Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • 012 STATION posada

    Vidim da je sport utrka valjcima po zidu još u tijeku pa neću dugo ;) Samo bi javio mogući odgovor. Kujundžić?

    avatar

    12.06.2008. (11:30)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    E sad mogu cijeli dana nabadat podinačice glavnog prezimena. Bitno je da je kujundž... osnov. Ako te zanima više o podrijetlu toga prezimena pogledaj i ove linkove -> Link1 - Link2 - Link3

    avatar

    12.06.2008. (12:12)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - znaš ti za onaj roman "Kako se kalio čelik", a tko kali čelik - kalajdžija :)
    Valjkanje je gotovo, sad tek dolazi pravi posao. Da operem i prebrišem svaku sitnicu prije nego je vratim na njeno mjesto. Ludilo :))) Thanks za linkove :)

    avatar

    12.06.2008. (20:01)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Valjda su se njegovi spremali gledati utakmicu pa je blago uteklo...
    A razloga za austrijsku feštu ove godine imate i više nego dovoljno.
    Da li se to Terezija slavi u čast Trenkovu? Znao je Baron gdje je toplo
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    12.06.2008. (22:22)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ajme ja sam jos u totalnom transu zbog pobjede JUPIIIIIIIIIIIII slavili smo s Barom i drustvom u jednom agriturizmu uz arrosticine, prsut, sir, vince itd. samo nisam mogla od uzbudjenja jesti. Bili smo oboruzani (mi Hrvatice) svim potrebnim rekvizitima, majice, kape, narukvice....i gledali tekmu na TV-u uz silnu dernjavu, ciku i viku pa su nas Talijani gledali pomalo cudno (ipak je za njih a i ne samo za njih cudno kad se zenske bace u zestoko navijanje) ali se mi nismo dale smesti. HRVAT-SKA, HRVATS-KA...........SRCE VATRENOOOOOOOOOOO

    avatar

    13.06.2008. (00:38)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Svaka ćast....ti imaš zlatne rukice.a i srce navijačko...od sreće kaj smo švabe razvalil skoro sam baku umesto petarde bacil kroz prozor...Hehehe..zezam se!!!Jedna velika didina cmoka!

    avatar

    13.06.2008. (07:52)    -   -   -   -  

  • fanny

    @More ljubavi - nije, nego je gazda ušao autom u dvorište, a nije zatvorio vrata, a blago uteklo ravno k meni, zna on da ga ovdje uvijek čeka nešto fino :)
    Ja u biti ne volim tu Terezijanu, jer iako nam je Marija Terezija izgradila centar, izvukli su suvo i sirovo. A Trenk nije bio jedini, Rezika po tom pitanju nije bila škrta :)

    @MENTINA - mogu si misliti kako su Talijani reagirali, a oni prvaci svijeta, a izgleda da buju ispali iz grupe :) Kod nas je bilo opće ludilo. Moj šogor je još jutros bio droga i sav promukao. A sad maloprije išla sam s Terezijane i vidim frajer šeta dva cuckića i dresovima s kockicama, skoro sam s bicikla opala kad sam ih vidjela :) Žao mi je što nisam mogla stati i fotkati ih, upalilo mi se zeleno :)

    @Dida - čuvaj baku, europsko će proći, a baka ti treba :) Pusa i tebi :)

    @H@ck - čudna ti neka tradicija :) To je zbog toga što je zadnjih mjesec i pol proljeće, pa mozak ode krivim smjerom. Bez brige, imam ja takvu doma :) Švabe - doma :)

    avatar

    13.06.2008. (21:14)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Hehe, Fanny, zbilja, ima taj rusvaj svojih čari... Samo ono poslije...kad se čari krenu raščišćavati...ajooooj... :-p Kad već spominješ vrijeme - rekoše večeras da će nedjelja biti sunčana, a onda opet šuć-muć negdje do sredine tjedna. A carica Marica...baš je popularna. ;-)

    avatar

    13.06.2008. (22:25)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    hehheh baš sam se pitala kako napreduje lojtranje i pituranje ... uh, vrijedna si ti ...
    A to što radiš juniorki ... mene bi opalilo srce da se probudim uz isplažen jezik ... uhhhhh vratit će ona to tebi ... bez brige ,,hahaha pusa Fani :))

    avatar

    14.06.2008. (00:05)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ja sam ti totalno u VATRENOM BUNILU.......a ovaj pasonja je fakat predivan, takav ogroman svidio bi se mom N-u, on pati na ogromne pse sa veeeelikim glavama hahaha eto mene uskoro opet u domaju, taman na cetvrtzavrsnicu :))))))))))))

    avatar

    14.06.2008. (01:01)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Zna Rex di se dobro klopa, he. Ni ja ne volim ići u takve gužve, a najmanje preko Dežele, a izgleda ni u kafićima nije sigurno gledati. Red je već jednom staviti samo autohtone delicije, možda uz koju austrijsku (i njemačku, he). Možda navratim u srpnju do BJ

    avatar

    14.06.2008. (02:24)    -   -   -   -  

  • prorok

    Ma važno je da se dragi iskaza e vridan je on ma
    doručak u krevet i to u podne en ti jarca.
    Svejedno šta je tako vridan i pažljiv ma ja bi jope jema rađe tebe već njega iako spavaš do podne :):):):):) Ajme nadan se da me Pajo neće ukokat zbog ovoga.
    Zahvaljujen se za pozdrave posebno kad se sitiš moje maze
    uzvraćan pozdrave za tebe i Zmaju i prijatan obiteljski vikend želin.

