Komentari

crniblogkomunizma.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • mjesecev odraz

    Zbog Američkih osvajačkih ratova protiv sam njihove politike. Protiv sam ulaska u NATO. Smatram da naši političari koji imaju veze sa Amerikom nisu iskreni jer su lojalni jednoj sili.
    Paraga, Sanader, Mesić neka se maknu iz politike i svoje mjesto prepuste mladima. Sada vidim da Paraga ništa posebno već sirov političar. Moj glas zbog toga nikad neće dobiti.
    Tomson je moj idol koji voli svoju Domovinu.

    avatar

    09.06.2008. (21:49)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Thompson prije svega dobro zarađuje na mladima, ali ako ti je idol bolje onda on nego Ceca.
    Nisam primijetio da se Obama zalaže za rat u Iraku, jedan je od rijetkih koji je u američkom parlamentu glasovao protiv angažmana američke vojske u Iraku. Čak je i Clintonica glasovala za rat u Iraku. Koliko znam, Paraga je također kao ti protiv ulaska u NATO, i koliko znam je mlađi od Sanadera barem pet godina i jedno 30 godina mlađi od Mesića pa ne znam zašto bi se trebao maknuti mlađima, pa Obama ima 47 godina a Paraga ima 48 godina. Po tvojoj logici Obama ne bi više trebao biti u politici nego mjesto valjda prepustiti napušenim dvadesetogodišnjacima ili? Inače, hvala na tvom mišljenju:-)

    avatar

    09.06.2008. (23:44)    -   -   -   -  

  • Taurunum

    Netko će jamačno biti razočaran, ako Obama postane novi predsjednik SAD. Nevjerojatno je da se njegovoj pobjedi jednako veseli nacionalistička Srbija (drže da će poduprijeti "srpsku stvar") i demokratska Hrvatska (ona koja više ne može trpjeti ovakvu vlast). Budući su to opcije na potpuno suprotnim stranama, ne mogu obje biti zadovoljne.

    avatar

    10.06.2008. (08:17)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Taurunume, zaista zanimljivo zapažanje; i ja sam isto zapazio od prije neki dan kada sam na HTV-u čuo izvješće od dopisnice Večernjakaiz New Yorka, Jureško-Kero, da je srpski lobi u Americi podupro Obamu što mi je nevjerojatno jer što nepošteni imaju tražiti kod poštenih, ali nacionalistička provelikosrpska Srbija pokušava sve pa i tamo jer su se očito naljutili na Busha što im je iščupao Kosovo, a u biti su oni ostali bez Kosova onda kada je predsjednik Clinton naredio generalu Wesleyu Clarku (tom velikom junaku), tadašnjem zapovjedniku Natopakta, da počne bombardirat Miloševićevu Srbiju dok ne kapitulira. Znači Demokratska stranka SAD je praktički Srbima "otela" Kosovo ili da kažemo da je Kosovo 1999. godine oslobođeno od velikosrpske okupacije koja je trajala od 1912. godine odnosno od Prvog balkanskog rata (sjećam se, kad god bi JNA osvojila neko mjesto u Hrvatskoj 1991. da su srpski mediji izvještavali kako je to i to mjesto "oslobođeno").
    No, tako je bilo i 1990./1991. godine kada je srpski lobi pokušao u Americi prikazati hrvatski narod kao "nacistički", a taj lobi je tada predvodila kongresnica srpskog podrijetla Helen Delich-Bentley koja je u Kongresu napala g. Paragu kao navodnog simbola "nacističkog" hrvatskog naroda, pa je Kongres zamolio g. Paragu da opovrgne te teške klevete i on ih je 1991. kad je bio u Washingtonu opovrgnuo dokazima koji su ušli u službeni kongresni spis, i onda su kolege-kongresnici poručili svojoj kolegici da ubuduće začepi i neka im više ne dolazi s bajkovitim pričama o Slobi "mirotvorcu", tako da je srpski lobi tada "popušio" (kongresnica Delich-Bentley je poslije čak izgubila izbore u svom okrugu i ispala je iz Kongresa) ali srpski lobi je imao potporu u američkoj izvršnoj vlasti, tadašnjoj, koja je podupirala Miloševića tako da bi srpski lobi trebao biti zahvalan i današnjoj republikanskoj administraciji u Bijeloj kući ali oni, nezahvalni kakvi jesu toj administraciji zabijaju nož u leđa i podupiru njihove konkurente, no, mislim da će jednim pametnim i mudrim izlobiranjem u Obaminom stožeru srpske laži pasti na neplodno tlo, jer ako Obama drži do političkih načela onda nacionalistička Srbija neće proć jer povijest ne počinje sa 2008. i kosovskom nezavisnošću nego postoji i neka predpovijest svega toga. U svakom slučaju, u pravi si jer obje opcije sigurno ne mogu biti zadovoljene niti bi demokratska Hrvatska ikada pristala sjedjeti u istom čamcu sa svojim smrtnim neprijateljima. Trebalo bi sada točno vidjeti koje točno stranke ili koja stranka je iz Srbije podržala Obamu i koji točno pojedinci jer svi oni imaju dosta putra na glavi pa će se Obama brzo uvjeriti da u njima ima samo bespotrebni teret, i da od takvih može samo glava zabolit.

