Komentari

slagerpevac.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • šlagerpevač

    Molim cijenjeni auditorijum, da se s rezervom primi kritike gore napisanog jer sam nakuco pričicu za radnog vremena što ne spada u idealne okolnosti u kojima bi moj spisateljski genij došao do punog izražaja. Stoga s punom odgovornošću tvrdim da je gore napisani tekst loše sročen i sklopljen a o stravičnoj pismenosti je izlišno govoriti. Uz to mogu ustvrditi: "žali bože teme jer se o tome mogao napisati cijeli roman".

    avatar

    23.01.2009. (09:35)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..taj fenomen se u našem žargonu zove: uvid..:-)

    avatar

    27.01.2009. (16:30)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Da, trenutak prosvjetljenja je dokaz božjeg postojanja i djelovanja, iako se da ustvrditi da je u ovom slučaju sam vrag imao posla. Kako god, djevojka je dobila ubrzan tečaj upoznavanja tamne strane života, vrlo je vjerovatno da će iz tog zla proizaći nekakvo dobro, kao i iz svakog zla uostalom. Svi mi smo rođeni sa slobodom izbora, zar ne, ili možda nismo? Hm, pitanje svih pitanja.

    avatar

    28.01.2009. (12:43)    -   -   -   -  

  • lostways

    he! odličan mi uvod. onaj dio s jednostavnosti upotrebe.
    silbanske su noći i inače nekaj poprilično misteriozno, obzirom da nema podzemnih voda pa ne mogu naći objašnjenje za poremećaje. inače, uz to mjesto mi vezano sjećanje na baš prvi fuk, koji je trajao toliko kratko da bi, kad bi se radilo o kojem slijedećem, bilo nemoguće zapamtiti. no, nije misteriozno samo mjesto, a bogami ni slovenke. misteriozna je uopće ta brava, kojoj netko nađe ključ, netko ne. no svaka brava ima svoj ključ. ili svatko ima ključ za neku bravu. ili ne?

    avatar

    03.02.2009. (13:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...