Komentari

bellistra.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • levant

    ima jedna knjiga . čovjek pisao priče. i u jednoj priči isto nabrajao sve aparate koje doma ima. i došao do zaključka da je sve skupa to malo pretjerano. ja se već dugo spremam nabrojat svu aparaturu koju imam doma, al nešto mi se neće ...:))).
    No za sebe se ne bojim. Nekako mogu i bez televizije i bez laptopa i bez telefona i bez mobitela. Jednom sam poznavala jednog narkomana koji si je davao 5 dana svaki mjesec apstinencije od droge. To za svaki slučaj, ako ga zatvore da može izdržat 5 dana. Tako i ja ponekad testiram samu sebe po pitanju tehnološkog napretka. Ne koristim neko vrijeme neke aparate tek toliko da vidim da li mogu. Ne želim postat ovisna. (No vjerojatno ipak jesam).

    avatar

    11.06.2008. (10:31)    -   -   -   -  

  • Mendula

    Puno hvala na kamenim pitarima, odgovorila sam ti kod sebe. Danas sam se morala dići u 6 i u 5.15 sam već bila budna, meni ne treba budilica jer ako se sama ne probudim, imam i crkvu koja zvoni u 6 a jako se dobro čuje. WC školjka je zakon, hvala onome tko ju je izmislio. Neki dan sam bila na čučavcu bez rukohvata i to mi je bila muka Isusova. I poljski WC mi je draži od čučavca. Baš smo se razmazili, dobro si rekao nemojmo pretjerivat. Ja štedim vodu, i šizim na ukućane kada ju rasipaju. Moji su imali šternu i mi klinci morali smo kalati vodu i zalijevati cvijeće samo vodom iz šterne da se ne troši voda iz vodovoda. Sunčani pozdrav!:-)

    avatar

    11.06.2008. (11:50)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Sve je ovo tebi zbog onog naglog buđenja iz sna u prošlom postu :)))
    Uvijek si nastojim priuštiti par dana življenja u izvornom, bila to škrta, kamena Zagora, bilo otoci bez prometnica, kamo li čega drugog. Voda je na oba mjesta, dakako, izuzetno cijenjena.

    avatar

    11.06.2008. (16:45)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ljudi su općenito danas vrlo nezahvalni - i ne znaju uživati u malim stvarima, kao npr. Ti i ja u trešnjama! Pusa, vole Te Luki+wufovi :))

    avatar

    12.06.2008. (00:08)    -   -   -   -  

  • edo

    Uništila nas vlastita "civilizacija".

    avatar

    12.06.2008. (11:25)    -   -   -   -  

  • meridijan16

    Lijepo je uživati u malim stvarima i u tome se krije tajna sreće...

    avatar

    12.06.2008. (20:43)    -   -   -   -  

  • Santea

    Treba znati uživati u životu,ali što kada je čovjek proklet i dok ga ne zadesi veće zlo ni prstom da pomakne.
    Pozdrav ti veliki ostavljam

    avatar

    12.06.2008. (21:33)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    I nekako mislimo kako bez i jedne stvarce o kojoj govoriš gotovo da ne bi bilo moguće preživjeti :-))

    avatar

    13.06.2008. (00:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...