Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • Kenguur

    auuuuuuuuuu koliki post i koliko slika :))
    Volim Hamburg i skoro svake godine dodjem tamo kod svojih na nekoliko dana.
    Bio sam cak i u SP ali to je bilo davno, interesovalo me da vidim i to cudo :))
    U blizini zeljeznickog kolodvora HBF ima jedna zlatara u kojoj nema nista za kupiti ispod 10 000 €
    a kod mosta stalno sviraju ulicni sviraci i zabavljaju prolazike i po kojeg labuda :)

    avatar

    20.06.2008. (19:23)    -   -   -   -  

  • °°just yours°°

    Odlicno, nema sta :))
    Ja trenutno zivim u Wismaru.
    Zanima me dali imas mozda napisano sta i o tom gradu?
    Ugodan vikend zelim :)

    avatar

    20.06.2008. (20:28)    -   -   -   -  

  • jja

    Nazalost ne, spomenula sam samo kod teksta od Mecklenburg-Vorpommern.

    avatar

    20.06.2008. (20:32)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Super putovanje, krasna reportaža. Slijedeća destinacija bi lako mogla biti baš Hamburg nakon svih ovih lijepih preporuka :)))
    Torte sam preskočila, slike su"ti" prekrasne, kasnije kroz tekst skužih da nisu tvoje, ali nije važno, a baš sam pomislila kako te dobro krenula karta s fotačem :)))))

    avatar

    21.06.2008. (01:08)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Na tom koncertu vod ei svjetla, tj "plešućim fontanama" sam bilai predivne su, samo se više ne sjećam je li to bio Prag ili Budimpešta, hm... A kraj sličnog ovakovg Hitlera, samo za govornicom, sam se slikala u praškom muzeju voštanih figura :)) Sviđaju mi se gradske vile i gore navedeni dvorac.
    Meni isto mjeseci lete, kao da smo svi u ni petoj, ni šestoj, nego sedmoj brzini, bez tendencije usporavanja. Iako, imam ja svoje mehanizme koje s vremena na vrijeme primijenim pa doskočim jurećem vremenu :)ž
    Ugodan vikend ti želim, možda isprobam rolat s jagodama :)

    avatar

    21.06.2008. (02:28)    -   -   -   -  

  • jja

    Bugi ja nisam posebno nadarena sa fotkama, vise me ide tekst, fotic majstor si ti :-)
    A steta bi bilo zakinuti grad jer ja nemam dostatnog umijeca.

    Kinky - hvala i tebi isto ugodan vikend!

    avatar

    21.06.2008. (12:11)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    meni su smiješni ti beach barovi usred njemačke, nekako mi to baca na Zrće :)

    avatar

    21.06.2008. (12:51)    -   -   -   -  

  • Relja2

    Zanimljiv opsiran i iscrpan report o Hamburgu

    avatar

    21.06.2008. (13:13)    -   -   -   -  

  • jja

    Na Zrcu nisam bila ali sam vidjela reportaze, tad su se tamo opijali od 0-24, bili su meni premladi i preglasni. Ovi beach clubovi (za nas koji necemo skoro na godisnji a pije nam se kavica na zanimljivom mjestu) nemaju previse mladjarije ( njima je to preskupo) nisu glasni, odes tamo u pauzi za rucak pojesti nesto, okupati se (usred su grada), fina lagana muzika, niks disko queen. I naravno nema pijanih pa ni u koje doba noci. Niti nema natjecanja mokrih macji ala Zrce, za to se ide u neke druge kvartove ;-)

    avatar

    21.06.2008. (14:27)    -   -   -   -  

  • tyche

    Samo da te pozdravim, vidis, nisam niti znala za ove beach clubove - pretpostavljam da je ulaz slobodan i ne treba neka clanarina i clanstvo kao u country clubovima?
    Fotke su izvrsne, nije ni vazno sto nisu tvoje, pomno su i kvalitetno pobrane i prezentirane, post je po obicaju za procitati u jednom dahu! :) A i recepti su cini se dobri, pa cu copy/paste i u arhiv za ona vremena kad necu imati gresno prepunjene farmerice ( naravno da sam se za tri tjedna udebelila osam kila jeduci sve ono sto inace ne jedem i sto je protjerano s liste u ovom domu LOOOLLL )

    avatar

    21.06.2008. (16:29)    -   -   -   -  

  • mish misho

    Ovo mi do sad najprivlacnije za posjetiti. Za turiste svih formata po neshto. :D Sudeci po fotkama veliki, interesantan grad.

