Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • MENTINA

    eto ti se lijepo relaksiras uz filmove a ja ko muha bez glave stalno nekud jurcam i kronicno nista ne stignem :( no glavno je da je sva roba za put spremna, oprana i speglana i samo ju treba ubaciti u kofer i preko sinjeg mora :)))))) JUPIIIIIIII ugodan vikend draga :))))))

    avatar

    15.06.2008. (00:54)    -   -   -   -  

  • alkion

    Prvi film sam gledao preko nekoliko puta... Koliko prstiju vidiš? Ahaaa... A drugog se baš i ne sjećam. Nedjelja je i htjedoh ić radit al mi najavilo neko malo jače jugo pa se eto prinudno i ja odmaram... Pozdravček... (ovo citiram jednu moju blogo-prijateljicu iz unutrašnjosti - koliko se sjećam grad joj je Mrija Terezija dekretom napravila)... :)))

    avatar

    15.06.2008. (14:54)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    I da znaš, baš ti zavidim..onako pozitivno hihih mene čekaju veliki zahvati ... renoviranje , Ivanu soba ... do sada je bio s Anjom i jedva sam uspjela isposlovati da se ništa ne dira dok traje nastava ... eh... ali sad je to tu :(

    avatar

    15.06.2008. (15:03)    -   -   -   -  

  • alkion

    Sad sam odgledao drugi insert do kraja... Daaa i to sam gledao... hajde nije loše - poruka da ljubav sve prevlada ... ali mi to nekeko preveć puta iskorišteno pa onda pomalo bude nezanimljivo... :))) Pozdravček opet...:)))

    avatar

    15.06.2008. (17:11)    -   -   -   -  

  • semperfi

    Sjećaš li se filma sa sličnom tematikom, osim plesa ali isto ljubav između bjelkinje i crnca. Mislim da se zvao Pogodi tko dolazi na večeru. Glumili su Sidny Poitier, Katherine Hepburn i Spencer Tracy ?

    avatar

    15.06.2008. (20:25)    -   -   -   -  

  • Talija

    Prvi sam bil počela gledati,ali mi se pokvario dvd taj,ali kad tad ću ga odgledati jer volim Robina W. a drugi me uvijek iznova rastopi i oduševi,mada sad kad se neke slične stvari,tj.odnosi počinju dešavati u ovoj našoj maloj malograđanskoj sredini,dakle pričam o
    mogućoj vezi moje kćeri i crnca i također prijateljičine kćeri i crnca,odnosno afroamerikanca,...znam! nisam rasist,ali kad bi došlo do toga,a kćer me zeza ,a ne bi ti mama volila male mulate slatke za unuke..ma nije to kćeri...nego znam da vam ne bi bilo lako....
    a prijateljica viče neće on u moju kuću.....to je sve još ako i ako.....ali moguće je......
    pitam se što bi bilo kad bi bilo?
    Svašta se mi blogeri pitamo i svašta nam se dešava..čudno neko vrijeme.....
    Cure navalile na crne dečke......udavile ih,točnije!::)))
    A bumo vidili,što je tu je ili nije::)))

    avatar

    15.06.2008. (20:31)    -   -   -   -  

  • fanny

    @MENTINA - ja sam svoje odjurcala, pa sam si priuštila malo filmova, čudo je da su ih stavili, obično kad ja imam vremena odgledati cijeli film, onda stave jurnjavu, pucnjavu i ubijanje, a toga mi je puna kapa.
    Vidim ja da si ti već jednom nogom na ljepšoj strani Jadrana :)

    @Alkion - volim Robina Williamsa, odličan je glumac, nije macho tip, pa mi djeluje prirodnije. A volim i onaj njegov film "Buđenje" u kojem glumi liječnika koji liječi katatoničare novom terapijom. Isto je tako smotan i pun entuzijazma. Tamo igra i de Niro, pa ne znaš tko je bolji od njih dvojice :) Baš sam se vratila s Terezijane, prošetali smo krug oko parka, općenarodno veselje, ali je glazba večeras bila mnogo bolja :)

    @Vitae - nije mi se dalo, ali sam se prisilila. I sad mi je drago, tjedan dana, ali sad je pravo zadovoljstvo kad je sve gotovo - prije ljetnih vrućina :) Shvačam te, meni je lakše samo s jednom juniorkom, zabila se u sobu i nisam je ni vidjela, ali jučer je zato očistila svoj brlog, sporo, ali detaljno i već priredila knjige za vratiti. Ja ju zezam da su kao nove i da se na njima vidi da se nije strgala od učenja :) No, njene su knjige uvijek na kraju godine kao nove :)

    @Alkion - vidi se da imaš vremena, kad si uspio ostaviti dva komentara u kratko vrijeme :)
    Istina je, da je tema drugog filma potrošena. Ali volim taj film, jer volim ples, pogotovo ovu mješavinu. A ovaj završetak mi je najbolji dio filma :)

    @Semperfi - ja sam ti na području filma i glazbe tata-mata. Normalno da znam. Spencer Tracy i katherine Hepburn su bili tata i mama, a kćer im je dovela zeta - Sidneya Poitiera. Nedugo sam taj film gledala na TCM-u, Tracy i Hepburn su mi fenomenalni u svakom filmu :)

    @Talija - bit' će toga sve više, pogotovo kad uđemo u NATO :) Osobno nemam ništa protiv toga da se rase miješaju, ali problem je u našoj malograđanštini. Moj kolega je oženio mulatkinju, koja je ovdje rođena, mama joj je Bjelovarčanka. Djeca su predivna i zasad nemaju problema. Ali sjećam se kad se ženio, mama mu je skoro živčani slom dobila. Moš mislit' jedinac sin, pa kud baš mulatkinja. A što kažeš, nije stvar u zetu crncu i unucima mulatima, nema ljepše djece od te mješavine, ali da će još godinama biti problema u našim sredinama, to je istina :)

    avatar

    15.06.2008. (21:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...