Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ne_ly_013

    ne znaci ak ti ne pratiš nogomet da zato trebaš bit protiv hrvatske...rađe nemoj niš niti spominjat...moja frendica koja ni ne zna šta je lopta,nema pojma o nogometu i nezanimaju sad, kad je euro, i kad hrv igra ona navija za nju...iako do jucer nije znala da pocinje kad je to cula, odmah se prpremila i došla s nama navijat na trg...imas pravo to šta se tiče gimnastičara, ali ne treba vrijeđat nogomet..

    avatar

    09.06.2008. (17:46)    -   -   -   -  

  • ne_ly_013

    ovaj komm mi se nije cijeli napisao,svako toliko fali nešto,al valjda ces skuzit...

    avatar

    09.06.2008. (17:48)    -   -   -   -  

  • ne_ly_013

    pozz..

    avatar

    09.06.2008. (17:48)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    jel to zrnce razuma u općem ludilu??

    avatar

    10.06.2008. (00:01)    -   -   -   -  

  • Ire

    zanimljivo je kako je prema nekima biti protiv nogometa automatski protiv države, a bezglavo oponašanje mase bez stvarnog razumijevanja ičega oko sebe smatra se poželjnim ponašanjem.
    dakle, šuti, ne razmišljaj i da nisi ništa rekao protiv nogometa tj. države.
    jadno, jadno, jadno ...

    avatar

    10.06.2008. (08:43)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Odličan tekst, ali eto naši su nekako pobjedili i ovdje svi izvještavaju kako su stvorili odličnu atmosferu u BEču. Ja se pitam što bi bilo da u izgubili...Ja sam napisala isto post i premda sve to kužim i slažem se s tobom, ipak sam se barem dijelom ponijela za masom u praćenju nogometnih okršaja na teveju, navijanju i ispijanju čaše bambusa (vidiš da sam i ja contra u nečem). Jer na kraju krajeva, mi smo ipak gastići i idealiziranje i nostalgija su naše nacionalne zadaće u dijaspori koje inače jako loše izvršavamo, pa je sada prilika da i h malo nadoknadimo....pozdrav

    avatar

    10.06.2008. (09:24)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Zaista u ovoj zemlji kao što kaže komentator prije mene ništa ne smiješ reći, ni na što se kritički osvrnut a da smjesta ne budeš proglašen neprijateljem države, hrvatstva , sve završava na beskrajnim uvredama, prijetnjama, ma zbilja je već toga dosta ! Ja nikada nisam pratila nogomet , ne zanima me, pa neću niti sada. Ako naši pobijede, svaka čast, ako ne...važno je sudjelovati, bar ja tako mislim a neka najbolji bobijedi ! ali naši ne znaju dostojanstveno, bez incidenata, urlanja, pucanja i sl. niti gubiti a niti slaviti pobjedu ! Zbilja imaju lopte na ramenima !!!
    Pozdrav

    avatar

    14.06.2008. (13:50)    -   -   -   -  

  • ma damoj

    istina.. malo je možda previše nogometa natelki nauštrb drugih sportova

    avatar

    15.01.2011. (13:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...