Komentari

bubuleje.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • McFather

    Viljamovke su sasvim zasluženo trijumfovale i u play-off-u!!! Drago mi je zbog toga jer su stvarno najbolji, a nisu dopustili da kao prethodnih godina kiksaju u nokaut fazi. Svaka cast!
    Naravno, takmicenje ide dalje vec od nedelje 08.06.

    avatar

    02.06.2008. (08:40)    -   -   -   -  

  • vlada

    Ljudi ajde dovedite se u red i radite kao do skoro na ovom sajtu!!! Ovo je vec postalo glupo!!!!! Butcheru dovedi se u red i daj te tabele,rezultate itd kako bi sve ovo sto svi mi radimo bilo zanimljivije!!!! Mislim da ce se svi sloziti samnom da je do pre mesec dva bilo zanimljivo posetiti ovaj sajt,sto zbog rezultata i kalkulacija, tako i zbog komentara i prepucavanja na istom!! Zato ja kao predstavnik DRKADZIJA apelujem na sve ekipe da izvrse pritisak na bubose i skrenu im paznju,jer nemaju svi e-mail adresu i ovo im je jedini izvor informacija! vozdra

    avatar

    19.06.2008. (19:59)    -   -   -   -  

  • McFather

    Jutro je uvek pametnije od veceri - kaže stara kineska mudrost (valjda?:).
    Povlacim svoju izjavu da necu igrati u sledecu nedelju. Isuviše volim da igram fudbal i to za Bubuleje. Moj revolt izazvan je neverovatnom ravnodusnoscu koju svi pokazuju onog trenutka kad se završi još jedna, kao ova poslednja, tekma a mi ponovo katastrofalni. Želim samo da vas sve pitam da li ćete i sledeće nedelje da dodjete na fudbal i ponašate se u fazonu "sve je ok" i onda na terenu izadjete i igrate kao da su vas po kazni osudili da igrate nedeljom fudbal za Bubuleje??? Onda bolje nemojte i ja sam to juce rekao samo da bih pokušao da izazovem neku reakciju među svima! Nešto mora da se promeni.
    Samo da vas podsetim: mi smo nekada (ne bas uvek) znali da izvučemo pouke kad nas neko oduva i razbuca na terenu. Nekada smo umeli i da se dogovorimo i da pokušamo da anuliramo naše greške na terenu. Ja namerno juce nisam hteo da pokušavam da izigravam večitog kapitena i da iniciram neki dogovor pre početka utakmice. Prvo, bila je "nezvanična" utakmica, a i moja očajna partija od prošle nedelje nije mi baš mnogo davala za pravo da se namećem kao neki vođa a i kao treće, očekivao sam da će se možda neko od vas setiti toga. Međutim, ovakvoj ekipi kao što smo mi zaista je UVEK neophodan detaljan dogovor kome učestvuju svi pre SVAKE tekme.
    Želim i da se obratim Džoniju i da mu kažem da u principu nemam ništa protiv kad mi neko sugeriše dok igram ali mislim da i treba izabrati pravi trenutak za to. Jesam reagovao oštro i nervozno jer su to bile situacije koje definitivno nisu bile ključne u našem jučerašnjem porazu. To što si juče tražio od mene - veću agresivnost, startnost i želju, falilo je jako mnogo svima, pa i tebi a ne samo meni. Juče sam konstatno u odbrani bio u situacijama gde sam imao dva igrača ispred sebe i morao da biram šta ću i kako ću. Kako onda da budem bliže lopti i da brže startujem?! Osim toga, čini mi se da prvi put otkad sam u Bubulejama osećam da igram pod pritiskom i zbog toga i pravim tolike greške. Verujem da sličan problem možda imaju i drugi.
    Možda bi svi trebalo da se malo opustimo i igramo sa manje grča i očekivanja i možda tako dodjemo do neke bolje atmosfere i igre. Čini mi se da možda i ja u sve ovo ulazim sa viškom očekivanja.
    U želji da se nešto desi i promeni apelujem na sve vas da nešto preduzmemo!

