Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Kit Karson

    Ivkošić je idiot, internet je budućnost, a tebi Boži svaka čast na kontinuitetu i informacijama, šteta da ne napraviš neki sajt i da tamo pohraniš sve ovo, neki imaju sajtove i to skupo naplaćuju od ministarstva i drugih izvora

    avatar

    06.06.2008. (15:19)    -   -   -   -  

  • jagna bezgačnik

    ima on pravo, vi ste blogeri izgubljen slučaj, mislite da ste boga za jaja potegli, a veze nemate o pisanju

    avatar

    06.06.2008. (19:49)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    a moga je...stvarno mu je bajna ta usporedba...

    avatar

    06.06.2008. (21:15)    -   -   -   -  

  • matrix

    nije uopće točno da je knjiga postojana kao isklesani kamen. postojana je baš kao i internet. papir može lako izgorjeti, gospodine Ivkošiću.
    a moj dida je govorio da je "teško staro magare učiti...", što opet ne znači da ne bi moglo imati razumijevanja za vrli novi svijet koji kipti inovacijama.

    avatar

    06.06.2008. (23:34)    -   -   -   -  

  • matrix

    a nije ni točno da je književnost na internetu jednaka 'ljubavi'u javnoj kući. vi, gospodine Ivkošiću, možete besplatno čitati na netu, a da bi imali noćnu damu- morate platiti.
    sutradan se možete hvaliti frendačima da ste je i vi "imali" .

    avatar

    06.06.2008. (23:54)    -   -   -   -  

  • lina_lina

    mislim da razumijem što je htio reći ,..ne mislim da je usporedba sa knjigama u knjižnici to(bookmarkerica) ,niti da to ima veze sa starošću tog novinara(premda i to stoji) ,nego osjećaj izloga (možda to) ,ali odakle da ja znam što je on mislio ,,ali imam u sebi taj isti osjećaj prema ovoj otvorenosti ovdje .internet je super za sve koji su oslobođeni bilo kakvih kompleksa(to su čak i oni koji pišu o tim kompleksima) jer istinski iskompleksiran čovjek ne iznosi sebe ni najintimnijim prijateljima tako lako ..intima je šaputanje ,neovisno o internetu ili bilo kojem drugom mediju ,..meni osobno to je bio razlog zašto nisam više na blogu .nepoznatim ljudima pričati nešto tako toplo i duboko svoje ..spominjanjem književnosti...tu se sa njim ne slažem .književnost profesionalca je već takva da je distancirana od bilo kakve intime ,takve to ne dira ,ali ljude neupućene i polupismene poput mene ,eto možda..nisam naišla na nikoga kome sam mogla šaputati ,šaputala sam svima ispada ,a napisano , bilo je upućeno samo jednoj osobi .nije ovo mjesto za naivne i iskrene ,ovo je samo umreženost koja ima nekakv globalni cilj .ne znam je to pozitivan cilj ili je manipulacija(?) ,,ali ja bih preskočila i otisnuto na papiru .samo rukom pisan tekst ,poklonjen ,i kao takav čitan ima smisla ili kao jedna moja velika želja da se čujemo mislima u nekom budućem vremenu ...šaputanje (bez spletki) je dragocijenost toliko važna ,šaputati sebe drugome jedini je iskonski stih ,sve je ostalo promocija...

    avatar

    07.06.2008. (00:29)    -   -   -   -  

  • ludlud

    ...onda je trebao reći da ga internet podsjeća na nudističku plažu. Bilo bi jednako nespretno, ali točnije. Što ćeš, čovjek ima osjećaj za metafiziku jednog magarca (neki nemaju ni takav), a osjećaj za rečenicu kao nosorog. Tankoćutno bere cvijeće estetskog promišljanja na stranicama Večernjaka kojim domaćice idući vikend peru prozore, za razliku od notornog "gumba" na tastaturi. Eto, svemir je na zemlji otisnuo još jednog zvekana da se divi katedralama, da nam soli pamet i da ga za to plaćaju. ;))

    avatar

    07.06.2008. (01:48)    -   -   -   -  

  • maja alajbegović

    ja sam jadna drolja i zato sam se udala za droljca

    avatar

    20.06.2008. (19:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...