Komentari

g6o6r6.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • duh jedinstva

    !!!................................A jadan Ti sa tim virusima i infekcijama... Di se na Tebe namirishe.... San je dobar horror, al mislim da nitko to na javi ne bi htio realizirati... Npr.jesti svoj mozak isl. Ma uostalom, tko zna,, mozhda i takvih vrsta osobenjaka ima koji bi to volili da im se dogodi.....tko voli nek izvol8i.....A mozhda bi se i meni svidilo, ko zna(zbvichehehe)...Drago mi je zbog rezultata u Nashu korist i zbog podizanja hrvatskog siromashkog ponosa... A Tebi zhelim da bodesh dobro i nadam se da chesh uskoro pobijediti taj totalno ludi virus koji ti je napao komp.............. ((((((((((((((((((Yes, you can........................))))))))))))))))))))))))))))))))))))........... .............!!!

    avatar

    12.06.2008. (15:56)    -   -   -   -  

  • Matti

    sadržajan blog, budem navratio.. fuck the system, pozdrav rijeci iz zadra, dolazimo na pagan metal fest 29.7.

    avatar

    16.06.2008. (19:41)    -   -   -   -  

  • MALI CRNI ANĐEO

    ola.živim u Rijeki

    avatar

    16.06.2008. (21:56)    -   -   -   -  

  • MALI CRNI ANĐEO

    i zajebavaju me virusi po kompu ,zato malo manje šaljem zanivljive teksto,o punk,o darku i nekih muzičkih ima koliko malih video isječaka živim s M.i naše bebe cloe(zlo)i njena mama Lele koja je toliko cool,da oko nje mžeš skakati......malo sam u banani.Bili smo na festivalu HARTERA i meni,i ovima kod nas na chilli-anju uz klasične zvuke ambijet chill.Muzika ih je toliko raznježila da su neki ubrzo.pozz :-)

    avatar

    16.06.2008. (22:23)    -   -   -   -  

  • MALI CRNI ANĐEO

    pozdrav iz Rijeke .bili smo na festivalu "HARTERA" oba dva danabilo je super vidjet rockera,,pun,pun,sam doživljaja.što je partizana bilo dovoljno da se taj prostor daju u ruke neafirmiranim,umjetnicima,svako toliko neki dobar band odsvira drugi kao što je bivša pojevačica u Moloku,tako da se imalo što čuti.baš dobro raspoložena atmosfera,umalo da svi nisu dobili priliku da je čuju ćut če je,pošto joj se croatrija svidjela,mogao bi još

    avatar

    16.06.2008. (23:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...