Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


 • Pero Panonski

  Nakon ovoga, dojde coveku emigrirat i nigdar ne vrnut se u domaju.

  avatar

  02.06.2008. (20:52)    -   -   -   -  

 • Wall

  odavno nisam čitao ovako dobru i kirurški preciznu dijagnozu.
  čestitam na briljatnoj analizi! naravno, fali terapija, ali možda je i nema...

  avatar

  02.06.2008. (21:17)    -   -   -   -  

 • odmak

  Nosi se ti i Marx. Neka ti je jasno da ne odustajem.

  avatar

  02.06.2008. (21:19)    -   -   -   -  

 • Herzog

  Upravo sam pregledao vijesti. Ina je otisla sest, sedam posto gore, sto me osobno raduje iz cistog interesa, iako je u ovom trenutku Dow Jones u minusu 170 bodova. O cemu je rijec? Kad se svjetska kriza zakuhala, gurana od domacih spekulanata Ina je bila sisla na 2000 kuna, a sad, iako na Wall Streetu stvar ne ide bitno na bolje Ina je gotovo 2700. Procitaj novine i u njima bitne vijesti: Sanader vraca projekt Druzba Adrija; Sanader potvrdio da radi na zamjeni dionica s Molom; Sanader ceka da se u Srbiji formira vlast pa da se sa Srbijom normaliziraju odnosi; Sanader nesto rekao protiv Dodika, ali koliko sam vidio nije rekao da ce odustati od posjeta Banjoj Luci; takodjer Sanader ide na tekmu sa Austrijom u nedjelju, gdje ce - po logici stvari - biti adekvatna ekipa s austrijske strane. Danas je Poslovni dnevnik izisao s naslovnicom da i OMV hoce cetvrtinu Ine.
  po mojoj ocjeni to je ona bitna story danas; regionalno preslagivanje odnosa. Thompson je tu zaista od sekundarne vaznosti. U Srbiji imas Thompsona koliko hoces i vjerojatno je jedan hrvatski u nekom sirem kontekstu dio nekih njihovih ravnoteza. Zamisli ushita kad covjek na pozornici zabije mac pred sezdeset tisuca ljudi. Dok se to dogadja, ta regionalna prica, od sekundarne je vaznosti i strasna cinjenica da je pretucen Miljus. Na strasnu zalost. Mislis li da Ruse i Austrijance (EU) brine slucaj Miljus? Kajgod, rekao bi Bandic. Sa devedesetdevet posto onoga sto si napisao se covjek mora sloziti, kao i sa Sarlijem da Senjanovic govori o nama (Hrvatima, gradjanima Hrvatske) a ne o Sanaderu. Sce gornje vijesti i tvoj komentar trebalo bi povezati u neku smislenu cjelinu, drzeci se logike. Meni se cini da ih je jedino burza povezala - Ina ce rasti, vidjet cemo do koje granice. Molu ce uskoro isteci zabrana kupovanja Ine i morat ce svim dionicarima ponuditi cijenu po kojoj ih je kupila od Vlade (Sanadera). Ako se to ne skuzi, nece ga se pritisnuti da tu cijenu digne sto vise - a potencijala ima za dvostruki, trostruki rast, kao kod Plive. Ako se to ne skuzi, prodat ce je jeftino, a onda su svi investitori popusili. Dok se ta igra igra na vrlo otvorenoj sceni, tesko da ima vremena, a ne znam osjeca li itko i poriv, da osim prve pomoci Miljus dobije i pravnu satisfakciju. Za uspjesnu pdigrati tu igru potrebno je imati poluge vlasti pod kontrolom. Racan od odlaska Budise iz vlade vise nije imao vlast. Dakle, dvije je godine vladao bez vlasti, maestralno. Potpuno su tocni elementi tvoje price s kestenjarima, Bobetkom, da ga Racan i nije htio izruciti, da je Mesic prije toga smijenio generale a da se nista nije dogodilo, ali je takodjer tocno da nakon odlaska Budise iz Vlade Racan na kraju gubi vlast zbog minornog slucaja bez slucaja - Suncanog Hvara, gdje su Slovenci dali ponudu koju ni dana danas Orco Grupa ne moze ponoviti u stoput boljim uvjetima. Ali, Slovenci nisu opcija. Da ne kazem da je toj vladi uz niz slampavih poteza jedini vidljivi promasaj bio Viktor Lenac (a znam i za seriju manje vidljivih, recimo HT), sto nije dovoljno za pad. Ali, pada. Rusi je Ante Markov, koji je danas u Janafu. Drugim rijecima, Racan nije vladao i kad je i na izborima dobio ponovo krhku mogucnost shvatio je da bi sljedece cetiri iste godine bile katastrofa. Sanader vlada, ne mozda zahvaljujuci nekoj svojoj sposobnosti, vec zahvaljujuci odnosu snaga u kojem je on a ne Racan karika koja nedostaje. Ima za to vrijeme kojecega (slucaj Miljus me iskreno uzasava), ali na tekmi Miljusa i Thompsona tesko da ce bilo tko spominjati. Navodno, Sanader je rekao da voli neke njegove pjesme. Evo, i Dow Jones se malo oporavio, u minusu je samo 130 bodova

