Hvala!!! Bas je interesantno, znas li mozda kako se pravi? Inace ovakve kosarice samo vece nisu skupe i koriste se u istocnjackoj kuhinji za kuhanje na pari, mogu se oprati i koristiti kao svako posudje. Nisam nikada vidjela da se nesto slatko "kuha" u njima i nije mi uopce jasno kako bi to islo...
06.06.2008. (17:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
i mene podsjeca na kosarice za kinesku kuhinju, za povrce i one cuvene dim sum raviole. samo one nemaju dno vec jednu vrstu resetke kroz koju odozdo dolazi para. desert izgleda odlicno, sad bih u njega zagrizla !
10.06.2008. (13:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kalista
Hvala!!! Bas je interesantno, znas li mozda kako se pravi? Inace ovakve kosarice samo vece nisu skupe i koriste se u istocnjackoj kuhinji za kuhanje na pari, mogu se oprati i koristiti kao svako posudje. Nisam nikada vidjela da se nesto slatko "kuha" u njima i nije mi uopce jasno kako bi to islo...
06.06.2008. (17:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
i mene podsjeca na kosarice za kinesku kuhinju, za povrce i one cuvene dim sum raviole. samo one nemaju dno vec jednu vrstu resetke kroz koju odozdo dolazi para.
desert izgleda odlicno, sad bih u njega zagrizla !
10.06.2008. (13:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...