno shvatio. No, isto tako je dobronamjerno trazenje da to netko napravi. Ja sam dragovoljac. Ja ovo sve radim bez i lipe naknade. Zasto bi to radio samo ja? Eto, ja molim da netko to preuzme kako bi ja mogao i dalje voditi skolstvo saveza, koordinirati sudacku organizaciju, voditi administraciju, prokleto racunovodstvo, raditi izvestaje ukljuceno sa svakom lipicom za fotokopiranje da ne bi bilo da se fotokopirala jedna stranica vise, provoditi zalbe, zalbice i zalbetine, organizirati upravne odbore, skupsine, producirati prvenstva, odgovarati na svaka suluda pitanja od vremenske prognoze za prvenstvo do pravnih pitanja, pripremati sve nove akte, izmjene akata, mrcvariti se sa drzavnom upravom, slati press-materijale, odlaziti na smotre, sudjelovati u radu EMA-e, slusati plakanja na ramenu, gasiti lokalne pozare u timovima gdje ih napadaju lokalni mocnici, koristiti svoje veze za druge, skupljati logistiku koju savezu posudjujem samo tako, pregledavati zapisnike, raspisivati natjecanja, mjerkati i iscrtavati staze, smjeskati se na smotrama, raditi graficku pripremu za liste, zahvalnice, potvrde, uredjivati bilten... I SVE TO BEZ I LIPE NADOKNADE. Eto, molim pomoc. Ne kanim raditi manje za savez, no niti vise!

    I zasto je to sada provokacija? Jednostavno nema tko to napraviti. Ja nemam vremena! Ima li tko? Nema! Nece biti stranica. Tocka.

    avatar

    17.06.2008. (22:55)    -   -   -   -  

  • honey

    gosp. Alene, ja mislim da ste si to sami krivi, jer ako ste to radili kad se savez tek osnovao onda tako ide i dalje, jer tesko da ce se sad netko svega toga uhvatiti. nemojte shvatiti ovo kao provokaciju, ali iskreno mislim da to ima veze kako se covjek postavi. vi sve to radite dosta dugo... znam da nije sve na jednom covjeku, ali eto... zapalo je vas i pitanje bi li se netko toga uhvatio da vi odustanete (sto naravno necete :-) ). koliko ja znam, vecina ljudi voli da im je sve na pladnju posluzeno, ali kad treba nesto napraviti onda ih nema...
    vidim da ste opet bili u austriji :)))
    kako je proslo kupanje i uzivancija u hotelu?

    avatar

    17.06.2008. (23:12)    -   -   -   -  

  • HMS

    Na kraju nije bilo kupanja jer su kasnili dva i pol sata. Mogli smo se okupat dok smo ih cekali. Jos samo da su nam rekli da ce toliko kasniti. :-) Nakon toga nam se vise nije dalo jer je vec bilo kasno, pa smo radije krenuli prema Zagrebu. No, zato su nam dali sluzbenu (originalnu) loptu Eura 2008 i decki su nam se potpisali na nju. Ludilo. Imate na zagrebackom blogu fotku (kliknite ovdje)

    Da slazem se sa vasim komentarom. No, zato me i ljuti kad netko napise da bi trebali imati web stranicu. Kao da ja to ne znam. No, tko ce prikupiti sve podatke, pa ih slati dizajneru (kako god na CD-u, sticku ili putem maila treba se potrositi vremena za atachiranje i distribuciju), sloziti ih graficki kako zelimo, napraviti ozbiljnu shemu, odobravati dizajnersko rjesenje, raditi update podataka, brinuti se oko administracije weba... I onda normalno priupitas ima li dragovoljca. I covijek to shvati kao provokaciju. Pa ne mogu vjerovati. Ispada da je to moj posao po difoltu (ne znam zasto), a ako nekoga zamolis da napravi tako jednostavnu i banalnu stvar onda kaze da ga provociram. I tko koga onda tu provocira?

    avatar

    18.06.2008. (00:29)    -   -   -   -  

  • honey

    vidjela sam loptu, super je. :-)
    a znam, sve ja to znam.
    isto tako mislim da ste vi sami dosli na ideju napraviti ovaj blog, i da ga vi pisete - mislim na sve ove informacija i ocjene. pa evo, dok se netko ne nakani napraviti web stranicu imate blog, koji je po meni jako dobar, jer i vecina ovoga sto pise bila i na web stranici. isto tako mi se cini, da dok niste imali blog hms-a ni blog zagrebackih nitko nije pitao di je web stranica, nitko nije slao zalbe preko bloga ili tako nesto. mozda mi se samo cini, ali...

    avatar

    18.06.2008. (08:02)    -   -   -   -  

  • ex-zama

    blog je puno bolji od weba jer možeš pitat kaj te muči, i uvijek su neke novosti, i besplatno je, a kako mi se čini- wb se plaća, kaj ne?

    avatar

    19.06.2008. (11:04)    -   -   -   -  

  • HMS

    Web se placa, no zanemarivo! Ima i besplatnih, no oni su vrlo nesigurni i nestabilni. Kakogot, trosak weba je zanemariv, izuzev dizajnerskog rjesenja cije rjesenje i nije bas zanemarivo jeftino. No, i to ne bi bio problem za HMS.

    avatar

    19.06.2008. (11:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...