Komentari

lepina.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • sinisa

    Možete mi reći gdje ste nabaviti "Živjeti bez bolesti" od Ernesta Guntera?

    avatar

    05.07.2008. (18:20)    -   -   -   -  

  • lepina

    u jednoj knjižnici u Dugom Selu, bilo je nekoliko komada. Poslije ih više nisu naručivali.

    avatar

    06.07.2008. (19:54)    -   -   -   -  

  • Ermina

    Postovani gdin.Tvrtko,

    javljam se iz Sarajeva i već par puta sam pokusala slati e-mail ali nisam uspjela nadam se da ce ovaj put ici.Vec dvadeset dana iznova i iznova citam vas blog, svaka rijec mi je znacajna jer i u mojoj mom muzu je dijagnosticiran rak debelog crijeva, a u Zagrebu je uradena samo biopsija kod dr.Nole.Odmah po povratku iz Zagreba tj. 2.10.2008 odlucili smo da zajedno otpocnemo sa Breussovom terapijom i evo uz Jehovinu pomoć vec smo na 11.danu.Jucer nas je posjetio gdin.monsinjor Josipović svojim ohrabrenjima i savjetima bio je velik blagoslov za nas.Toliko od mene, a puno viče ako mi uspije ovaj kontakt sa Vama.

    Zahvalna Ermina Tahirovic
    markart@bih.net.ba

    avatar

    13.10.2008. (11:13)    -   -   -   -  

  • Ermina

    Postovani gdin.Tvrtko,

    hvala Vam na Vasem javljanju.Suprug i ja smo danas na 15. danu Breussove terapije dobro se osjecamo i svaki dan radimo,ali u uredu (knjigovodje smo) tako da se desi da pravimo malo veće vremenske razmake dok pijemo cajeve, nadam se da to nije veliki problem.Muz ima rak na debelom crijevu i preporucena mu je operacija, rak je dimenzija 4x1,a to je utvrdio gdin.Nola iz Zagraba koji je izvršio kolonoskopiju.Bolest mog muza je počela sa stolicom na kojoj su se pojavljivali tragovi krvi, odmah je otisao kod dr. u Sarajevu oni su ustvrdili da su hemroidi i dali mu terapiju mazanja kremom.Posto je to potrajalo opet se obratio doktoru ovaj put je poslan na iriografiju gdje su ustvrdili da je sve uredu, medjutim nije bilo uredu, stolice su i dalje bile sa tragovima krvi.U dogovoru sa našim prijateljima koji su u Zagrebu napravljen nam je termin kod dr.Nole koji je izvrsio pregled i potvrdio postojanje malignog raka debelog crijeva 4x1 dimenzijama koji zauzima 1/5 prostora, na 10 cm od AK , uradjena je biopsija cije nalaze trebamo dobiti u toku sljedeće nedelje pa cu Vam javiti. Krv vadimo svaki peti dan tako da je kod supruga hemoglobin zadnji put bio nesto manji 139,a leukociti su 5,9 laborantkinja je rekla kad se organizam bori protiv raka vrijednost leukocita se snižava ali ne smije ići ispod 3.Izvadili smo na pocetku i tumor markere koji su iznosili 1.39 ona kaze da je to jako dobro.Klistiranje po Vašem savjetu radimo svaki dan mene to malo brine jer rak se nalazi bas tu u debelom crijevu i mozda ga mlakom razrijedjenom kamilicom iritiramo, molim Vas za Vase misljenje.Kad se klistiramo radimo od 3 do 4 puta sve dok tecnost koja izlazi ne bude koliko toliko bistrija,pri klistiranju svaki put se desi da pored zamućene tj. creven tečnosti izadju tamno smedje-katranaste grudvice, kod mog supruga jučer sam primjetila bili su i mali komadići zgrudvane krvi sa tkivom, pa se jako bojim da nismo iziritirali tumorno tkivo.Baš sam se raspisala ali Vi ste mi Valiki oslonac Vase poruke komenatre Vec znam napamete i uvijek iznova ih citam hvala Vam na svakoj riječi koju ste napisali za ljude kojima je potrebna pomoc u najtezim trenucima u zivotu.Kako je gdja.Zrile,spominjali smo je u razgovoru sa velečasnim Josipovićem, a za Vas Vašu familiju samo riječi hvale i blagoslova.Hvala Vam na svemu.Pozdrav Vašoj obitelji iz Sarajeva

    OP:Sutra putujemo po Vasem savjetu koji ste dali jednoj gospodji na veću nadmorsku visinu,planina Vranica kod Fojnice tu bi trebali ostati tri dana biti na vazduhu, šetati i druziti se sa djecom pa Vam se ako ne smeta opet javim u utorak 21.10.2008.

    Zahvalna Ermina Tahirović

    avatar

    16.10.2008. (16:27)    -   -   -   -  

  • Mirta

    Poštovani gosp Tvrtko.

    Čitala sam post između vas i gđa Zrinke Balić iz Osijeka, koja je obolila od tumora zvanog SCHVANOM, no čitajući primjetila sam da se uspjela izlječiti pomoću terapije gladovanjem.
    Stvar je u tome što se i mi nalazimo u istom problemu, odnosno tata je obolio od iste bolesti.
    Terapija gladovanjem za sada nije moguća, jer on upravo čeka drugu operaciju navedenog tumora.