  avatar

  02.06.2008. (22:00)    -   -   -   -  

 • šarli

  Stockolmski sindrom je sjajna doskočica, ali ja još uvijek mislim da nije to na stvari. O SD sad nećemo, jer nema se što dodati onome što si rekao. Stvar je u tome da je tvoja „idiotska“ teorija puno blaža dijagnoza od moje. Optimistična! Mislim da Senjanović artikulira nešto drugo: rezignaciju drugog reda. On je izgubio nadu da se s kestenjarima može boriti, ne vidi nikoga tko je za tu borbu spreman, on kestenjare i njihovu ucjenu (još gore po njega što ta ucjena nije realna) prihvaća kao gotovu činjenicu i misli da je jedino rješenje polagati nade u nekog tko kestenjare može kontrolirati. Sve što kažeš o raznim vidovima suvereniteta je točno, a Senjanović zapravo implicira (i tako djeluje) da je sada potpuno normalno odustati i od onog zadnjeg. Smak svita, rekli bi TBF, nema nam pomoći. Možda jedino ako nas kockica dovede na ono polje s upitnikom pa izvučemo kartu na kojoj piše: Izabrani ste za miss i ovo vam je propusnica za izlazak iz zatvora da ne morate propustiti tri bacanja.

  avatar

  02.06.2008. (22:02)    -   -   -   -  

 • Herzog

  Jos jedna vijest - pretucena pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Koritnik. A na slici u Vecernjem Bandic i Radjenovic, koji je takodjer nedavno pretucen. E, sad, destabilizira li taj niz, nastavak niza palica, vlast. Naravno da ne. Uostalom, Goran Milic ustrajno izlazi sa statistikama da je danas kriminala manje nego osamdesetih, iako se nitko ne moze sjetiti nijedne bejzbol palice ni pljacke poste.

  avatar

  02.06.2008. (22:15)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Herzog, prijatelju, ti znaš da ja tebe silno cijenim, pa te najusrdnije molim da pokušaš, barem kao vježbu, domisliti to regionalno preslagivanje odnosa. Kako bi izgledala pojekcija?

  avatar

  02.06.2008. (23:10)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Šarli, ti pak znaš da sam ja s one strane djevojačkoblogerskih navada i da sam kao Patolog na blogu život posvetio borbi protiv LOL, pozz i XD, ali, tebi ne mogu ne komplimentirati: odavno nisam pročitao ovako pametnu digresiju: "...još gore po njega što ta ucjena nije realna." Briljantno!
  I, još nešto: Nije točno da je smak svita, i nije točno da nam nema pomoći. Želiš li da ti osmislim život u času?
  Evo prijatelju: ja ti se kunem, da samo ako to želiš, u dvije godine od sutrašnjega dana i ti možeš biti džirlo-tajkun! Kako se to radi? Pa nisu li to arkanski krugovi, ekskluzivniji od tajnih društava Yalea?
  Ne. Nisu. Dovoljno je biti uporan, čekati u redu, odlučiti se na posvemašnji cinizam i besćutnost, i vidjet ćeš da ćeš i ti doći do svoje parcele u Monopolisu, kako bi mogli nazvati ovaj hrvatski polis. Vjeruj mi, najnevjerojatnijih sam se ljudi nagledao u neposrednoj blizini najmoćnijih hrvatskih političara, svih režima i svih razina i vrsta vlasti, i jamčim ti da je u hrvatskoj lanac do prvog moćnika koji ti može biti od koristi puno kraći od six degrees of separation.
  Zašto to pričam?
  Nije stvar u tome da sada treba odustati od samoga sebe, napuštajući i preostalu nadu da ću doživjeti da Hrvatska bude, recimo, pravna država; riječ je o tome da se ta nada ponajbolje može napustiti postajući poput njih, isti kao oni, prelaskom na njihovu stranu: a to Ćićo, i ne shvaćajući što radi (zato ga i zovem idiotom!) zdušno čini: ponižava se, komplimentirajući one koji mu zapravo rade o glavi. Jer, pička mu materina: pa tko je Paviću zapravo poklonio tu 'Slobodnu Dalmaciju' ako ne dr. Ivo Sanader?
  I koji sad kurac Đermano Ćićo Senjanović hoće?
  Pavić je bad, Sanader je good!?
  Jebate, prvi glas!
  Ja sam naime mislio da je riječ o istoj ekipi.

