Komentari

budizavodnik.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Splico

    Tako je! I meni je puna kapa glupih žena i pustih odjeba! I ja želim naučiti kako uhvatiti svaku curu i za sebe uzeti onu najbolju!

    avatar

    08.06.2008. (17:03)    -   -   -   -  

  • didi

    blog ti je jednom rijecju KATASTROFA

    avatar

    10.06.2008. (19:08)    -   -   -   -  

  • HAHAHA

    tooooo DIDI

    avatar

    10.06.2008. (19:15)    -   -   -   -  

  • curicka

    daj ti nama samo objasni kako da se izvucemo iz krize,ocaja i ne znam cega nakon prekida duge veze...jer mi to ne uspijeva nikako...prekinuli smo,ne zelim opet bit s njim a osjecam se jadno u pm...pomagaj kako god znas... ;)

    avatar

    10.06.2008. (19:21)    -   -   -   -  

  • Budi Zavodnik

    Vjerojatno si u istoj situaciji kao i ja. Najbolje šta možeš napravit za sebe je zaboravit budalu da postoji! Izlazi što više i što češće, sa prijateljicama, rođacima, momcima, s kim god! Kad se kaže klin se klinom izbija ne znači da moraš odmah skočit u krevet sa prvim koji naiđe, ali ključ je u upoznavanju novih ljudi i novim doživljajima. Što više stvari doživiš u kratkom vremenu (lijepih i ružnih) stvorit ćeš sve veći odmak od prekida i sve će te manje bit briga. Pokušaj i javi mi kako ti je prošlo!

    Pozdrav!

    avatar

    10.06.2008. (19:27)    -   -   -   -  

  • VTMNT

    Eh... " Budi zavodniče".... nisam mislio komentriati ovaj blog,ali eto, ipak hoću. Bio sam sa puno cura, većina ih je bila "dobra". Natprosječna. Zadnja s kojom sam bio imala je više nego ostale. U njoj sam našao 99% onoga što trebam. nisam mogao vjerovati,ali bilo je tako. Ljubav moga života. Dok ovo pišem, bez obzira što sam svašta prošao u vezama i vezicama, nije mi lako. Možda će se nekome ovaj moj tekst činiti kao hvalospjeh o njoj, ali nije tako. U njoj nađoh sve. Pametna, obrazovana,komunikativna, verbalni tip osobe,poštena,uredna i još pokoja poželjna osobina. Izgledom je također privlačna, jako visoka,zgodna sexy,lijepa.... neko vrijeme sam mislio da je plod moje mašte. Ali nije bila. -bila je stvarna. Sada malo odgovora na tvoje pitanje koje se može svesti na "kako uhvatiti" takvu (makar zvuči ručno). Nju nisam imao namjeru uhvatiti. Prije nego je bilo što bilo između nas, dosta smo pričali. Jako puno. Sms, telefon, kave i sl. VJEROVATO ĆE NA MOJ KOMENTAR BITI PUNO PITANJA ZAŠTO TO JOŠ NE TRAJE. ŠTO JE I LOGIČNO. MOŽDA AKO BUDEM IMAO VOLJE U NEKOM DRUGOM DOLASKU TU MALO VIŠE POJASNIM. Nisam imao namjeru imati nešto s njom, na početku ju nisam doživaljavao niti kao frendicu,niti curu niti išta. Poslije sam ju doživljavao kao sve moje. Sve. Ima cura koje u sebi imaju spoj dobrih osobina i izgleda. Jako ih je malo (slobodnih) ali ima. Nisam od odnih koji upadaju curama negdje vani, pa tako ne mogu dijeliti savjete, a u ostalom nije ni bitno.
    Htio sam reći da većina tako "dobrih" cura je jednostavna (ukoliko ih nešto dugo nije opeklo pa ih ni sam Bog nekad ne može razumiti). Svako pretvaranje i bezvezno dodvoravanje je kontraproduktivno. Mislim da većina u tome griješi. Naravno da postoje razlike, ne bi bilo zanimljivo da ne postoje,no jako je bitno da te razlike nisu kamen koji će vezu potopiti. U našem slušaju je bilo jako puno sličnosti i zajedničkih interesa. Mislim da je bitno vrijeme provedeno zajedno i još bitnije O SVEMU PRIČATI , jer šutnja je zlo. Ako se jedno povuče,a drugo ne uspioje vratiti ga,onda uzalud sve. Sve.

