Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Đus

    hehehe!
    vidiš, i ja sam dugo imao dileme oko "opsajda", a muško sam!
    a komentatorske mudrolije su kod nas već legendarne! jesi li znala da je stanovnik Belgije "belgijac"? da je svaki drugi igrač "motoričan i trčan"? da ne nastavljam, Bože sačuvaj...

    avatar

    13.06.2008. (20:19)    -   -   -   -  

  • fanny

    Danas poslijepodne, preslagujem kuhinjske elemente i slušam onu poslijepodnevnu emisiju na HTV-u. Bila je riječ o pravopisu.
    A što se nogometa tiće, nisam baš gledala, čistila sam i slušala. I smijala se kćeri i mužu kako se nerviraju. Iako mi je pri svakom golu srce ipak zaigralo, iako nisam baš luda za nogometom. No, pravila i nogometni vokabular jako dobro poznajem, kad sam bila puuuuno mlađa, bila sam nogometni fan. No, s godinama me popustilo.
    Pozdravček :)))

    avatar

    13.06.2008. (21:36)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Đus, jesu, legendarne su! Zato se malo i zezam na račun toga. Vjerujem ja da oni znaju, da su stručni, ali tako u nogometnom uzbuđenju svašta izgovore pa bude i zanimljivo i smiješno. ;-))
    @Fanny, i meni tako srce zaigra kad naši igraju, a ovo ostalo - pogledam malo, a sad sam malo bolje promotrila i osluhnula kad sam se već zatekla pred TV-om. :-)

    avatar

    13.06.2008. (21:53)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Ova animacija na kraju ti je pun pogodak! Rječnik stranih riječi je bio jedna od prvih knjiga koje sam kupila u onih trg.putnika koji obilaze kancelarije - kad sam bila mlada službenica ja.
    jednostavmo je neophodan u svakoj kući koja imalo drži do sebe. :-)))
    Oporavi se što prije i nije neobično da se uhvati prehlada u ovo doba godine, na prijelazu godišnjih doba, toplo-hladno, sunce-kiša, smijeh i suze. :-)))) Triba to izdržat!

    avatar

    13.06.2008. (23:25)    -   -   -   -  

  • prirodno_celav

    nema mi gore stvari nego se prihladit ili uvatit kakvu virozu ljeti. sunce prži a nos curi po onoj vručini. ovo vrime se još može podnit pa nekako lakše pada.
    eh da, nikada, ali ama baš nikada nisam razumio koja je to situacija kada se svira opsajd. gol, aut, corner, penal, to razumin, razumin i faul, to je ono kad se jedan zaleti a drugi padne. al opsajd!? balun u granicama terena, niko nikog nije srušija, daš gol, a sudac ga poništi. meni se prije čini da su to izmislili kako bi protivničkom timu (koji gubi) dali šansu da barem izjednaći.

    avatar

    14.06.2008. (13:59)    -   -   -   -  

  • odmak

    A što kažeš na ovo: Langzam na brziher-kako kažu kod nas, iako Nijemci kažu : lanszam aber sicher. Bilo bi još toga. Nogomet je posebna priča.

    avatar

    14.06.2008. (18:01)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Samo ti ozdravi, a šta se opsajda, ofsajda ili zaleđa tiče..... nikad to nisan razumila..... a iskreno nije me baš puno ni briga! :-))))

    avatar

    14.06.2008. (18:16)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    ... a ja cijelo vrijeme živim u uvjerenju da za to postoje i hrvatske riječi! Mislim, barem kad je riječ o hrvatskoj dalekovidnici. A možda oni nemaju Bratoljuba pri ruci. ...

    Naša dalekovidnica nije više naša !
    Nekad se pored završenog obrazovanja dodatno obrazovalo u DALEKOVIDNICI !
    Izgleda TO više nije važno !
    Ma da bar neki znaju i taj engleski čije riječi često koriste !

    Mladi, možda i nauče !