  avatar

  02.06.2008. (23:28)    -   -   -   -  

 • odmak

  Sa ovim tvojim zadnjim komentarom se slažem potpuno. U tom smislu jest idiot.

  avatar

  03.06.2008. (07:34)    -   -   -   -  

 • inhibitor

  Dođe Nemanja doktoru i kaže:
  - Doktore, suzi mi oko.
  I doktor mu suzi oko.

  avatar

  03.06.2008. (08:58)    -   -   -   -  

 • zgstblog

  Tuđman je društveno vlasništvo uglavnom podijelio dvjema hadezeovskim strujama: struji x-socijalističkim menadžerima i struji y-bosonogim prvoborcima HDZ-a. Ove struje su se međusobno glođale dok pobjedu nije izvojevala struja x. Kako? Pa nakon što je y previše toga upropastila, x je uvjerila Franceka da treba banke dati strancima koji znaju upravljati jer y dečki su se pokazali kao nesposobni. I bi dano, i čak prodano, a sa sićom od prodaje se krpao budžet. I reče još Francek u Lisinskom: „ova generacija se ima pravo i zadužiti“. I tako se krenulo ka potpunom gubitku ekonomske samostalnosti lijepe naše. Ode Zaba na londonsku burzu, pa Pliva, pa HT Nijemcima, pare od uvođenja PDV-a učas pojedosmo, kredite nove uzesmo, budžet raste do nebesa svake godine... RH postade narkoman zadužen kod kamatara da bi exsocijalistički direktori osigurali svoje pozicije stečene u pretvorbi, tj. da im ne bi y dečki preuzeli dio kapitala. Kako izići iz dužničko-narkomanske ovisnosti? Nikako, potpuno smo ovisni o dileru-kamataru i njegovoj milosti. I njegovu igru igramo. Igru konzervacije odnosa, legalizacije pokradenog, hiper HYPO igru gdje se napokon struje x i y udružiše u jednu: X(h)Y((s)d(p))Z. SreĆ(IĆOM)om za nas (antemurale Croate) da je glavni diler EU?

  avatar

  03.06.2008. (09:19)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Idiotizmu nikad kraja:
  Čitam da Senjanović ističe kako je Slobodna Dalmacija Pavića dočekala kao spasitelja, no kako ga sada doživljava kao svog okupatora. "Tu je samo biznis i ja ne vidim nikakve druge razloge, samo nekretnina", zaključio je Senjanović.
  U nedjelju je kod Stankovića Ćićo pak iznio mišljenje da je Europapress holding (EPH) kupovinom hrvatskih medija zatvorila medijski prostor u Hrvatskoj te dodao kako bi se tim problemom trebala pozabaviti država.
  Dakle, kad je dolazio u Slobodnu Dalmaciju, Pavić nije zatvarao medijski prostor Hrvatske, jer je Ćići donosio vulo, a sad, kad nema lovice, jer je sasvim logično da se pritiv gazde nemre u njegovim novinama na njegov račun pisati invektive, sada je Senjanović progledao i shvatio da je Europapress holding ugroza po medijski prostor Hrvatske.
  Tako je i Viktor Ivančić kenjao protiv EPH:
  „Tipovi koji niti imaju što reći niti znaju kako bi to učinili postaju cijenjeni novinski kolumnisti. Novinski kiosci zatrpani su medijskim smećem koje se prodaje za pet ili sedam kuna. A svo to tržište planira i kontrolira s jedne strane država - jer se Račanova vlada nije željela odreći patronata nad dvama dnevnim listovima i nacionalnom televizijom - a s druge jedna i pol korporacija, monopolno jača od države, koja emitira svjetonazor konzumacije & relaksacije & spektakla, naravno, na najprizemnijoj razini."
  A onda je Feral prodao korporaciji i pol!
  Jebiga…
  Svi ste vi dečki za pičku materinu.
  Zašto psujem?
  To je jedini jezik koji vi u konačnici razumijete.

