Komentari

bobika.blog.hr

Dodaj komentar (38)

Marketing


  • Goc

    Ko im jebe mater,neka si zadrze pehar i naslov prvaka ali svi znaju ko je pravi pobjednik ove sezone..........Moze ih bit sramota sto su na takav prljavi nacin zakljucili sezonu ali neka,dobro si tamo napiso da ce sve jednog dana doc na naplatu.........Pozdrav........

    avatar

    03.06.2008. (15:43)    -   -   -   -  

  • random zen

    meni se sviđa glišo :)

    avatar

    03.06.2008. (19:12)    -   -   -   -  

  • fiky

    bravo bobika..tu tekmu je trebao suditi loparac a ne loncar..sramota je to za hrvatski nogomet sta se radi..đabe truda,novaca itd. kad na kraju te sudac sjebe..najvise mi je zao deckiju i svim navijacima al sta je tu je mi smo prvaci ma nema veze sta drugi pricali..za nas je mladost najbolj..od loncara sin mi kaze prije tekme da je svje dogovoreno sa sefom virivitice onda znas koliko je sati govna pederska..ak ikada dode suditi u cacince nece ziv izac koliko ja mislim..
    MLADOST SAMPION.............

    avatar

    03.06.2008. (19:23)    -   -   -   -  

  • lujza the pijani konobar

    bez sudaca i miliona ,čačinci imaju svoga šampiona...OSIM OSOBNO OTIĆ KOD NOVINARA DOTIĆNIH I OBJASNIT MU NEKE STVARI...A ONO ŠTO SAM VIDIO SVOJIM OĆIMA,DA SIN OD SUDCA PITA TATU ŠTO TO RADI,ZAŠTO GA SRAMOTI,,TO AK GA NIJE SRAM ONDA ČOVIJEK STVARNO NEMA OBRAZA...BANDA LOPOVSKA...SVE TO TREBA U 13.BATALJUN

    avatar

    03.06.2008. (20:01)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    -"A ko vam je kriv? Što vi niste kupili utakmicu?"- Taj Lončar se ne bu dobro provel prije ili kasnije.
    Žal mi je kaj su vam tak podmetnuli klipove, ali sad bar znate kak se igra "pravi" nogomet u Hrvata...

    avatar

    03.06.2008. (20:09)    -   -   -   -  

  • Krco

    Konstantno nas netko pomalo jebeniše, ali ovo je bilo prestrašno i previše. I onda dođe neki novinar kojemu je "netko" rekao što da napiše pa nas progalsi divljacima.
    Neopravdavam ja uletanje u teren i ganjanje suca, ali s ovakvim ponašanjem i suđenjem bilo je pitanje vremena kada će se nešto takvo desiti. Mogao je novinar napisati i razloge zbog kojih je publika ušla u teren,a taj razlog nije jedan penal nego sustavno pravljenje nas budalama.

    avatar

    03.06.2008. (20:47)    -   -   -   -  

  • ratar i bekrija

    Ni Toplak ni ova druga pičoberka nisu novinari nego paraziti koji se valjda nadaju u sutrašnje izdanje novina progurati još jedan svoj članak odnosno demantij Alkosa ili možda drugu stranu priče. Nažalost, tako se danas prodaju novine. Nije važna istina nego bombastičan naslov.
    Još jedna stvar. Tijekom utakmice je i do našeg trenera Zavade došla informacija da će se svirati penal protiv nas u zadnjim minutama. Očajni čovjek se drži za glavu i 100 puta dolazi do navijača i to nam govori. Iako je krađa bila više nego očita (čim ju je skužilo i Lončarevo uplakano dijete) i trajala od prve do zadnje minute nisam vjerovao ili nisam želio vjerovati u to sve dok se nije desilo. Na kraju kad razmislim, malo hladnije glave, mi nikako nismo mogli dočekati 90-u minutu s pozitivnim rezultatom. Taman da smo zabili 100 golova, ona spodoba Lončar bi ih hladno sve poništo. Kako igrati nogomet protiv nekoga kada odjednom prestanu važiti sva nogometna pravila? Dovedite mi Man Utd, Milan, Real ili koga hoćete da igraju nogomet protiv ekipe Alkosa, a ja ću biti sudac sa Lončarovim ovlastima, i garantiram da će svaki od tih klubova otići kući plačući. SRAMOTA!!!

    avatar

    03.06.2008. (21:42)    -   -   -   -  

  • ???

