Komentari

lanivea.blog.hr

Dodaj komentar (44)

Marketing


  • Cranberrie

    istina, neke stvari treba ostaviti iza sebe. ali da ću ga i ja ići pogledati - o da, hoću :)) bar se nagledam manolica :))

    avatar

    03.06.2008. (20:32)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    a cuj, ona moze biti samo uzor u odijevanju....samo sto to ne bira ona sama :). istina, zna nosit sve te kombinacije.
    sve stoji kaj si napisala. i meni je grda i nimalo sexy i ima grozan glas i i i.....da, anti uzor hihihi
    i ja slinim za onim plavim aaaaaaaah :)

    avatar

    03.06.2008. (21:23)    -   -   -   -  

  • jimbo

    Prezirem sex i grad, iako moram reć da sam znao često pogledat...

    avatar

    03.06.2008. (21:50)    -   -   -   -  

  • Život u dvoje

    hahahaha, pa za riknuti. kaj se mene tiče definitivno mi je serija uvijek bila debilna što me nije spriječilo da je par puta pogledam ;) kad sam bila mlađa to su mi bile isforsirane fore bogatih američkih žena na u životnoj dobi koje se na krivulji prikazuje kao famozni početak pada (lagano nizbrdo s optimističnim pogledom na dno ;)

    avatar

    03.06.2008. (22:29)    -   -   -   -  

  • Amorfia

    uh onaj mali plavi....javi da li je u filmu da ga pogledam :D :D :D

    avatar

    03.06.2008. (23:19)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Hm, da, natjerala si me da si postavim pitanje kako ona od honorara uspijeva kupovati dizajnerske cipele..doduše, poznavajući naše prilike, za one kolumniste za koje sam čula cifre jedan tekst koji napišu u mjesec dana vrijedi više nego moj cijeli mjesec rada, a radim ko crv...ali oni/one su celebritiyji, a ja mala od papirologije... Ne znam, meni je Carrie uvijek bila simpa lik, ne osuđujujem njenu nesnalažljivost i "slinjenje" za frajerom koji ju drži na stand by-ju, uostalom, treba staviti ruku na srce i sama sebi priznati da smo i same ponekad bile takve: nesigurne, otkantale dobrog dečka radi lošeg, kupovale zbog utjehe...zato se i mnoge žene pronalaze u njoj. Samo ne znam što to onu buljavu Veljaču povezuje s njom osim boje kose...lovljenje dobro potkoženih frajera??? :)))

    avatar

    04.06.2008. (08:44)    -   -   -   -  

  • Frulićka

    Hahahhahahha...oooodlično Viola...ooodlično! Nadam se da se ne ljutiš ako kažem da ja ovo mogu slobodno copy-paste u svoju glavu. Hihihihihih. Definitivno sam istog mišljenja...a ti i cure uživajte u tih 2 i nešto sata kad možete-mozak na pašu. :o)))

    avatar

    04.06.2008. (08:49)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    @snoopyshist ma sve je meni jasno, svaka zena prodje kroz tu fazu barem jednom, ali shvatiti carrien uzor kao zivotni predlozak je stvarno ograniceno

    avatar

    04.06.2008. (09:43)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ja znam cure koje se toliko isfuravaju na Carrie da su izgubile kontakt s realnošću u svoj svojoj preseravanciji, a jedino kako djeluju, djeluju otužno. Istina, po čemu je ona uzor ikome? Oblači se kao cirkus, puši, u vezi novca se ponaša kao da je putem izgubila mozak, ponižava se, nema samokontrolu, nema pojma što želi osim što pod svaku cijenu želi nekoga s debelim novčanikom da bi, između ostalog, isfinancirao njezin 200. par cipela jer ona si sve to s kolumnističkim honorarom ne može platiti sama, čak ni u Americi. Dakle, što drugo nego potencijalna sponzoruša.

    Samantha opet ima neke kvalitete samosvjesne žene, ali je prepromiskuitetna za moj ukus.