  avatar

  03.06.2008. (09:45)    -   -   -   -  

 • Herostrat

  1. Napisao sam opsjenar u navodnicima. Zapravo, to je bio čak i kompliment. Hotio sam rijet da od muhe praviš slona ali vješto. Toliko vješto da bi lako privukao mase koji o (u ovom slučaju Senjanoviću) ne znaju ništa.
  2. Nije istina da nisam pročitao post. Naprotiv. Kad pišeš o Žižeku i slične teme, to ne pročitam jer me to ne interesira niti se smatram kompetentnim takve postove komentirati.
  3. Istina, ja nisam tvoje teze osporio ali se iz mog komentara (barem mislim tako) da isčitati o čemu govorim kad je Senjanović u pitanju. Naime, ja smatram da ova tema Senjanović - Sanader nije presudna na način da bi se kroz nju gledalo na lik i djelo Senjanovića. Puno je on više nešto drugo nego ono što ti naglašavaš. Vjerujem da bi na taj način o svakom novinaru mogao napisati da je idiot.
  4. Ako sam ja tebe već toliko ispizdio (bome ti je stupanj tolerancije prilično u kurcu) ono što sam ja napisao, zašto nisi ostavio komentar da i drugi vide o čemu je riječ i što je to tebe toliko povrijedilo u mom odgovoru?!?
  5. Meni (valjda te i ovo neće naljutiti) je tvoj post u stilu nečega što sam danas vidio (a znao sam da će biti tako) u nekim komentarima na emisiju. Naime, apostrofiraju onaj njegov kiks na kraju kad psuje Boga i na tome grade opću pluvačinu. Pa jebemu osam puta sedam ..i malom djetetu je jasno da TV nije Ćićov medij....ne snalazi se...ne zna ukratko rezimirati ono bitno...spominje ljude koje prosječni gledatelj ne zna...itd..itd....ali zar se nije vidjelo da je jako uzbuđen, emocionalan čovjek...u konačnici - ispravan?
  6. Ne izluđuje me toliko brisanje mojim postova, ne mislim da su baš antologijski ali tebi malo tolerancije ne bi bilo na odmet.....pa čak ako treba (kako vjerujem da ti misliš) i glupost tolerirarati...

  avatar

  03.06.2008. (10:15)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Hero, naravno da sam te izbrisao iz zajebancije!
  Idem van, pa ću tek kratko: Vidiš, Odmak mi veli: Ne žesti se! Očito je da u mojim tekstovima, a pišem ih vrlo rijetko, postoji ogromna strast. Ta se strast ne da fingirati: ona je autentična, sasvim iskrena. S druge strane, sam kažeš da sam ja vrhunski "opsjenar" - hoće se kazati, teško je osporiti taj rad pojma. Pojam s jedne, strast s druge strane: kad već ne možemo osporavati dijalektiku, hajde da mu dovedemo u pitanje ono sasvim neosporno, tu iskrenost kojom piše te svoje, sada već legendarne, postove.
  To me dragi ražalošćuje: to da se dovodi u pitanje moj kreativni moral! Jer, ako je išta nesumnjivo, kako i Odmak vidi, to je taj spisateljski, polemički entuzijazam.
  TO je ono što sada ozbiljno želim poručiti: nikada i ni u čemu ne obmanjujem nikoga svojim tekstovima.
  Kad se zajebavam, kad sam ironičan, onda se to više ili manje vidi, što ovisi i o čitalačkom umijeću posjetitelja Vaseljene.
  Ali, da bih varao, to ne.
  Na koncu, Hero, pomisli sljedeće: Tko te tako može iživcirati da mu jednostavno kažeš: Idiote!?
  Pa samo onaj do kojeg ti je stalo.
  Ćićo Senjanović je dobar čovjek. Nesumnjivo dobar čovjek. Ali me je u svom jadu tako ispizdio, da sam morao kazati: Ćićo, idiote, kome se ti to moliš? Pa Ivo i Nino razgovaraju pet puta dnevno, jebote led, stari, ne griješi dušu onom izanđalom: Staljin/Tuđman nije znao što se zbiva!
  Oooo, itekako su znali! Znaju oni, znaju moj Hero, sve oni znaju!
  Sve je to njihova volja!

