Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • dejmon

    Pa ja mislim , a ne moram biti u pravu, da bi Đikić i Radman bili lošiji ministri od Primorca. Biti ministar nije nužno vezan uz pamet u nekoj uskoj struci ili uspjeh na međunarodnoj akademskoj pozornici. Ministar je najprije političar - praktičar - ekonomista i profiter , koji mora odvagati između stvarnog, željenog i mogućeg, a tu su najbolji oni lukavci sa dovršenom srednjom školom koji su se do jučer tukli na ulicama za svoj kvart ili djevojku, ili jednostavno - to su naši današnji tajkuni. Pa svaki bi bedak prebio Alberta Einsteina, ili Teslu, itd., itd., dakle ništa od umova u praktičnom ophođenju sa masama.
    Primorac je na pola puta. Tu je negdje u sredini. Genetika mu je osrednja kao i politika, ali možda mu je praktika nešto bolja.

    avatar

    13.06.2008. (10:40)    -   -   -   -  

  • Mario

    "Ova vlast kao da je odlučila natezati ovaj narod do krajnjih granica njegovog strpljenja ispitujući koliko se još sranja može napraviti prije nego nekome stvarno ne pregori fitilj."

    Da, poštovani CNN, potpuno ste u pravu. Ali tko nam je kriv? Sami smo si krivi jer ništa konkretno ne poduzimamo da bi se stanje promijenilo. Samo komentiramo, ali to naravno nije dovoljno.

    avatar

    13.06.2008. (11:38)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    Ma more si angažirat još 666 njih neće mu puno pomoći...idemo dalje, i dalje, i dalje...

    avatar

    13.06.2008. (13:14)    -   -   -   -  

  • metalac

    Idioti korumpirani.... -.-'

    avatar

    13.06.2008. (14:06)    -   -   -   -  

  • - Brex -

    šteta šta nemamo nikakvu alternativnu vladu

    avatar

    13.06.2008. (14:22)    -   -   -   -  

  • jedna mala tipkovnica

    U tom ministarstvu rade nepismeni,bahati,bezobrazni i nadasve LIJENI ljudi - već dvije godine ne znaju sastavit tri rečenice na papir da mogu upisat dijete u školu.

    I kad kažem da ću ih tužit - odgovoriše - tužite nas , trajat će vam 105 godina .

    avatar

    13.06.2008. (14:44)    -   -   -   -  

  • petnaestogodisnjakinja

    evo ja upravo zavrsavam prvi razred gimnazije...prije pocetka skole svi smo bili sretni i uzbudeni zbog besplatnih knjiga koje su nas docekale na klupama prvog dana skole....
    medutim,sada je kraj skolske godine i te knjige ja za 5 dana trebam vratiti,i tu nastaje problem, jer na mnostvo pitanja koja postavimo, moji kolege i ja,razrednik i uprava skole nam jdnostavno nemogu dati odgovor jer im iz ministarstva nisu poslali nikakve upute u vezi s tim...
    neka od najcesce postavljenih pitanja:
    kako da vratimo knjige iz kojih cemo pisati maturu?iz cega cemo onda uciti za nju?(u slobodnoj ih prodaji nece biti)
    sto je s knjigama koje nam sluze za 2 godine?
    sto je s vjezbenicama?
    spminjao se neki otkup knjiga u pola cijene(naravno spominjao,jer ministarstvo o tome obavijesti medije a zaboravi one kojih se to doista tice).kada ce biti taj otkup?ocu li ja za to saznati prije nego vratim sve knjige?
    i takva slicna pitanja...
    mi ucenici smo vise isfrustrirani time da neznamo ni kad,ni sto ni zasto...jednostavno idemo u skolu a neznamo kakvi ce nam uvjeti biti sutra,za mjesec dana,dogodine?
    osim toga za sto da se mi trudima kada na sva jednostavno postavljena pitanja dobivamo odgovor koji redovito pocinje sa:a viditi cemo,mozda,jos se nista nezna,vjerojatno...jer mi ne zelimo vjerojatno znati ili mozda znati!! mi zelimo ZNATI!i svojim znanjem doprinjeti razvoju ove nase lijepe domovine(a ne da je blamira ministar koji ne zna koja je poglavlja otvorio u pristupnim pregovorima s EU)

    avatar

    13.06.2008. (21:17)    -   -   -   -  

  • Mario

    @ petnaestogodisnjakinja,

    u pravu si, vi jednostavno morate znati. Tko bi ga znao, ne bi me iznenadilo da ova lopovska hdz vlada ima u planu da ovim cirkusom čim manje učenika uopće završi kakvu školu, kako bi bilo više neobrazovane fizičke radne snage što njima u konačnici odgovara. Inače je poznato da za hdz glasaju, osim onih kojima to ide u direktnu korist i oni s nižim obrazovanjem a takvih je podosta, osobno bih rekao i oni s nižim kvocijentom inteligencije :)

    avatar

    14.06.2008. (10:29)    -   -   -   -  

  • karticaozbiljnaikorisna

    http://feral.mediaturtle.com/look/weekly1/section3.tpl?IdLanguage=7&IdPubl ication=1&NrArticle=18234&NrIssue=1184&NrSection=4

    avatar

    16.06.2008. (20:26)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav iz os

    avatar

    20.06.2008. (15:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...