    avatar

    10.06.2008. (13:45)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Ja Obamu bas nesto i ne volim. Nadao sam se i vjerovao da ce Demokratska stranak izabrati Hillary, ali ocito ne zele pobjedu.

    avatar

    13.06.2008. (15:16)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Pero, hoće li Demokratska stranka SAD pobijediti s Obamom ili ne, mislim da hoće, ali glavno da su pobjedu jučer izvojevali naši Vatreni koji su Nijemcima održali lekciju. Koliko sam pratio, njemačka medijska javnost najavljivala je da će pregaziti hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Najbolji mi je bio jedna njemački navijač s transpranetom u klagenfurtskom stadionu kojije glasio: "Hvala ti Klagenfurte na 6 bodova". Vjerojatno je svoj transparent na krjau utkamice ustupio nekom vatrneom hrvatskom navijaću;-)

    avatar

    13.06.2008. (17:58)    -   -   -   -  

  • alien

    Mi ćemo pobijediti sve zemljane.

    avatar

    15.06.2008. (19:37)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Alien - Molim vas počnite onda s posebnom vrstom Zemljana na adresi Banski dvori Trg svetog Marka broj 2 i Pantovčak 101, 10000 Zagreb. Hvala!

    avatar

    16.06.2008. (09:39)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Lijepo. :) Čestitke Paragi što je odabran za ovo pismo.
    I znaš... nije fer što ovog neiskusnog vanzemaljca šalješ na tako opasna mjesta... kad dobro znaš da su oni u stanju ispreveslati i naprednije vrste. :)))))))

    avatar

    17.06.2008. (22:09)    -   -   -   -  

  • Pravaš

    Nadam se da će se demokratska stranka sjetiti Parage, ako njihov predsjednički kandidat bude izabran za predsjednika SAD-a! Ne trebaju uvesti demokraciju i pravnu državu u RH, ali treba ovoj vlasti dati packe da to sama učini i da prestanu sa cenzuriranjem i zabranjivanjem oporbe u RH, mislim pritom na istinsku oporbu, a ne na Adlešičku, Pusićku i Čačića!

    Bog i Hrvati!

    avatar

    18.06.2008. (02:10)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Ima Jedna svijet...Čuj, Dona, dajem ti za pravo - postupio sam nepromišljeno šaljući našeg izvanzemaljca na ta mjesta jer ovi naši tuzemaljci su tako lukavi i prepredani da zaista mogu preveslati i naprednije vrste:))))))
    Inače, mislim da otprilike znam zašto je Paraga "odabran" da dobije pismo, u biti pismo podrške, a zašto naš dragi spin-doktor u Banskim dvorima nije, niti naš dragi Stipe niti draga Vesna ni Zoki, Đurđa, Luka ili Vlado Šeks, jer, treba se ipak malo potrudit oko nastojanja i zalaganja za demokraciju i načela pravne države, a ne samo pričat bajke i muljat. U konačnici vrijede ipak samo djela, a djela naših vlasti i saborske opozicije su ovo stanje koje imamo danas - da su nas izručili organiziranom kriminalu:( Tebi lijep pozdrav!

    avatar

    18.06.2008. (10:20)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    @Pravaš - I ja se nadam da će se sjetiti - u nadi je spas:))) Osim toga, oni duguju više nama nego mi njima - u bitti mi njima ne dugujemo ništa, a oni našoj zemlji duguju i te kako ohoho puno toga!

    avatar

    18.06.2008. (10:23)    -   -   -   -  

  • alien

    Oni s adresa biti će prvi na redu. Da.
    Pozdravljam Paragu !

    avatar

    18.06.2008. (19:16)    -   -   -   -  

  • student

    Zanimljiv blog. Stvarno jest. Samo, bojim se da svijet nije tako crno-bijeli kakvim ga doživljavaš. To razmišljanje Hrvatska i Demokrati = Dobro, a Srbija i Republikanci = Zlo ti baš i ne drži vodu. ipak su to sve političari. A znaš onu staru, politika je kurva.
    To za Paragu nisam znao, hvala na informaciji, ali iz višegodišnjeg promatranja i proučavanja zbivanja na svjetskoj političkoj sceni, mogu izvući jedan crno-bijeli zaključak koji možda čak i drži vodu: Sve što dolazi od amerikanaca nije dobro. I zato, onaj koga amerikanci hvale baš i nije neki pozitivac. Toliko od mene.

    avatar

    24.06.2008. (00:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...