Komentari

pirko.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • mimy & jope

    eeej........blog ti je predivan......zao mi je zbog tvoje sestrice.........iz sveg srca joj zelin da ozdravi..pozz

    avatar

    06.06.2008. (01:07)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Drago mi je da si si se k meni vratio i nazvao me prijateljice. Rdi prošlog posta puno sam ih izgubila, no neka, uvijek sam otvoreno iznijela svoje mišljenje i puno me to koštalo u životu, ali nema pomoći takva sam.Žao mi je samo što nemogu sve svoje stavove i argumentirati jer bi to bilo prezamorno i dugaćko za čitatelje, pa tako svatko sam upije ono što njemu odgovara , a srž ne vidi. A uz to ljudi koji ništa o meni ne znaju drznu se najružnije me vrijeđati...idemo dalje...nisam ja od pekmeza. Vidiš jako dobro razumijem kroz što prolaziš zbog bolesti svoje sestre, ja sam imala u obitelji puno takvih bolesti i ono što je najstrašnije bolest svoga jedinog djeteta, pa zamisli tu brigu i bol. Mogu ti samo reći da je ljubav, beskrajna volja za životom i vjera nešto najvažnije za bolesnika. LJubav najbližih. Nikada ne gubite nadu. Uvijek sam govorila, do posljednjeg daha ima nade ! Oprosti na dužini kom. i molim te kad pročitaš izbriši ga, ne volim na blogu pisati o nekim svojim osobni problemima.
    PS. molim te dođi opet na moj blog i pročitaj kom. onog ustaše, shvatzit ćeš što sam htjela reći kad sam pisala o Thompsonu.
    Pozdrav tebi a ponajprije seki i sve iskrene želje za ozdravljenje !

    avatar

    06.06.2008. (12:38)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Laku noć i tebi, sve je jasno i nema ljutnje, molim te izbriši moj komentar, obrazložila sam ti razloge. Pozdrav i do čitanja.

    avatar

    07.06.2008. (00:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...