    Ako mislite ići u 4 HNL, tek ćete onda vidjeti kakvo je suđenje. Svaka gostujuća tekma će vam biti kobna.

    avatar

    04.06.2008. (09:20)    -   -   -   -  

  • londra

    najprije san mislila da se zajebaješ...al sad...upiši me odma u Čačinačke Alkose!!!

    avatar

    04.06.2008. (11:15)    -   -   -   -  

  • kruno

    Krađu neću komentirati jer na utakmici nisam bio, samo sam čuo neke od aktera. Međutim, ovo što prenose mediji stvarno prelazi sve granice zdravog razuma i dobrog ukusa. Novinarka 24 sata nadrobila se gluposti da bi se postidio i neuništivi don Anto Baković. Sportske novosti također neću posebno komentirati: ozbiljnost njihova rada vidi se u svakotjednim izvještajima 1. županijske nogometne lige gdje popisi igrača niti jednom, ali baš niti jednom ne mogu proći bez jebenih tipfelera. A najspektakularniji od svih spektakularnih je novinar portala Index.hr koji se potpisuje sa J.C. On, primjerice, kaže da se utakmica odigrala u Gornjem Bazu (!), te da je do nereda došlo kada je sudac 5min prije kraja svirao penal u šesnaestercu Bratstva. E, a sad, pazi dalje: nako što je sudac odsvirao penal u šesnaestercu Bratstva, u teren su uletili pripadnici "Alkosa", navijačke skupine Bratstva (!). Znači, novinar je u nekoliko rečenica pobrkao i mjesto i vrijeme i aktere, a najzanimljivije od svega je da u jednoj rečenici, predposljednjoj po redu u ovom biseru suvremenog novinarstva, novinar J.C. kaže da je jedan od interventnih policajaca uletio u kanal zbog silne žurbe da stigne na mjesto događaja, dokle u posljednoj rečenici kaže da je sletio iz nepoznatih razloga. U istoj toj posljednjoj rečenici mjesto događanja zove se Gornje Bazje (!). E pa majstore, svaka ti dala.

    avatar

    04.06.2008. (14:02)    -   -   -   -  

  • kruno

    Evo da se nadovežem sam na sebe, prenosim nekoliko komentara sa virovitica-online.hr:

    1. "Gledao sam tu utakmicu jer sam odande i moram napomenuti da realno govoreći penal nije ni bio...Prvo nije bilo ni u 16-ercu a drugo ni prekršaj nije baš postojao...Šteta jer Bazju ta utakmica ništa nije značila a došlo je do ovakvih gluposti...."

    2. "Šta se čudite za Lončara on je prodana duša, kad-ikad je prodao i svoje Suhopoljčane kad je sudio kup utakmicu Suhopolje-Virovitica !"

    3. "Na koji je način Turanovac osvojio prvenstvo? Tako da su ovi sjebali Mladost u Bazju, točno se zna na čiju se ruku išlo."

    4. "...br.3 je u pravu: Đuka Bukvič je naredio da treba sjebati Mladost da Turanovac bude prvi a za takve stvari Mrđo je rođen pa tak mu i treba i neka je dobio trebao je još jače batine dobiti."

    Eto, g. Toplak i ostala novinarska ekipa. Ako ovo nije dovoljno indikativno da se malo istraže radnje u 1. ŽNL, onda mu jebem ja mater i nogometu i svemu.

    avatar

    04.06.2008. (14:21)    -   -   -   -  

  • dida99

    jeba im pas mater milu pokvarenu

    avatar

    04.06.2008. (18:26)    -   -   -   -  

  • Skrle

    Sramota!Banda kakve nema,kak ih nije sramota to raditi!!!!!!Trebalo ga je dobro natuć,skupa s onim malim govnarom pomoćnim,i taj je đubre mamu mu jebem!!!!!!!!!Treba sad Lončara i tog malog vtat gdje god dođe tu u okolici.............Mislim na Mikleuš,Zdence,Rastovac........Taj jaaaaaaako dugo neće u Čačincima suditi,a onaj njihov "igrač" s br.10 njga tu teba slomiti pička MU MATERINA PEDERAŠKA!!!!!!!!!!!Sad ako nam ponude da idemo u 4.ligu treba ići,jer za šta su se dečki borili cijelo prvenstvo i šta su proživili sve,to bi im lijepa nagrada.........

    avatar

    04.06.2008. (21:56)    -   -   -   -  

  • lujza the pijani konobar

    sutra lončar sudi u suhopolju finale kupa vt-papuk...JEDAN DOBAR RAZLOG POSIJETIT TO...U SVAKOM SLUĆAJU EKSPEDICIJA KREĆE...

