Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Ž-Bumbum

    Mrak! Sretan put i uživajte sutra!

    avatar

    08.06.2008. (23:25)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    A ti cuvaj ured i blog! :-)

    I ti odmah u 8:30 nazoves:
    - Lindaua da dolazimo
    - glavnog direktora Avite da nam omoguci ulazak (neka obavijesti Austrijsku policiju) i prostoriju za preskidanje (moze i ona odmah lijevo kod recepcije)
    - Srebrica da ne kaze kako nije obavijesten (kazes da je sa Cvrkom sve dogovoreno)

    avatar

    08.06.2008. (23:36)    -   -   -   -  

  • Ž-Bumbum

    Ok, šefe!

    avatar

    08.06.2008. (23:39)    -   -   -   -  

  • HMM...STVARNO!!

    Zašto brišete komentare??
    Nemojte pisati po tuđim blogovima da se ''furaju'' na Zg!Cure su super,ali nisu Bogovi da ih se tako tretira i da bi ih netko kopirao!Dajte poštovani Alene prestanite!

    avatar

    09.06.2008. (11:58)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Izbrisao sam komentar jel sam mislio da je provokacija.

    No, ocito se nesto desava o cemu ja nemam pojma. Kao sto mozete vidjeti niti na svom blogu nismo bili (nismo napisali dva redovna posta) jer nas je vise bilo u inozemstvu nego u Hrvatskoj (u zadnjih dva tjedna: Austrija - Rumunjska - Austrija - Austrija). Dakle to sto se negdje pise ocito nije doslo od nas nego od nekoga tko se potpisuje u nase ime. Molim da mi napisete na kojem blogu i gdje je to napisano, da mozemo isto demantirati. Konacno to i nije nas stil. Sto mozete vrlo lako provjeriti.

    avatar

    09.06.2008. (18:11)    -   -   -   -  

  • la poderossa..kathryn....

    a curke uživajte...pozzz
    vidla sam slike s vjenčanja..baš super...pozzzz

    avatar

    09.06.2008. (18:57)    -   -   -   -  

  • Ivana

    eee......samo uzivajte....
    i ja sam vidjela slike sa vjencanja.....super su....pozzzzzz

    avatar

    09.06.2008. (21:19)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Pa sad da je uzivanje u vecini toga prioritet... :-)

    avatar

    10.06.2008. (08:46)    -   -   -   -  

  • opičena mama

    Dakle ,i mojim se nadimkom netko služi na drugom blogu,...
    Nekome su ponovo gluposti na pameti...

    avatar

    10.06.2008. (14:42)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ja bih molio jos jednom da mi netko kaze na cijem blogu je netko od nas navodno ostavljao komentare.

    avatar

    10.06.2008. (15:02)    -   -   -   -  

  • Maya

    Alene jel istina da dolazite u Grude u subotu???

    avatar

    10.06.2008. (21:58)    -   -   -   -  

  • kika

    da i jos nekome su gluposti na pameti ja vec dugo vrijeme nisam bila na blogu..za mene je i 1 tjedan pre dugo..
    ali se neko kao anonimac potpisao kika.com13 mislim da je to ozbiljan problem jer je ta ista osoba mogla ono napisati u vezi monike,a možda i nije!

    avatar

    10.06.2008. (21:59)    -   -   -   -  

  • kika

    nives btw,tnx na uniformi ana i ja cemo se nac u petak na tresnjevci pu$$a bok

    avatar

    10.06.2008. (22:01)    -   -   -   -  

  • nesuđena mazoretkinja

    zelim samo reci da ste super,prekrasno radite i jako ste simpaticne bez trunke umisljenosti,i fenomenalno plesete.vi ste mi uzor.ja obozavam mazoretkinje no zbog tude ljubomore ja sam u nemogucnosti pokazati sto mogu i u nemogucnosti sam pokazati koliko to volim i koliku volju imam.iskoristavam svaki moguci trenutak da vjezbam,zaplesem i zavrtim taj carobni stap koji mi mnogo znaci ali jako brzo odustanem jer znam da necu imati priliku to nigdje pokazati.zato zelim poruciti onima koji zele otici zbog raznih svada (ne govorim za vas tim) da ne odustanu.treba se boriti za ono sto volis.nemojte ponoviti moju gresku i odustati cim se netko okrene protiv vas.neka vam to bude poticaj da budete jos bolje.pozdrav Zagrebackim mazoretkinjama

    avatar

    10.06.2008. (22:13)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Maya:
    Ne, nije istina. A trebao bih iz nekog razloga doci? Pretpostavljam da je tamo Drazavno, zar ne (nesto mi je Natasa spominjala prije nekih mjesec i pola da je DPM oko sredine lipnja)? Nikakvu sluzbenu ni nesluzbenu informaciju o Prvenstvu nisam dobio, jos manje poziv.

