Komentari

loveisthepartofmylife.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • zdravlje.sreća.ljubav.život

    pozdrav draga moja kako i ja znam reći kratko ali slatko, prekrasni stihovi o ljubavi nepresušnom izvoru, i ja kažem tko nezna što je ljubav taj neće ni zanati voljeti, ne da ti nemam na čemu zahvaliti imam. drago mije što si prihvatila dolziti na moj blog jer ja sam ti jedna kako bih rekla stara skwo od 48 godina , jer mogu ti iskreno reći , zbog bolesti moje kčerke ja sam vezana za kuću 24 sata dnevno i ovaj blog je na neki način moj izlazak i moja razmišljanja, ono što volim da negdje mogu pokazati pošto mi je to u stvarnom svijetu na neki način uskračeno, barem u ovom virtualnom sam našla trenutak svoje sreće i opuštanja i trenutcima slobodnog vremena i stekla prijatelje sa kojima mogu na neki način podijeliti svoje misli , i zato i tebi zahvaljujem što si me prihvatila lijep pozdrav ti ostavljam.

    avatar

    11.06.2008. (14:06)    -   -   -   -  

  • put u beskraj

    Draga Barbara, pjesme su ti predivne. Obožavam poeziju a ove na tvojim postovima su pravo nadahnuće. Uživala sam čitajući ih. A ljubav, to je nepresušni izvor koji nas nosi, diže, podržava, daje nam snagu i bez nje smo ništa. Predivni stihovi i fotkice. Super si. Sretna sam što sam te otkrila. Pozdrav.

    avatar

    11.06.2008. (22:07)    -   -   -   -  

  • potraga za srecom

    ne možemo definirati ljubav dok je ne doživimo. ne možemo se truditi shvatiti ljubav, jer je ona tu da nam sama otkrije svoje tajne. ne smijemo ju požurivati, niti tražiti, jer ona sama dođe uvijek u pravo vrijeme. u šibeniku živim, a završavam gimnaziju. how old are you? shvatila san iz postova da nisi iz dalmacije, nego sjeverno negdje. čitam te draga

    avatar

    12.06.2008. (02:12)    -   -   -   -  

  • zdravlje.sreća.ljubav.život

    draga barbara hvala ti na tvojim lijepim riječima potpore , hvala što sam upznala još jdnu virtualnu prijeteljicu, hvala ti što si me prihvatila ovakvu kakava jesam, havla ti za riječi da ti se mogu obratiti i bilo kojem trenutku, jer predivana i osoba, još jedna prijteljica, kao i moja predhodnica put u beskraj koju sam upoznala kada i tebe i koja me je isto ohrabrila i pružila ruku podrške hvala vam .osmijeh ti ostavljam

    avatar

    12.06.2008. (11:06)    -   -   -   -  

  • prorok

    Kad otvorin tvoj blog sitin se one pisme
    > Crni leptiru bježi u noć
    jutro sačekaj jer njena svjetlost će doć

    avatar

    12.06.2008. (12:31)    -   -   -   -  

  • ambis

    kratko i slatko, kažeš - ali slađe jednostavno ne može biti... prekrasno, doista prekrasno... zadivljuje lakoća tvog pisanja, i osjećaji srcem predočeni a potom na papir preneseni... kiši zagrljaj ti poklanjam :) :)

    avatar

    12.06.2008. (14:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...