    avatar

    04.06.2008. (22:27)    -   -   -   -  

  • lujza the pijani konobar

    e da ,,i onda se ćude što tuku i ubijaju novinare

    avatar

    04.06.2008. (22:30)    -   -   -   -  

  • boris

    ovaj članak na indexu mora da je pisao matija babić osobno :-)

    avatar

    05.06.2008. (07:21)    -   -   -   -  

  • ile Predsjednik uskoro u

    Ovo što lujza piše nema veze s pameću i zdravim razumom ali to je lujza pa svi znamo da je tako. Odakle lujzi pravo da piše o nekim ekspedicijama za suhopolje i raznim sranjima kako ćemo mi ovo mi ono.dragi lujza alkosi nisu ništa dogovarali za suhopolje pa tamo ni nejdemo a ako ideš ljepo odi kao civil a ne u svoja sranja uvlačit udrugu.kaki bi mi kreteni bili da idemo u suhopolje navijat, za koga i protiv koga, kad naša mladost ljepo ostaje u Čačincima. ako ideš tamo vrijeđat i napadat lončara (za kojeg inače imam najniže mišljenje) u ime alkosa, onda više alkosi neće postojati nago čemo napraviti klub mrzitelja lončara (kak se god več šupak zove) i ići na njegove utakmice i jebat mu majku a ne navijat za mladost Čačinci.zbog takih izjava,gluposti i prijetnji ljudi nas i prozivaju huliganima i šta ti ja znam a meni je dopizdilo da jedem tuđa govna.nazove me bivši profesor tjelesnog sada trener suhopolja Kraljik (ljudina) i pita me da li dolazimo naganjavat lončera.tako da telujza može biti sramota

    avatar

    05.06.2008. (10:07)    -   -   -   -  

  • Slučajni

    Ma JC nije nikakav novinar to je mislim cura koja živi u susjednom mjestu pa je ženska zaradila koju kunu jer 24 sata su takve novine.

    avatar

    05.06.2008. (11:20)    -   -   -   -  

  • ratar i bekrija

    Ja u Suhopolje više ne idem ni u onu birtiju a kamoli na nekakve utakmice gdje onaj pakšu sudi ( presudio mu Lujza dabogda). Zapravo ne idem više nikud prema Virovitici, najdalje do čačinačkog ribnjaka. Dobijem alergiju čim se sjetim one namještaljke. brrrrr!!!

    avatar

    05.06.2008. (18:36)    -   -   -   -  

  • Jur@

    SUDAC NEMA PIŠU JAJA MU SE NJIŠU!!!!!

    avatar

    05.06.2008. (20:37)    -   -   -   -  

  • nepoznati

    Kad ovo čitam zgražam se. Pa ovo je obična hrpa laži. Osobno sam bio na utakmici u Gornjem Bazju, za razliku od autora ovih laži. Neznam kako možete napisati da je za Bratstvo disuđeno 20-30 kornera, da je prekršaj bio 3-4 m van kaznenog prostora te ostale naj običnije laži i izmišljotine, a kruna svega je da je Mrđo pobjegao u tunel te kad je čuo rez iz podgorja odsvirao kraj. Niti je pobjegao niti znao rez iz Podgorja vjerujte mi jer bio sam s njim. A vama koji ste svojem klubu donijeli samo zlo i sramotu poručujem da se sramite i ne posjećujete nogometne terene jer vam nije stalo do nogometa već do pijančovanja i izazivanja incidenata.

    avatar

    05.06.2008. (21:43)    -   -   -   -  

  • Krco

    @nepoznati- jel si ti lud ili ti noge smrde?
    20 ljudi priča jedno, a ti pričaš drugo.
    Nego, kako je tvoje ime i prezime?

    avatar

    05.06.2008. (21:58)    -   -   -   -  

  • fiky

    bobe danas na tekmu finala kupa je bilo puno policije mislili da ce te vi doc a vi niste dosli...policiju sam gledo kak se spremala sve stavila jakne na sebe pistolje oko noge i struka pendreke a kad na kraju nema ALKOSA......dosli su samo zbog vas oni su culi da ste najavili dolazak a niste dosli steta.....suhopolje je pobjedio 2:1 papuka......suca necu kritizirati jer mi je njih pun kurac....zivjeli............

    avatar

    05.06.2008. (22:45)    -   -   -   -  

  • lujzin fan

    koje ste vi seljacine, kao da nemate pametnijeg posla, seljacki nogomet vas jebe

    avatar

    05.06.2008. (23:34)    -   -   -   -  

  • gilt

    zasto na ovom svijetu postoje tako primitivni ljudi poput tog lujze ili kako se vec zove?...nepismeni divljak. Alkosi daj se distancirajte od tog čovjeka jer čitajuči njegove komnetare ljudi mogu dobiti krivu sliku o vama .gilt

    avatar

    06.06.2008. (09:23)    -   -   -   -  

učitavam...