    Nesudjena mazoretkinja:
    Hvala na dobrim zeljama. No, sto se konkretno dogodilo? Molim te napisi konkretan primjer da svi naucimo na njemu i djevojke pojedinih timova, no jos vaznije voditelji istih kako bi mogli sprijeciti ovakve stvari. Jer ukoliko netko ima toliku volju i sa toliko ljubavi govori o mazoret plesu, prestrasno je da radi nekih glupih djecjih igrica sa strane bude demotiviran do te mjere da odustane.

    avatar

    10.06.2008. (22:57)    -   -   -   -  

  • Maya

    aha onda je to dezinformacija. da da državno je tada, ništa, samo sam je htjela provjeriti
    pozdrav

    avatar

    11.06.2008. (08:11)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Hmmm, pa i nije dezinformacija. Poziv je stigao jucer navecer. Upravo ga citam. Vidjet cu sto cu odluciti, no to cu uciniti svakako danas.

    avatar

    11.06.2008. (09:47)    -   -   -   -  

  • ex-zama

    takvih primjera o odlascima ima i kod nas.ne govorim o onima koje odu jer im se neda, nego o onima koje to stvarno vole.nebrojeno se puta događa da trenerice slažu formacije po nerazumljivim kriterijima za nastupe. neke cure koje fakat ne plešu kak treba stalno su u 1.formaciji jer su si tam 1.put stale i stalno ostaju u njoj, dok druge čekaju i čekaju svoju priliku. onda se dogodi da nekih cura nema na treninzima par mjeseci pa ulete u 1.formaciju dok druge moraju napustit 1.formaciju zbog dotičnih i naravno da to izaziva i ljubomoru i bijes i gorčinu a najviše tugu.na kraju se neke ne znaju nosit s tim pa se ispišu. tako sam napravila i ja.budući da su mi frendice ostale znam da se to i dalje događa, ali to jednostavno ne razumijem. sretno u svemu, vaša ex-zama.

    avatar

    11.06.2008. (10:26)    -   -   -   -  

  • YO

    VOLJELA BIH DA DOĐETE NA DRŽAVNO BIH.JESTE ODLUČILI PRIHVATITI POZIV

    avatar

    11.06.2008. (11:40)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    ex-zama:
    Gledaj, necu reci da to nije moguce i da smo savrseni. Trenutno imamo 9 aktivnih trenera i jos barem 3 koji povremeno uskoce na zamjene. Moguce je da netko od njih ne radi po Trenerskom elaboratu i pravilima vodjenja treninga. No, milijun puta sam vam napisao i rekao, ako imate kakvih problema (ili ste barem uvjereni da ih imate), ako vam nesto ne odgovara dodjite i porazgovarat cemo. Ili napisite par recenica o tome. Posljite to e-mailom, faxom, postom, imate sada i blog na kojem ste potpuno anonimni, prije 2 godine postavljen je u Palmoticevoj postanski sanducic za anonimne prijave i prijedloge. Niti jedna nikada nije ubacena unutra. Kako da mi znamo za problem ako nam nitko za njega ne kaze? Svaki takav protest, prijedlog ili kritiku vrlo ozbiljno razmatramo na Trenerskom kolegiju. Eto, prije dva tjedna jednom smo treneru ozbiljno prali nos i zaprijetili mu cak oduzimanjem licence.

    No, isto tako moram biti posteni i priznati da je 90% ovih pausalnih ocjena o «pristranosti pojedinim djevojkama» produkt vaseg neznanja i neobjektivnosti. Uvijek ste vi sebi bolji, najbolji... Svi ostali su uvijek losiji. I to je normalno. Kako sa pozicije ljudskog ponasanja, tako i sa pozicije vasih godina. Zasto bi trener bio pristran? Sto on ima od toga? Druzi li se privatno sa tim djevojkama? Ne! Dobiva li ekstra novac ili mito? Naravno da ne! A vjeruj mi treneri nisu niti zaljubljeni u pojedine djevojke. :-) Stoga ili ne znaju svoj posao (sto moras prihvatiti da i nije realno, zar ne) ili su mozda ipak u pravu. Milijun puta sam isto tako cuo da sam ja nerealan i pristran kod prebacivanja djevojaka. I vjeruj mi, to je najobicnija glupost. Nemalo puta sam dokazao da to nije istina.

