Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • odmak

    Što hoćeš reći? da je sam sebe okucao tom izjavom. Sam sam itd.

    avatar

    04.06.2008. (10:49)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Odmah, ti si zaista posebna! Hoću reći da je Miljuš kazao kako se osjeća izloženim:"Kao da je redakcija, novina u kojoj radim, odaslala poruku ne meni, nego njima, pripadnicima kriminalnog miljea i organiziranog kriminala, da su oni pobjednici, a drugim kolegama koji kroz svoj novinarski rad prate pravosuđe, crnu kroniku - da nisu zaštićeni u redakcijama u kojima rade."
    Odmak, u čemu je tvoj problem?

    avatar

    04.06.2008. (11:56)    -   -   -   -  

  • odmak

    Smijem se, ali dobro- hoćeš reći da on misli kako je redakcija kriva jer je pustila oglas ili je kriva što ne zaštiti novinare ili su novinari krivi to što pišu ili ...
    Još se smijem, lako je tebi koji si smrtno ozbiljan i pametan.

    avatar

    04.06.2008. (12:16)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Ne da hoću reći, nego govorim ljubavi da Miljuš, prije par mjeseci, jasno kaže: a) da je objavljivanje oglasa u osmrtnicama izravna prijetnja i poruka da je on sljedeći, što se nažalost i dogodilo, i b) da se osjeća izloženim, tj. napuštenim od redakcije novina u kojima radi. Dapače, Miljuš kaže da "kao da je redakcija...odaslala poruku...pripadnicima kriminalnog miljea da su oni pobjednici..."! Strašno, nije li!?

    avatar

    04.06.2008. (12:43)    -   -   -   -  

  • odmak

    To je pogled s novinarske strane, a kad novinari tako izlože druge obične smrtnike nikome ništa. To je moj izvrnuti pogled.

    Ali ne treba se šaliti. Svaka čast čovjeku koji ima želuca i snage pisati i znati da je izložen. I zašto? Gubiti glavu za nas komformiste i prevrtljivce!?
    Nama je ostalima, jer ne protestiramo, izgleda sve svejedno.
    Ja sam na svom malom djelu života u svojoj struci pokušala nešto promijeniti i onda sam dobila po repu. Nisam digla na onaj nivo kao dr. Marušić, jer sam malograđanka (i usto glupa-ha, ha) i jer sam se prepala reakcije koja te na kraju uvijek negdje nađe, a u mom se slučaju nije radilo samo o mojoj egzistenciji nego i ohoho drugih...

    U mom je slučaju kriminalni milje pobjedio, a pobjedit će i u slučaju dr. Marušića, što mi je uistinu žao. I u njegovom slučaju naći će neku glupost koju je napravio i o tome će se pisati i pisati da zamagle stvar. Kao što i crno crveni odnosi zamagljuju bitno. Slažem se.

    I onda se to kaže : kritična masa ili?

    avatar

    04.06.2008. (14:01)    -   -   -   -  

  • cveba

    ...ma kakva kriticna masa, nrema toga u Hrvata, a da je ovo kriminalna sramota : jest, danas Miljush sutra ti ( ja se, srecom ne krecem u tim krugovima, meni je ekvator drazi ) .

    avatar

    05.06.2008. (09:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...