    Lijepo te pozdravljam.

    avatar

    14.06.2008. (18:47)    -   -   -   -  

  • alkion

    Kolko san ja rzumija ove tvoje riči, ti si namin bila u o(p)fsajdu poradi sitnih malih hajvančića? I nisi nam lijepo pojasnila, treba li krečiti strop ili ne? :)))

    avatar

    14.06.2008. (21:22)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Gustirna, da, ta je knjiga zbilja korisna. :-) Prehlada - baš u skladu s prirodnim ciklusima. Uključujući i ono smijeh-suze, lijepo si rekla. ;-)
    @Prirodni, tješi me jedino to što nije vruće, kišurina pada. Inače bi bio dvostruki užas. Prehlada i vrućina. :-o Hehehe, ma taj opsajd...to je cijela nogometna filozofija. Pomislio bi čovjek da se igra šah, a ne nogomet. ;-)))
    @Odmak, odličan! ;-))) Sad bi bilo zgodno sjetiti se još kojeg primjera, ali nemam ideju. :-I
    @Čiovka, ozdravljam, ozdravljam. ;-) A što se tiče zaleđa i ostalih varijacija na temu - ne treba se time opterećivati, zato sam i napisala - da sam previše pred TV-om pa mi svašta pada na pamet.
    @Promatram Razmišljam, da, trebalo bi se i dodatno obrazovati, slažem se, ali kao što ti reče - izgleda da to više nije važno. Tako se nađe svakojakih bisera...
    @Alkione, hahahahaha, točno tako. I hećim mi je trebao. ;-))) A strop - hmmmm, to ću morati još provjeriti je li za krečenje. ;-)))

    avatar

    14.06.2008. (21:23)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    he,he,he..... evo dokaza da za žene ipak nije nogomet. Previše smo kritične. Ovakvim razmišljanjima kvariš muškom dijelu svijeta opušteno uživanje u najdražoj stvari na svijetu.
    Tema ti je odlična. Nego... zaboravila si nam napisati da li si pila Karlovačko dok si gledala nogomet?

    avatar

    14.06.2008. (23:06)    -   -   -   -  

  • Meta Woolf

    @Blueice- žao mi je da si bubana-gadne su ove proljetne prehlade kad je energija već ionako na rezervi , želim da se brzo oporaviš:)
    A da te ne bi bilo sram što si ( ipak) gledala nogomet umjesto da si npr. lakirala nokte ( hehe) da te utješim da , nakon što sam čula da cijeli grad urliče, i ja shvatila da možebitno igra naša reprezentacija i da sam okrenuča program i GLEDALAAAAAAAAAA! do kraja!
    I istina je, sve one čudne strane riječi si dobro pohvatala, čula sma ih i ja :trep trep: :))

    avatar

    15.06.2008. (10:39)    -   -   -   -  

  • Wish-master

    Jesi li primjetila da su unijeli i duhovitost u timsko komentiranje :)

    avatar

    15.06.2008. (13:17)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Sad mi je jasno, muški jezik kroz tv djeluje na oslabljenu tebe, zato si rekla "građanska dužnost". Muški bi volili da je to građanska dužnost pa da ju povazdan ispunjavaju, dakako, s građankama po izboru :))))))))))))

    avatar

    15.06.2008. (16:24)    -   -   -   -  

  • Elyca

    hahahahaha....ovo za "pa je postojala opasnost da i komentiranje bude vrlo nesuvislo."
    pa zabavnije je kad su komentari nesuvisli!
    a ti...kao što vidim...pratiš modne trendove glede viroza...i žariš i pališ okolo
    nego...kad si već gledala nogomet, da li znaš kakvi su bodovi na lopti (pravo krivo, cik-cak ili ravni???)

    avatar

    15.06.2008. (18:40)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    krupni biznis uništava sport

    avatar

    15.06.2008. (18:59)    -   -   -   -  

  • trill

    Hahahaha nasmijala si me na sav glas :)))
    a da znaš da sma baš prije jedno sat vremena naumila pogledati rječnik da vidim šta to točno znači "galvanizacija" ili šta to sve može značiti. Slušala sam kako naš Ćiro priča da je njavažnija galvanizacija igrača, pa sam se zbunila načisto :)))

    avatar

    25.06.2008. (21:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...