    Miranda je too bitchy za moj ukus (pogotovo žene slične njoj koje žive po paroli "svi su muškarci gamad"), znam jednu curuj, vječito ciničnu i zajedljivu čak i prema prijateljima, a to smatram odvratnom osobinom i takve osobe su duboko nesretne u svojoj svakodnevici.

    A Charlotte... ona mi je još najnormalnija i najviše me podsjeća na mene. Dobro, možda je njena težnja za savršenstvom malo iskarikirana, ali nije to toliko loše, težim i ja. I ja želim imati predivan dom, predivnu karijeru, predivnog muškarca, predivnu obitelj, predivnu sebe... ne savršenu, to ne postoji, ali predivnu da. Sviđa mi se njezin stil oblačenja, a nije ni promiskuitetna ni drska, nekako mi je spoj djevojčice i žene, a to me podsjeća i na mene samu :)

    Ja s prijateljicama idem na žensku večer u petak, pogledati film+zajednička večera negdje vani, ne zato što smo bolesne obožavateljice filma, već zato što bi moglo biti baš zanimljivo, a ovo je sjajan povod. Neću sigurno vući dečka da to sa mnom gleda :) Stoga, lijepo se provedite, i mi ćemo ;))

    avatar

    04.06.2008. (10:00)    -   -   -   -  

  • levant

    ja sam seriju malo gledala malo ne. no , ono što sam gledala mi bilo zabavno. i film će mi bit zabavan jer ću ga ić pogledat kad se stiša ova gužva. Isto smo se dogovorile , mi ženska bića , kad bude EP..:)))
    A nešto sam vidjela na TV, tu euforiju, no sam zgasila televiziju da me ne siluju svojim izjavama.
    Opet. Kad gledaš, očito nešto ima u svemu kad izaziva takvo "divljanje". Izaziva razgovore. Izaziva analize. Vidi komentare. Nije to tako loše, neka postoji nešto a da nije politika o čemu će se pričat. Još ako je to zabavno...:))
    Isto ko i nogomet. Kod muškaraca.

    avatar

    04.06.2008. (11:32)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav iz os

    avatar

    04.06.2008. (12:45)    -   -   -   -  

  • barba

    niste vi to prerasle, nego ste shvatile da zadnji i najvazniji korak Carrie jos nije ucinila.
    A to razlikuje film i zbilju.

    avatar

    04.06.2008. (13:04)    -   -   -   -  

  • reginaelena

    meni je ta serija bila i ostala čista stoprocentna isfolirana američka glupost..njihova opsjednutost tipovima i udajom mi vrijeđa inteliganciju...nisam pratila seriju, film me ne zanima, kao i čitava ta fama oko njih...sve je to turbo-folk što bi rekao Rambo...kisssssss

    avatar

    04.06.2008. (14:29)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    E pa svaka čast! Baš me tvoj post oduševio. A po pitanju Jelene Veljače - pa ona i jest prava Carrie, bolji uzor nije mogla odabrati. A sad, kakav je uzor... :))))

    avatar

    04.06.2008. (15:36)    -   -   -   -  

  • fulvus

    serija me nikad nije pretjerano fascinirala, ogledala sam svega djelomično par epizoda. Carrie je ružna, Samatha nimfomanka, Charlotte iskompleksirana a Miranda, baš kako kažeš;prozirna? A tko u njima tzraži uzor, ima velikih problema u životu.

    avatar

    04.06.2008. (16:35)    -   -   -   -  

  • NF

    jel bila severina na premijeri

    avatar

    04.06.2008. (16:39)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    o da, i ja sam se pitala kome se (fizički) sviđa Parkerica.. i ja se sa svojim seoskim curama spremam pogledati film... signemo, baš kako veliš kad počne prvenstvo...

    avatar

    04.06.2008. (16:45)    -   -   -   -  

  • bleu.

    zakon post! :) i stvarno zakon, zabavna serija, iako totalno irealna. glavni lik po cijele dane ili sjedi na krevetu i tipka, ili je u šopingu ili traži ljubav po ne znam kojim mjestima, a zarađuje tako puno i tako je mršava i zategnuta, a niti u teretanu ne ide, tobože. hahaha. e da i ružna je, istina. ali eto, simpatična..