    avatar

    14.06.2008. (06:45)    -   -   -   -  

  • slaven178

    koka moja, samo neka oni grakću. ako mi ne daju usvojit dijete u hrvatskoj ja migriram negdje drugdje. neće me glupi sistem spriječit da budem mama. To je zločin isti kao i sakaćenje klitorisa ženama u africi.

    avatar

    14.06.2008. (10:30)    -   -   -   -  

  • alkion

    Prvo da ispravim krivi navod: Kalajdžija nema nikakve veze s čelikom niti s bilo kakvom vrstom željeza - njegov objekat rada su bakar i kositar. Inače je to nekada bilo vrlo popularno i unosno zanimanje - suđe se većinom izrađivalo od bakra, a unutrašnjost posuda se tzv. kalaisala kako bi se spriječilo djelovanje raznih kiselina na bakar (u tijeku kuhanja)...Obrtnici koji su se bavili obradom željeza i čelika su kovači pa su i prezimena po toj profesiji: Kovač, Kovačević, Kovačiček, Gvozden, Čeliković...
    Ne razumijem se u sorte pasa, ali me ovaj neodoljivo podsjeća na onog glumca iz čuvene priče "Lesi se vraća doma"...:)))

    avatar

    14.06.2008. (15:01)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    e, da su naše klince učili kako se koristi kondom, ne bi sad bilo nekoliko malodobnih (15-16 god) srednjoškolki - trudnica!!

    avatar

    14.06.2008. (17:21)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Big Blue - ima svojih čari, jer se totalno opustiš, baš me bilo briga za cijeli svijet. Ali ono što dolazi poslije, to je tek posao. Ali, ja zapela isto poslijepodne i drljala do pola četiri ujutro. Lagana glazba s radija i - peri. Onda sam mirne savjesti otišla u krpe i spavala do podneva, čak ni Zmaju nisam čula kad je otišla u školu :)

    @Vitae - ja završila, još samo prozori i venecijaneri kad malo dođem k sebi, zasad sam samo stavila čiste zavjese da se ne vidi :) Kako god se Zmaja ne boji Rexa, fakat je šok otvoriti oči i vidjeti pseće lice nad sobom, ali Rex je nježan :)

    @MENTINA - onda bi mu Rex bio idealan, a tek da vidiš šapu, prava ogromna. A najbolje u svemu što je takav nezgrapan - jako nježan :) Nadam se da ćeš se javiti kad stigneš :)

    @gogoo - mudrac je on, uvijek k meni dođe, tako da gazdarica zna gdje ga treba tražiti, ni ne ide dalje :) Terezijana nam je počela s kišom, no moram priznati stolovi su sad svi jednaki duž cijelog parka i sve nekako kulturnije izgleda. Javi mi kad dođeš u BJ - obavezno :)

    @PROROK - a zašto bi te ukokao. Ja bi se zabrinula da si rekao obrnuto :) A vikend je stvarno miran, što i mazi i tebi želim :)

    @Slave - oni će graktat' još godinama, jer smo im dozvolili da puste jezičine i u svašta se petljaju, dok svojih govana i bolesnih priča imaju puno dvorište :)

    @alkion - znam je da je kalaisanje vezano za bakar i kositar, zato sam spominjala Baščaršiju. Ali ono "kaljenje" sam spomenula samo kao glagol da bi lakše došli do rješenja, kad su zalutali do kazandžija :) Znam ja da je kaljenje vezano za željezo i da nema veze s ovim obrtom. Ali, vidim ja da si ti pravi znalac starih obrta i kao obično - detaljan u objašnjenju. Usput - imam spremljen pravi komplet fildžana, džezvu i tacu na kojoj stoje. I jedan mali ibrik, nekoliko noževa u držačima, koje Pajo ljubomorno čuva, sve suveniri s Baščaršije.
    A što se pesonje tiće, pogodio si. Rex je u stvari što kažu "džukac". Mješanac između Bernskog planinskog psa i Škotskog ovčara (Lesija). Tijelo ima poput Švicarca, a glavu i dugu njušku na mamu Škotlanđanku. Od obje vrste pokupio je najljepše, tako da nema čovjeka koji ne zastane kad ga vidi :)

    @seoska idila - ja sam svoju počela učiti još davnih dana i trucam joj stalno. Bitno je da uvijek može pitati, bez srama što je zanima. A ne da nauči kad lupi glavom :)

    avatar

    14.06.2008. (19:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...