Komentari

lifeforpunk.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • whatever I say...

    to je to! neke stvari su predodređene da se dogode, i nemreš protiv toga. mi bi uvijek hteli znati kak bi bilo da smo drukčije postupili, i protiv toga nemreš. al zake ne tražiti pozitivne stvari u tome za kaj si se odlučil?!
    a o poznavanju. zapravo niko nas ne pozna, jer se naš um može pomračiti za 1 dan, 1 sat. niko se nemre transportirati u nas da vidi iz koje perspektive mi gledamo svijet. jer povjeravanje i nečija blizina ponekad ne donese pravu sliku čovjeka kakav on zapravo jest. ponekad ne donosi pravu sliku osobnosti i karaktera. čak ni mi sami sebe ne poznamo skroz...
    samo nas Bog poznaje u potpunosti!!! kakvu god ti sliku o tome imala...:P
    pusa kokica

    avatar

    02.06.2008. (15:16)    -   -   -   -  

  • ćetkica

    a mi smo mali komplicirani ljudi...i kad nam sve budje jasno.,kad skužimo kolko smo savršeni opet ćemo nać neki razlog o kojem ćemo razmišljat i pilit glavu.Mi smo savršeni i u nekim trenutcima dođemo do vrhunca,al uvijek nas neka ludost i velika ljudost udalji od spoznaje da smo transcendenti...i onda opet razmišljaš..al neka..bolje razmišljat u crnom neg blejat u bjelo...pih..ovo stvarno nema smisla...aj žemska...poz!!

    avatar

    17.06.2008. (22:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...