Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • myway

    fest: evo to mogu komentirati i kao podpredsjednik i kao netko ko je već puno puta pročitao u komentarima festova razmišljanja. Dali smo prijedlog lige i htjeli bi da na jesen počnemo s Ligom u bilokojem obliku. Na ostalima je da daju svoja mišljenja.

    avatar

    12.06.2008. (13:00)    -   -   -   -  

  • MARY-RI

    SNK RIJEKA: Evo Antonio u potpunosti se slažem s tobom da ovo baš nije bilo u redu od njih, ali dobro...možda zaključujemo nabrzaka...treba i njih saslušat. Što se tiče Lige i Saveza već sam u nekoliko navrata napisala da je to ono što toliko dugo čekamo. Rijeka je definitivno u tome.

    avatar

    12.06.2008. (13:05)    -   -   -   -  

  • don'Omeniko

    naravno da podrzavam nastajanje Saveza i da je to doista potrebno. Game ce se potruditi oko tih papira pa da i formalno budu postojali...

    avatar

    12.06.2008. (15:20)    -   -   -   -  

  • vasa

    i ja bih ti rekao da smo i mi za, ali već si me pretekao... uglavnom... kao predsjednik :) :) slažem se s tobom ...

    avatar

    12.06.2008. (15:33)    -   -   -   -  

  • sinisa

    Koliko sam upoznat sa situacijom turnir organiziraju Franc i Soki, a navodno bi bio u nedjelju (ako ga uopce bude). Podrzavam nastajanje saveza i stolnonogometnu ligu. Ja sam od onih koji jos nisu niti u jednom klubu, ali cu pristupiti nekom vec postojecem klubu, ili cemo npr. Davor, Stojko, Ivo, Boro, itd. osnovati svoj klub.
    Pozdrav.
    ...............................RACUNAJTE NA NAS............................................................

    avatar

    12.06.2008. (20:21)    -   -   -   -  

  • vasa

    sam je jedno u mom životu vrijedno ............HRVATSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! deutschland aufwiedersehen... ivica vastc... majstore.... sorite na ovom komentaru.. .al k od nas se slavi :)

    avatar

    12.06.2008. (23:06)    -   -   -   -  

  • matija-raul

    Napokon sam došao doma nakon duuuuugog dana.. prvo sam radio pa onda slušao tekmu na radiju i onda isao proslaviti s frendom. Kad ajednom mi igramo stolni (na ROBERTO SPORTU op.a. ) U "Kalimeru" Darjan zna.. i vidim penal za Austriju i Vastić zabija..uf..lakse se dise.prošli smo...

    ajmo sad ovo ozbiljnije... jebi ga.. bas mi je zao sto je taj turnir tako ispao Razloge vjerojatno treba traziti negdje drugdje. sto se mene tiče ja ne priznam turnir bez VAS SVIH..
    Što se tiče klubova.. e tu je malo veći problem.. teško da ćemo u Jaski uspjeti nesto napraviti. Razgovarao sam jednom s Darjanom o mogućnosti da mi iz Jaske nastupimo pod njihovim klubom jer ne mogu 2 čovjeka gurati klub.. vi iz Međimurja to najbolje znate.. ili mogu??
    Uglavnom, podrzavam ligu i Savez i ja i moji istomišljenici iz Jaske. To stoji!!!

    avatar

    13.06.2008. (03:11)    -   -   -   -  

  • stojko

    Kako je Vastic odigrao treci drugi kontra cosak! To su morati nauciti pa da i ja primjenjujem. Bolji mu je treci drugi od Dačinog :-)
    Sto se Ifchinog turnira tice "ja sam kriv", jer sam pricao pa se sad tu nekima po glavi motaju svakojake misli. Po meni je svatko sam sebi odgovoran kad ce organizirati i kakav turnir. Ali naravno da onda treba vidjeti jel se to uklapa u one FESTovske planove za zlatne i crvene turnire. Ima puno turnira u Sloveniji.

    avatar

    13.06.2008. (14:43)    -   -   -   -  

  • myway

    @stojko: ne razumijem sto si htio reći - oni naši planovi su samo prjedlog na kojega još nije bilo kontra odgovora, ali daleko od toga da je to dogovoren način natjecanja...koji je također tek od jeseni na rasporedu... mene tj. nas samo zanima dal nismo dobrodošli ili o čemu se radi kad se turnir nije na nikakav način najavio svima nama. radi se o tome da je i ovaj blog napravljen iz jednog razloga=da nas poveže i da bude mjesto na kojem ćemo saznati za takve stvari - jer ovo izgleda ko da nas se bojkotira... mislim... liga će na jesen početi, kakva takva, možda ne ni u sklopu saveza - a klubovi koji će se prijaviti imati će prava u njoj sudjelovati kao domacini i kao natjecatelji kupa. nikoga se neće siliti... znate onu halidovu.. "s tobom il bez tebe... život teče dalje"

    avatar

    13.06.2008. (15:56)    -   -   -   -  

  • myway

    ps: provjerite pod linkovima-razno i filmić u kojem nam je Sallus pokazao kako igra.. lijepo nema sta :)
    evo cim ovi ispiti prodju bacam se na popunjavanje tih rubrika

    avatar

    13.06.2008. (16:04)    -   -   -   -  

  • myway

    2 turnira su bila jučer...ajde netko nek se javi s rezultatima.

    avatar

    15.06.2008. (19:04)    -   -   -   -  

  • stojko

    Ja sam podrazumjevao da je FEST-ova ideja vec prihvacena i da svatko moze organizirati turnir koji nece biti ni zlatni ni crveni ni za ka kup niti za bilo sto.
    (Znam da FEST-ova ideja ne mora biti prihvacena, no lakse mi je zasad razmisljati kao da je).
    S druge strane previse se nagadja sto je tko mislio. (Sto je Ifcha mislio). Ovo da niste (nismo) dobrodosli bas ruzno zvuci i bolje je neka se prvo Ifcha izjasni pa da se onda iznose zaključci. Ja nijednog trenutka nisam pomislio da niste(nismo) dobrodosli.
    Po meni treba se koncetrirati na stolni, a to tko koga voli ne znaci nista, jer ionako ce odnosi biti uredjeni preko Saveza, propozicija lige i slicno.
    :-)
    Prekjucer sam mislio na Rijecane, jer sam bio na Uckoj. No nisam mogao svracati u Rijeku. A cak i da jesam ne bih bio sposoban za igru. Sljedeci vikend mislit cu na "sjevernjake", jer mi je utrka na Ivancicu.
    Uzdravlje svima! :-)

    avatar

    16.06.2008. (10:31)    -   -   -   -  

  • MARY-RI

    @ANTONIO: Evo poslala sam ti detaljne informacije iz Maribora i slikice...

    avatar

    16.06.2008. (12:29)    -   -   -   -  

  • stojko

    Ja ne mogu dalje raspravljati o tom turniru jer nisam ni bio, nisam ni clan nijednog od klubova, nisam ni nadlezan i ne vidim smisla pricati ako ne znamo je li se taj turnir odigrao, niti ista o onome tko ga je trebao organizirati. Po meni je to pravljenje slona od muhe. Ne drzim nikome vodu. Samo pokusavam sagledavati situaciju s vise strana...

    avatar

    17.06.2008. (11:55)    -   -   -   -  

  • stojko

    Samo jednom sam igrao stolni od turnira u Jaski i ne osjecam da mi nedostaje. Sad sam pogledao snimku Sallusove igre i osjetio sam zelju da mu pokusam braniti :-). U svakom slucaju snimku je vrijedilo pogledati.

    avatar

    17.06.2008. (12:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...