Komentari

hidas.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Ayzis.

    prvo.
    gordnji dio teksta je totalno ne suvisao.
    morala sam sporije citati da bi razumjela :D

    drugo.
    ako ti djevojka napise kvotu dobrih osobina,to je onda subjektivna lista.
    sve ti izgleda privlacnije ili "slađe" ako si zaljubljen.
    tek kasnije mozes gledati stvari objektivno.

    avatar

    09.06.2008. (20:07)    -   -   -   -  

  • blueberry

    Znam po sebi da svaka cura/žena ima prilično sličan 'popis poželjnih osobina' kod frajera, ali to nije dobro... Uopće. Jer se onda dogodi stara i dobro poznata priča: stalno se traga za tim idealom i na kraju se ostane sam, ne? Jer to idealno ne postoji (nažalost). A ono na početku posta je totalno točno, mislim rulja one dobre stvari podrazumijeva i uzima zdravo za gotovo, a one loše primjećuje čak i kad ih nema (hm, ovo sam malo čudno sročila, ali nema veze). Zato nam 90% populacije kuka kak' im je život užasan, te ovo, te ono... A to se najbolje i vidi kod odnosa među ljudima. Što se više kuka, to prijateljstva i veze više propadaju, pa se onda još više kuka, ali svi kukaju zajedno dok se u biti ne podnose, pa na kraju svi puknu i prekinu sve kontakte, ali onda još više kukaju... Ne znam je li ovo baš bio tvoj point, ali baš je ovo interesantno, u biti. :)

    avatar

    09.06.2008. (22:09)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Popis je sladak, samo the reality is very different...mislim da je sve stvar kompromisa, ideal ne postoji...odnosno, postoji u onoj mjeri u kojoj smo spremni pored nečijih vrlina prihvatiti i njegove mane...hvala na uvrštenju među tvoje omiljene blogove...:) Pozdrav.

    avatar

    10.06.2008. (00:03)    -   -   -   -  

  • primakka

    ovo za žarulju me fascinira ;-))

    avatar

    10.06.2008. (12:13)    -   -   -   -  

  • Matti

    Napravio sam mali edit, eto da razjasnimo stvar, imao sam djevojku koja mi je to nekoć napisala, to što voli na meni, nedavno smo prekinuli, jer jednostavno to joj više i nije tako bitno, prerasla me, pa sam eto naravno tužan i napisah ovaj niz od 3 osobna posta; povratak u raj, plačem dakle sretan sam i my darling top 30. No sad mi je već lakše. Nastojim pronaći neku drugu kojoj ću više odgovarati a s bivšom ipak ostajem u dobrom odnosu.

    @ragnar - ma to je više najež ili "skoro sam zaplakao" ili oko se malo ovlaži, na neke filmove i glazbu, a pravo plakanje, to više nakon nekih stvarnih događaja

    @ayzis - pa da. u ovom popisu je bilo realnih stvari, ali također i internih sitnica ili ne tako bitnih stvari a bilo je naravno i subjektivnih, pogotovo tipa "jedini" ili "naj".

    @blueberry - naravno da ideal ne postoji i glupo je tragati za njim jer ti onda nitko neće biti dovoljno dobar. no postoje neke stvari koje ti odgovaraju i koje voliš, ali tužno je kad ti one prestanu biti važne ili kad kao i svaki čovjek poželiš nešto "više" to je prokletstvo nas ljudi, nikad nam ništa nije dovoljno, što više imamo još više hoćemo, tj. nije loše poželjeti više i truditi se ostvariti više ali loše je kad je to "više" nešto nerealno a zbog toga prestaneš voljeti sve one slatke stvari iz početka veze.. valjda, ma ne filozofira mi se više, hvala na interesiranju i komentaru, tek sad vidjeh i tvoj post o "bbb".. budem te pratio

    @snoopyshist - dobro rečeno, pozdrav i tebi, a eto, zainteresirala me pa stavih taj simpa banner :)

    @odmak od - ne znam jel me zajebavaš ili žene doista cijene kad netko promijeni žarulju, što se mene tiče ja mislim da to i nije tako bitno, pa svatko zna promijenit žarulju. nego zainteresirao me i tvoj blog pa te stavih u favourites

    avatar

    10.06.2008. (18:53)    -   -   -   -  

  • primakka

    haha - šala mala, to ja zbog svog posta 14.05.2008. "kako zamijeniti kratkotinjajuću žarulju", pa svrati kad sam već u favourites ;-))

    avatar

    10.06.2008. (19:20)    -   -   -   -  

  • Ayzis.

    ostajete u dobrnim odnosima?
    hah.
    da mi je to dozivjeti.
    na zadnjen therionovom koncertu u zg,sam polila bivseg sa pola litre pive :D

    da stvar bude jos apsurdnija,ja sam prekinula s njim :D

    avatar

    10.06.2008. (22:28)    -   -   -   -  

  • Matti

    ako si ga polila po kosi onda ti može biti zahvalan hehe, piva je dobra za kosu, postoji i šampon od tamne irske pive kojeg koristim, kozmetika lush.hr, prirodna, ekološka, organska, veganska, testirana na onom tko ju je i napravio a ne na životinjama, hell yeah.

    avatar

    11.06.2008. (15:10)    -   -   -   -  

  • Ayzis.

    ne volim pivo.
    izuzev KilKennya i O'Hare.

    Lush mi je prekoputa ulanih vrata :D
    Dok sam jos bila u zadru narucivala sam si sampone preko poste :)

    avatar

    11.06.2008. (21:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...