    A kupovina kompleta - shto da ti kazem, covjek se mora pocastiti. ;)

    Vezano za beach barove: i ovdje su popularni, jako. Sjecam se kako je prije 14 godina, kad sam ja doshla ovdje isti fazon bio IN, ali u zatvorenom. Tako da su neke djevojke tu cijelu zimu ispod debelih zimskih jakni i dzempera nosile kupace kostime. :D Na srecu ovaj novi val nije toliko ekstreman, puno je opushteniji.

    Zelim ti ugodan vikend. :)

    avatar

    21.06.2008. (23:35)    -   -   -   -  

  • Kalista

    @tyche beach club-ovi su obicni kafici / bircevi / restorani kao i svaki drugi, samo sto su njihovi stolovi (tj. sjedaljke , lezaljke za plazu - kako gdje) postavljeni na nasutom pijesku umjesto na asfaltu. Ulaz je naravno slobodan kao i u svaki ugostiteljski objekat, cijene su isto o.k., ni skuplje, ni jeftinije od prosjeka. Zamisli sank, i puno lezaljki za plazu (Liegestühle) ispred, pokoja palma i suncobran i par tona pijeska posutog po podu...= beach club, prilicno popularno u sjevernoj Njemackoj ljeti.

    avatar

    22.06.2008. (07:01)    -   -   -   -  

  • jja

    Kalista - beach klubova ima po cijeloj Njemackoj, tyche sam vec odgovorila, no da odgovorim i drugima - u neke se upad navecer placa jer onda su klasican nocni club. Nazalost u moj omiljeni se placa i do od 19:00 sati nadalje pa gledam da popijem preko dana tamo kavu. No u taj club su i ulozili puno love, ima bazen, brod za djecu itd. pa je o.k. da traze tih 5 eura nocnog upada.

    avatar

    22.06.2008. (11:48)    -   -   -   -  

  • Kalista

    Pa 5 eura nije tako strasno, beach club je grubo receno moderni Biergarten:), i vidjela sam jedan u Berlinu i bas je zanimljivo (magnet za goste) osjecati se kao na plazi u sred velikog grada), ovaj i slicni u Hamburgu su mahom na Alsteru, pa to i nije bas tako posebno (Alster je tu i tako i tako).

    avatar

    23.06.2008. (05:35)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    za mene nista od torti, inace necu stati u novu haljinu :)))
    a hamburg je moj davni veliki san. stalno kazemo muzic i ja da cemo zajedno tamo a nikako da to i ostvarimo. on je bio barem dva puta i obozava ga. mene privlaci ta luda arhitektura i uopce sve ovo sto si nabrojala u postu (a dosta mi je toga poznato). jako si se potrudila u postu a ja cekam da mi se otvori ostatak fotki, iako imam mozilu, i da odem klikat na linkove.
    inace se vidi da si jureca, slabo si na blogu. ali vjerujem da je i tebi ko i nama, lipanj naporan mjesec, prepun dogadjanja.

    avatar

    23.06.2008. (09:50)    -   -   -   -  

  • Irida

    impresivno, ali ja bih od svega samo voćne kupove....