  I, to je zapravo sve.
  Zaista ti želim lijep, sunčan, i ne prevruć mediteranski dan, i javit ću se kad se vratim izvana.
  Volim ja tebe, znaš ti to, volim naime kad navratiš i komentiraš, jer, to me ponuka na barem komentar, dva. Stoj mi dobro i do popodne - bog stari!

  avatar

  03.06.2008. (10:37)    -   -   -   -  

 • Herostrat

  Slušaj ti Nemanjo. Čak i bez tvoje intelektualne superiornosti, već sama činjenica da si na izvoru svakojakih informacija čini da je s tobom teško polemizirati. Ali ja jednostavno ne prihvaćam ovakav način stigmatiziranja (ok..ok..malo prejaka riječ) čovjeka zbog stava koji i nije tako strašan. Kada je o Sanaderu riječ, ja isto mislim da je on bolji od prosjeka svoje stranke. Ali to ne znači da mi je drag. Naprotiv. I nekako mislim da otprilike tako nekako i Ćićo rezimira.
  Pa Senjanović je zapravo nekakav "kroničar" Splita koji taj grad (a to se vidi iz svih njegovih članaka) obožava. Nije čak ni novinar po struci a još manje neki vrhunski intelektualac. U tom kontekstu, čemu naglašavati to njegovo "ulizivanje" Sanaderu? Rađe uživajmo (barem oni kojima je to blisko) u njegovu idealističkom stremljenju da dio "starih vremena" sačuva od zaborava ... ;)

  avatar

  03.06.2008. (10:51)    -   -   -   -  

 • Herostrat

  Btw, da podrška Sanaderu i nije baš tako "bezrezervna" pročitajmo iz ovog članka. Zadnja rečenica ipak ponešto mijenja kontekst, zar ne? :)

  "Veliki je igrač. Najveći! Ma, koje Dugobabe, ma koja Radunica i Plinarska?! On je oni najveći Getanin. Kad je vidija da bi moga izgubit vlast, onda je udrija u ZERP, u žestoke nacionalističke žice i počeja lopaton skupljat glasače s desnice. Jer, da je nastavija s onin proevropskin, liberalnin djelovanjen, onda bi ga SDP bija pomeja. I ča bi SDP učinija da je na vlasti?! Odveja nas u Evropu ka ča nas vodi i Sanader? E, da, lako bi. Desnica Milanoviću ne bi dala oko otvorit. Jer, glasači ljevice nemaju ni desetinu onoga negativnoga naboja prema Sanaderu i HDZ-u, ka ča ga desničari imaju prema SDP-u. Oni bi učinili sve, apsolutno sve, da zaustavu SDP. I onda bismo po cili dan imali mitinge, štrajkove, demonštracjune, razbivene izloge i glave. Nestabilnost, straj, nezadovoljstvo.

  I to Sanader zna. Zna da jedino desni centar more Hrvatsku uvest u Evropu. I da je to za Hrvatsku jedini spas. A zna i to da on more izručit generale, da more ukinit ZERP, da se more grlit sa Srbima i da će desnica bit mirna ka janje. A da to učini Milanović, cila bi ona podzemna Hrvatska izašla na površinu i učinila bi rusvaj. Zato, bravo, meštre! Svaka ti piva. A kad nas uvedeš u Evropu, dignit ćemo ti spomenik veći od onoga Tuđmanu u Lukšić.
  Da nan unuci, kad se najidu na Engleze, imaju ča čiketavat. "

  avatar

  03.06.2008. (10:53)    -   -   -   -  

 • nije lako bubamarcu

  Naravno da je Senjanovic idiot. Ali u cemu je problem? Covjek niti ne pretendira da bude nešto drugo. U bivsem sistemu mu je “bilo dobro”. O partizanima “sve najbolje” (dakle samo dobro). Novinar koji je ovih dana otkrio da je Internet relevantan medij (“isprintali su mu, pa je mogao procitat!”)...Pa sad ocekivati da ce imati nekakvo suvislo misljenje ili stav o crnilu-crvenilu? Uostalom slicno kao i Smoje bez obzira na genijalne duhovite tekstove. To su ljudi bez velikog obrazovanja (i bez svijesti o tome da je to nesto korisno...“neka uci onaj kome treba”, “nije dobro bit ni pripametan”), bez iluzija da se globalno nesto bitno moze mijenjati, ali su duhoviti, citani novinari koje ne treba shvacati preozbiljno nego ih ponekad procitati i nasmijati se. Naravno treba malo imati osjećaja za mediteranski humor (time niposto ne podrazumijevam da ga vi Nemanja nemate). Meni je on prekjucer prije svega bio zabavan. Ne mislim da je zbog toga manje idiot, ali Nemanja, tko zabavan nije? Treba li nabrajati primjere? Nije vam njega briga ni za Sanadera ni za svoju dosljednost. Vidjet cete, on ce se ovakvim nacinom izboriti za ostanak SD u Splitu. A samo to i zeli... Sto se tice analize kestenja i straha tu ste potpuno u pravu. Buduci da se javljam prvi put vatreni podzravi, odusevljenje, iskreno divljenje na trudu oko cijelog bloga, superlativi po svakom pitanju (s nesmanjenim zarom ako mi ne objavite komentar). Jos! Jos!