    Konacno, u nasem sastavu nema 1. i 2. formacije osim u 1A sastavima. Ovo sto ti govoris je metodijska podjela, a nikako ne kvalitativna. Pa mi stvarno nije jasno zasto bi to bila demotivacija.

    Volio bih da mi napises konkretan slucaj pa da to istrazimo. I ovako si otisla, pa ti vise nista ne znaci, a nama bi osjetno pomoglo. Ako vec ne zelis napisati svoje ime, barem napisi trenera ili grupu.

    Yo:
    Ne znam jos. Daj Boze da u petak moram ici u Austriju (to bi znacilo da su nasi pobjedili). Vidjet cu. Moram se malo konzultirati sa svima u uredu...

    avatar

    11.06.2008. (12:43)    -   -   -   -  

  • ŠEF MESKO NIŠTI RH

    BIRAMO PREDSJEDNIK REPUBLIKE HRVATSKE U BEZIZLAZNOM STANJU



    Naličje totalne (ne)zaposlenosti



    Interesantno u našem "logoru" zvanom država, nije potrebno da se brinemo kakvim ćemo se poslom baviti i kakvi su unapred određeni uslovi i ciljevi rada. Bitno je da imamo sreće da se uposlimo u birokratskom aparatu zvanom državna administracija. Na taj način možemo steći neku kućicu ili stan, pa čak i automobil...U svim mjestima Hrvatske postoji biro za zapošljavanje, on nema nikakvu ulogu - osim toga da u njemu brojne osobe primaju plaću. I to je jedan od najgorih i najtežih hrvatskih apsurda i sramote.



    Bezdušna eksploatacija i devestacija sela



    Očekivalo se da će "čobanče", ministar poljoprivrede Petar Čobanković, uspjeti riješiti nagomilane probleme hrvatskog agrara, no osim toga , što se je on i sam udebljao kao tovljeni (kakav) bik, naše stočarstvo ostalo je zato mršavo... Bitnog blagostanja promjene na bolje u selu nema. Ministar nije donesao pravi dekret i zakone s kojim bi osobno inicirao hrvatsko selo. Nego okomili su se na seljaka raznim nametima i dađbinama... Bila je to neka vrsta kazne, tako da i ambari su ostali prazni bez žita i drugih poljoprivrednih proizvoda. Ali zato u medijima se spekuliralo, kako izvještajima državne statistike - bila je bogata i rodna godina u seoskoj proizvodnji.



    Gradovi i županije posjeduju brojna službena vozila



    Tko to sve može izfinancirati taj birokratski luksuz, uzmimo naprimjer - jednu županijsku upravu kao što je Bjelovar, ona ima stotinjak službenih automobila, i to nije nikoga briga. To je još uvijek otvoreno pitanje - na čemu se temelji naše gospodarstvo i na što naša država sliči. Ovaj "automobilski podhvat", stoji godišnje naše društvo na miljune kuna. Največi teret podnose Hrvati, koji su obezglavljeni i obespravljeni. Administracija se besramno odnosi - ona se vozika sa automobilima svuda naokolo, jer kontrole i odgovornosti nema. Kao toboše u Domovinskom ratu smo se riješili komunizma, ali brutalne metode ostale su iste. Zna se kakvi su materijalni odnosi mnogih ljudi, uz velike troškove života i drugih komunalnih izdvajanja.



    Nisu poštedili ni djecu



    Iako je u cijelom slučaju (bila) riječ o prevari i pljački - naš Ustav RH, je samo fikus na papiru. Ali otpor prema despotskoj tiraniji stalno tinja - ovakva zločinačka država (ne)može još dugo trajati. Kultura sivila osječa se na svakom čošku ili kutu našeg društva. Veliki vođe u Hrvatskoj, poručuju narodu da mora štediti - dok oni se rastrošno ponašaju. Ovo je bijedan i frapantan primjer, kako politika rabi se kod nas. Politička elita obasuta je svim privilegijima: vilama, automobilima, besplatnim ulaznicama na razne priredbe,.., ljetovanjima i zimovanjima u ekskluzivnim hotelima za "vrhušku". Jednom riječju "birokracija" kao rak u Hrvatskoj najeda i tlači sve oko sebe. Oni imaju sve što požele, dok hrvatski narod nema ništa osim bijede i siromaštva.... Maltretiranje i ponižavanja su čudo, jer nitko se zbog toga i ne brine.



    BJELOVAR / CROATIA

    18. listopada 2009.



    NEZAVISAN KANDIDAT

    Branko Stojković



    095/ 814-82-90, 091/797-65-56

    brankostojkovic152@yahoo.com

    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    20.10.2009. (13:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...