    avatar

    04.06.2008. (17:23)    -   -   -   -  

  • angelo

    Bravissima @viola - pr(a)va viol(in)a!!!
    Ja sam prije dvije godine jedva uspio odgledati jednu epizodu (samo zato da imam pojma o kakvom je tu holivudskom mlaćenju slame i love riječ). Doista neprobavljivo - tjera svakog umnog čovjeka (muškarca i ženu) na "rigoleto". Zato čestitam i tebi i gotovo svim komentatoricama. A film sigurno neću gledati jer u kino idem svakih pet godina jednom (a baš sam bio prije tri godine pa...).
    Pozdrav svima!

    avatar

    04.06.2008. (21:39)    -   -   -   -  

  • Piano

    Hvala Bogu, tu fazu smo prerasle !!! No, lijepo se sjetiti maštanja... stvarnost je ipak druga, druga, treća, četvrta priča... Pozz.

    avatar

    05.06.2008. (08:03)    -   -   -   -  

  • misko

    Carrie nije lijepa, ali ima "bijesan" pogled, a muškarci ga čitaju i ...:):):)
    Pozdrav iz Rijeke!

    avatar

    05.06.2008. (10:18)    -   -   -   -  

  • *Kora*

    Odličan osvrt Viola!
    Nisam seriju pratila redovito, dapače, pogledala sam ih samo par. Iz jednostavnog razloga jer nisam bila tu, inače bih vjerojatno i ja slinila. No film ću ići pogledati, mislim da baš od danas počinje i cinecity-u, iako na to gledam kao na čistu zabavu. Teško da bih se mogla poistovjetiti s bilo kojom od njih. Moš' si mislit', ako si ih ti tako mlada prerasla, šta da ja kažem.

    avatar

    05.06.2008. (10:43)    -   -   -   -  

  • jja

    Koka ovaj post kao da sam ja pisala. Petica.

    Meni je ta Carry grda od prvog dana, nista zenstveno u onim rahiticnim nogama, rahiticnom hodu, neke kombinacije koje oblaci izgledaju kao da sam ja zaspala na posao i zmireci izvukla iz ormara stvari i tak izletila van.
    Faca isto nula bodova, onako malo konjasta...a ova druga opsjednuta savrsenstvom je isto prica za sebe. Jedino mi se svidja kako se ona oblaci, to sam ja, samo da sam se rodila 30-ak godina ranije nego jesam. Meni se najvise svidjela ona koja se zna dobro poseviti, fino zarajduje i uziva.

    avatar

    05.06.2008. (11:53)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    Priznajem i ja sam bila luda za tom serijom, no ne bih mogla reći da me ijedna od glavnih junakinja posebno fascinirala. Prije bih mogla reći da je uspjeh te serije u tome što u svakoj ženi čući jedan mali dijelić svake od junakinja. I to mi je prijateljstvo bilo simpatično, jer ga u stvarnom životu i nema.
    Pozdrav !

    avatar

    05.06.2008. (17:33)    -   -   -   -  

  • Bitter

    prvo i osnovno- carrie- kolko glupa trebaš biti i otpiliti masu predobrih likova zbog budale koji te tretira kao zadnje smeće, plus kaj mu ni ne znaš ime???
    charlotte- iritantnija od carrie, definitivno. ne volim takve ljude. sviđa mi se težnja ka savršenstvu po pitanju toga da usavršavaš sebe, ali ne da sve oko tebe bude tako savršeno, čisto sterilno. fuj.
    miranda- sviđa mi se njen sarkazam. ali me povremeno isto iritira.
    samantha- ma j...š sve, iskoristit ću život do maximuma. to je moja slika o njoj. i rekla bih da mi je možda i najprihvatljivija....
    pozdravčić!

    avatar

    05.06.2008. (17:40)    -   -   -   -  

učitavam...