  avatar

  03.06.2008. (12:08)    -   -   -   -  

 • knjiški moljac

  ja se nadam da se ona Alujevićeva tvrdnja koju je Ćićo citirao - da se Feral gasi nakon sljedeća 2-3 broja - ipak neće ostvariti... nije to prva takva glasina, uostalom.
  a ono Ćićino komplimentiranje Sanaderu iščitavam kao ironiju zbog razočarenja u SDP, a ne kao nekakvo divljenje Sanaderovim sposobnostima.
  Ćićo je emotivac na kvadrat, dirljivo je bilo gledati kako drhti dok priča, za razliku od svih onih hladnih robota koji nas lažu s ekrana, bez da trepnu, svakodnevno.
  njemu je istinski stalo do onoga što zastupa. i govori bez fige u džepu. i s puno strasti. a strast je važna, kako kažeš.
  ali donkihotovski, bojim se.
  ipak, svaka čast na hrabrosti jer ipak se radi o njegovom radnom mjestu.

  što se tiče onog Sanaderovog poziva mislim da je to bio nevjerovatan gaf koji otkriva kako su se usrali od straha da će završiti u zatvorima ako izgube izbore.
  jednostavno, to je bio poziv na mobilizaciju za - ako bude trebalo - nasilno osvajanje vlasti. od toga su nas 'spasili' frišćić i adlešićka.
  i to nije nikakvo 'zlonamjerno čitanje' . evo npr. sanader sad šuti ko pizda nakon presude norcu, a da nije na vlasti već bi sad imali nove rive.

  avatar

  03.06.2008. (13:24)    -   -   -   -  

 • knjiški moljac

  osim toga, u tom ćićinom 'moljenju' sanadera također je sadržano jako puno ironije - pa sanader je splićanin pobogu a dopušta preseljenje slobodne. mislim da je ćićo na to aludirao

  avatar

  03.06.2008. (13:32)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Revidiram svoj stav: Ćićo Senjanović nije samo idiot, on je i duboko amoralan čovjek!
  Dokazuje to i ova rečenica:" Kad je vidija da bi moga izgubit vlast, onda je udrija u ZERP, u žestoke nacionalističke žice i počeja lopaton skupljat glasače s desnice. Jer, da je nastavija s onin proevropskin, liberalnin djelovanjen, onda bi ga SDP bija pomeja."
  Ne želim više razgovarati o takvom čovjeku.
  Nema potrebe da dalje nastavljamo raspravu: mislite o njemu što hoćete, za mene je Ćićo Senjanović završena priča.
  Amoralni trotl.

  avatar

  03.06.2008. (16:52)    -   -   -   -  

 • Nenolina

  Pratim Vaš blog, povremeno,no kak je u nedjelju završila emisija U2,ostal sam zbunjen i zabrinuo sam se za sebe,jer koliko god sam se trudio,nisam mogao dokučiti veličinu lika i djela tog novinara,o kojem se zadnjih dana laprdalo,pa čak iako živim skroz na sjeveru domaje i ne poznam taj dio mentaliteta,potražio sam kod Vas na Vaseljani,dal ste tutnuli svoj osvrt ili mišljenje i našao baš to kaj mi je prolazilo cijelo vrijeme glavom.Nije da i tu nema takvih tiplina koji piskaraju,ili imaju neku karikaturu već pol stoljeća u lokalnim novinama,no nekak sam brijal da im je tu i mjesto.a Sd kao ima bar koji rang više.No ,Aco je ipak ovaj put imao dobar show jer je kumek istog ranga pa su i pitanja i odgovori bili oštri i ravnopravni.
  Na kraju lagano uvlačenje,ali zbilja uživam čitati iučiti na vašem blogu.

  avatar

  03.06.2008. (21:31)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...