    Htjela bih vas zamoliti ukoliko imate broj,email ili adresu gđa Zrinke Balić da mi ju prosljedite, jer ja nikako nisam uspjela doći do nje.
    Očekujem Vaš odgovor i nadam se da ćemo ostati u kontaktu.

    Zahvalna, Mirta

    avatar

    09.01.2009. (12:53)    -   -   -   -  

  • lepina

    Puno pozdrava Mirta Tebi i Tvom ocu kojem želim ozdravljenje od sveg srca
    Zrinkina elektronička adresa je damir.balic@optinet.hr

    avatar

    11.01.2009. (18:03)    -   -   -   -  

  • gost

    Zamolio bih one koji su citali ispovjest gospodina Tvrtka o njegovom izljecenju putem Brojsove terapiije, da mi je proslijede na mail dankov80@yahoo.com. Pokusao sam to naci,ali nisam uspio. Molim za hitnost. Hvala unaprijed!

    avatar

    24.02.2009. (20:37)    -   -   -   -  

  • Zora

    Nikako nemogu da pronadjem pricu gospodina Tvrtka, molila bi nekoga ko mi to moze poslati na m-ail lukic39@rogers.com unapred zahvalna zora

    avatar

    13.03.2009. (14:17)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

    Živio 10. travanj naš najveći povijesni Dan u Hrvatskoj!

    Neka pukne glas, ovog trenutka i s ovog mjesta, da imamo Predsjednika „kuhanu lignju“, koji ne može izvršiti promjene, te spriječiti gušenje ljudskih prava i sloboda čovjeka. Neka zna svaki Hrvat i Hrvatica, da na taj način šef države ne želi nama dobro, niti on ne želi zlo iskorijeniti po svaku cijenu, niti podnijeti svaki teret naroda, niti želi pomoći svojim sugrađanima. Ivo Josipović je položio svečanu zakletvu pred Hrvatskim narodom, koju su zapisali naši preci gotovo stoljeće unazad: da će se zalagati za napredak nezavisne države Hrvatske.

    Tražim od birača da opozovu Josipovića, i da on vrati Predsjednički mandat, koji nije po ničemu zaslužio. Dobivši taj mandat morao je duboko opravdati povjerenje građana, odnosno Hrvata i Hrvatica. Ova politička karijera Predsjednika kao da je nominacijski izmišljena po nekim drugim nečistim imaginacijama. U predizbornoj trci za Predsjednika Ivo Josipović dijelio je obećanja na sve strane – ona se ipak nisu poslije ostvarila. On se jasno i dalje bori za politički ideal svog oca partizana, na to ponosno i sam kaže. Ivo Josipović nije dao odgovore na sva postavljena pitanja, a trebao je, on i dalje samo statira i glumi predsjednika. U tome trenutku svu su jasno očekivali promjene na bolje. Danas se ne radujemo (toj) pobjedi laži, obmane i zavjere.

    Ne smijemo zaboraviti da smo (i dalje) baštinici te trule i podle političke prevare. Sudbina Hrvatskog naroda je u rukama „komunističkog sina“ Ive Josipovića. Očevidno je, da Predsjednik je nesposoban, iako na svim ljestvicama provedenih tobožnjih anketa on uživa ugled. Htjeli smo „novu obnovljenu Hrvatsku“, državu, a dobili smo hrpe harača, taksi za parkiranje,…, fiskalnih kasa, itd. Oni skupljaju od naroda poreze i drugo ništa ne rade, osim toga što se vozaju u skupim BMW-ima i Mercedesima. Očito je, da im nitko ne želi stati na kraj. Otvorili su nepotrebna radna mjesta, dok su prava zatvorili. Nanizali su nezaposlene ljudi i dugogodišnje štrajkove. Predsjednik nema nikakvu kontrolu na sektorom vladine djelatnosti. Na kraju svega narod je umoran i razočaran. Josipović se ravna prema oportunističkoj situaciji, a nikako prema čvrstim životnim načelima, pa stoga on djeluje u (ne)moralnom vakumu.

    Psihološki šok neimaštine i bijede je sve veći. Na taj način ojačala je uloga birokracije i nekontrolirane administracije. Gotovo svi ključni položaji popunjeni su uvijek od istih podobnih ljudi. Imenovani na (tim) funkcijama predstavljaju „mistifikaciju“, i utjelovljenje kontinuiteta. Na prošle lokalne izbore u Bjelovaru, tj. u II. izbornoj jedinici izašlo je 11 posto birača. Tako i na ovim izborima 19. svibnja 2013., biti će bez konkurencije i protukandidata, a to je pridonesao nerazmjeran utjecaj krajnjih bivših komunista i njihovih potomaka, koji su se rasuli po svim tobože Hrvatskim strankama. Kao sve je navodno Hrvatsko, a iza toga Hrvatskog skrivaju se partizani, komunisti, UDB-aši, kos-ovci, četnici, svi ali najmanje pravi Hrvati.

    U Bjelovaru, 10. travnja. 2013.

    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ

    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 10.04.2013.
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    ----------------------------------------------

    avatar

    10.04.2013. (20:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...