    avatar

    23.06.2008. (20:17)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    lijep grad, volim ovakve postove sa puno slika, jer slika govori vise od tisucu rijeci :))))
    ovaj recept sa jagodama izgleda yummiiiiiiii :))))))) a jesti ga je sigurno jos vise YUMMIIIIIII
    Sutra gibamo prema FYROM (hahaha, ovaj izraz mi je uvijek komican). Jucer sam odradila trosatnu probu sa mojim kudovcima i sve stima, dobila sam komplimente da sam u top formi (a kako i ne bih bila nakon kondicijskih priprema kod Hitlerica & co) te da nisam nista zaboravila kao sto i nisam. Naime, bojala sam se da sam ipak izasla iz stosa po pitanju folklora sto se pokazalo netocnim, jer su me noge same nosile bez da puno razmisljam o koreografiji koja mi je ocito vec usla u gene HAHAHAHA
    glede tvog pitanja kod mene: pa gle, ja ti cijeli zivot treniram, (prirodno sam sportski tip) bilo folklor, bilo jazz dance, bilo kosaricu, bilo rukomet, bilo borilacke vjestine itd. tako da je moje tijelo ocito non stop u dobroj kodincijskoj pripremi pa mi ne predstavlja problem i trosatnog intenzicnog treniranja. Poslije treninga ne jedem nista posebno nego i inace, a to je puuuno salate bilo koje vrste (sad po ljetu zelena sa jos ponekim dodatkom bilo kojeg povrca te isto jako puno voca, dinja, sada lubenica itd. Nakon treninga mi se u stvari u opce ne jede, ali se ipak napunim vitaminima i tekucinama. Dakle nema nikakve posebne "tajne" kako izdrzim sve to.
    Ugodno ti salabazanje okolo a i zasluzeni odmor :))))))) pozdrav iz pakleno vruceg Zagreba

    avatar

    24.06.2008. (14:04)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    obožavam hamburg,volim njemačku,čeznem za eurima,,,kolač nisam upamtio jer ih više ne jedem,no kad isčitah da se oni sastojci ispirjaju na svinjskoj masti-suze mi krenuše,mislim se-hvala bogu pa ima na ovom bijelom svijetu još netko da se nemršti na dobru slatku svinjsku mast,,nema jela bez svinjske masti,ni umakanja kruga ni masnih prstiju,,ps. kompletić po opisu mi se čini lijep,trebalo ga je malo i uslikati,a pošto paše i uz ogrlicu,a i uštedila si podosta na popustu trebala si se još nečim častit,,haha,vi i žene,a vjerujem da kod kuće imaš kamion robe,no crveni opšav pa baš treba,,,ps1-nisam ja otišao-nego pobjegao-kad dođe sezona trešanja onda ja obrišem blog,,nemogu se više penjat po drvetu a mnogi bi jeli,,pozdrav (eto švabe odoše u finale,a mi kući,,nije sve suditi po jednom smjerokazu)

    avatar

    28.06.2008. (22:23)    -   -   -   -  

  • Mila

    receptu su jako primamljivi. :) nego, nisam znala da je Hamburg na kulturnoj ljestivici odmah iza NY i Londona, ja sam spomen na njega uvijek doživljavala kao lučki grad prepun ribe i brodova. odličan post s predivnim slikama!

    avatar

    30.06.2008. (09:59)    -   -   -   -  

  • lolina

    Hmmm uvijek sam taj grad zamišljala sivim i dosadnim...
    možda jer mi prvi susjedi žive tamo;))) a ti su pravi dosadnjakovići...

    baš su mi super ovakvi postovi...a da te pitam
    jesi li bila u Barceloni?

    avatar

    30.06.2008. (23:14)    -   -   -   -  

  • mish misho

    Malo o komentaru na mom blogu: hvala na savjetu! :)
    Geox odnedavno imamo u gradu. Ulazila sam, imam u vidu par modela. Pogotovo oni sportsi su mi privukli paznju. Idem u shopping u srijedu, ali ne smijem se prerano veseliti, s obzirom da sam i za njih cula da rade jako uske modele. Nadam se naci jedne udobne balerinke. Javim ti. :)

    Ecco me nisu bash odushevile. Ja sam malo mesnatijeg stopala i jacih listova, pa u njihovim modelima mi noga izgleda ko u bakica. :(

    avatar

    01.07.2008. (10:21)    -   -   -   -  

  • jja

    lolina - bila sam u barceloni ali ima vec nekih 5 godina.

    mish misho - nazalost geox zaista radi uze modele. Kod mene je obrnuti problem imam jako usko stopalo i masa cipela mi plese.

    avatar

    01.07.2008. (20:37)    -   -   -   -  

  • malisa

    ma prepoznao sam ovaj drugi mostu hamburgeru ma znao sam da ga odnekle ana a ono iz filmova

    samo nisam pojma imo daje to u hamburgeru nego sam mislionedje u amerigi il engleskoj a gledj ono u hamburgeru

    ljep cist i uredan gradic predivna arhitektura sve u svemu imalo bi se sto vidjeti tamo ......

    avatar

    02.07.2008. (18:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...