    avatar

    15.06.2008. (23:00)    -   -   -   -  

  • goody

    jebi ga brate, ja vatam sta stignem. kad ženskoj treba pomoci odma sam tu, a drugi dan odma zaborave na to. mi ti recimo nasim ženskima za 8. mart uvek nesto kupimo. tako je bilo i prosle godine. samo jedan majmun iz razreda nije htio dati svojih 10 kuna koliko je svako davao. i on je rekao ženskima da nije dao za njih i nista one ga svejedno vole a on je sadista i sve tuce. ( ja sm mu slomio nogu jer se previse folirao)

    avatar

    24.06.2008. (15:42)    -   -   -   -  

  • Šarmer blog - Savjeti muškarcima

    razgledaj se za pocetak >

    http://sarm3r.blog.hr/2008/03/1624449136/privlacnost-nije-izbor.html
    http:/ /www.zavodjenje.com/zavodjenje_demo.htm
    http://zavodenje.wordpress.com
    http:/ /www.scribd.com/doc/2423758/17-saveta-kako-smuvati-devojku-koja-vam-se-svia /

    avatar

    23.12.2008. (01:26)    -   -   -   -  

  • štit2000

    01.06.2014., nedjelja
    MINISTAR POLICIJE BIO JE GOST KOD STANKOVIĆA U EMISIJI

    Današnji gost emisije Nedjeljom u dva je ministar MUP-a Ranko Stojković (SDP) na HRT-u prvog programa kod urednika i voditelja Aleksandra Stankovića. On je govorio o javnom istupu bivšeg ministra financija RH, Slavku Liniću. Između ostaloga Ostojić je govorio o stanju u SDP-u, i daljnjem radu te stranke. Pitanje je bilo - od voditelja Stankovića: Zašto je SDP-e izgubio parlamentarne izbore za Europsku uniju.

    Činjenica je, da nemamo dovoljno kritičke javnosti i zato imamo velikih problema u hrvatskom društvu. Ranko Ostojić je otvoreno kazao; da nije dobro u ovom momentu da se u medijima vrši anti-propaganda protiv premijera Zorana Milanovića. Te, ministar policije govorio je o normalizaciji i sanaciji poplava u Slavoniji. I da sve funkcionira bez birokratskih zapreka. Bilo je riječ o zdravstvenima službama i kako je s poplavljenih područja je evakulirano 11.000 osoba.

    Ostojić je rekao da po istraživanju Frontex-a European Union Agency, te on je citirao da smo mi zemlja sa najmanjim stupnjem u koju migriraju stranci. Voditelj emisije Stanković potegnuo je pitanje: o Marku Franciškoviću i njegovom prisilnome smještaju na psihijatrijski odjel, a isto tako i pitanje o Darku Pajčiću, koji je ostao bez komada glave - zbog skidanja ploče s ćiriličnim napisom u Vukovaru.

    Stanković je prije kraja emisije oštro u oči kazao ministru policije MUP-a Ranku Ostojiću, da je u sukobu interesa zbog stana Ninoslava Pavića i oko drugih stvari od Ive Sanadera, do afera Zorana Milanovića.

    Stanković je upitao Ostojića, kako to da tajne službe prate estradnu pjevačicu Severinu Vučković. Ministar je na to odgovorio da je to zbog sigurnosti njenog djeteta. Voditelj Stanković je iznervirao s pitanjima svog gosta - da kako je njegovo mišljenje o stranačkom kolegi Ivi Baldasaru (SDP), gradonačelnik Splita, da kako je mogao biti na otvorenju HOS-ovog spomenika - gdje je bila prisutnosti "ustaških simbola"? Ostojić je rekao: da ne može odgovoriti na to pitanje, jer odgovor je dao sam Baldasar.

    --------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 01.06.2014. (nedjelja)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    ——————————————–
    http://crostojkovic.blog.rs
    ——————————————–
    brankostojk ovic152@yahoo.com
    http://istinazanarod.blog.hr
    ———————————————-
    http://stojkovic1958.wordpress.com
    http://stitonosa1958.blo gger.ba
    http://crostojkovic1958.blogspot.com
    http://obiteljstojkovic.bloger.h r
    http://dijabolik58.blog.com
    ———————————————
    URED: Masarykova 8
    Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
    Članaka; 2107.

    avatar

    01.06.2014. (22:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...