    avatar

    23.06.2008. (12:18)    -   -   -   -  

  • johnny grobar

    E da zasolim i ja malo...
    Prvo, Cale ne razumem zasto si sad odjednom revoltiran? Ova situacija (agonija) traje prakticno od drugog kola prosle lige (a siguran sam i od ranije) do juce, uz mozda 2 utakmice pauze. Znaci, nista se juce nije drasticno desilo sto se nije desavalo pre.
    Drugo, moram da priznam da je od prosle nedelje i moj pristup svemu ovome daleko opusteniji, tako da sam se tek sad na pravi nacin uklopio u sredinu Bubuleja. U prosloj ligi sam pricao, vikao, cimao se koliko mogu. Uspeli smo pred kraj da odigramo dve zglavne tekme(iako ni tu nije bilo nekih rezultata), ali to je izgleda bila prevelika zrtva za veci deo ekipe, pa smo se brzo vratili na prepoznatljivi nacin igre, poznat kao ''linija manjeg otpora'' ili ''muko moja predji na drugoga''.
    Trece, sta nam nedostaje? Ili bolje reci, sta nam ne nedostaje... Ukratko, imamo 2 virtuelna golmana, takticko-tehnicki smo u proseku najslabija ekipa, a kad se tome doda zalaganje tipa ''ma pusticu ga da sutne-promasice'', juce vidjeno sa reprizama, onda su rezultati samo realna posledica. + sto su ostale ekipe sve jace i jace, a mi ne mozemo da se pojacamo, jer bi tada minutaza dugogodisnjih clanova Bubuleja bila znatno smanjena. A, uz sve ovo da ne pricamo, sto nam izuzetno pomaze ono ''zagrevanje'' na drugom terenu, pre nase utakmice.
    Cetvrto, kao sto sam rekao cimao sam se u vecini utakmica, cak i juce vise od mnogih i postavljam sam sebi pitanje da li mi je potrebno da svake nedelje dolazim na ovakav fudbal, gde unapred znam da cu izgubiti, cimao se kao budala ili igrao najopustenije moguce. Koliko god je dobro izgubiti koju kilu i preznojati se, meni je skoro isto toliko stalo i da pobedim i mislim da se po tome razlikujem od pola tima. Sve bi bilo ok da su ostale ekipe toliko bolje, ali sa dosta od ovih igraca i to onih boljih kad smo se god susretali igrao sam u najmanju ruku ravnopravno. Tako da mislim da mi ovo blamiranje iz nedelje u nedelju uopste nije potrebno, a mozda sam i ja taj faktor koji remeti opustenu atmosferu u ekipi, pa ce ekipi biti bolje bez mene.
    Peto, Cale mislim da je tvoja reakcija juce bila neprimerena, jer si na moju primedbu zbog tvoje takticke greske(nisam zeleo da te uvredim, vec da ti ukazem na nesto sto ti se n-ti put ponavlja), reagovao kao da sam ti pola familije pobio. Ako vec pustis centarfora da primi loptu, on ne sme da drzi 10 sekundi loptu u nogama, a da ga ti gledas ili stojis iza njega, pustajuci ga da radi sta hoce. Ipak, to je bila minorna greska u odnosu na ono sta nam se sve desavalo i ponavljalo.
    I za kraj... Cale, ne vredi da posle svakog poraza padas u depresiju i da najavljujes ovde neke promene. Da bi se nesto promenilo mislim da prvo moras da ozbiljno porazgovaras sa svojim dugogodisnjim drugarima iz ekipe i da rascistis ko hoce da igra fudbal i ko hoce da SE igra fudbala, kome nedelja sluzi da se cima i pobedi, a kome da se oznoji, a posle to nadoknadi sa par krigli piva. Dok se tako nesto ne desi ja sebe ne vidim u ekipi, a ako je tako nesto nemoguce onda mislim da je pametnije da se sakupimo izmedju sebe svake nedelje i opicimo fudbalicu onako neobavezno, bas kao sto i sada igramo i sprecimo da pored imena Bubuleja stoje rezultati, koji su sve manje fudbalski, a sve blizi vaterpolu...

    avatar

    23.06.2008. (14:53)    -   -   -   -  

  • McFather

    Svojom reakcijom želim nešto da pokrenem jer mi je stalo, a za druge ne znam.
    Istina je da agonija traje od početka prve lige, ali imam utisak da je svake nedelje sve gore. Pred kraje prosle lige smo imali kao neko poboljšanje mada sam ja i tada tvrdio da to nije "nešto" naročito, ali sad, iz ove pozicije, uviđam da je ipak bilo.
    Što se mene tiče, možemo da se pojačamo. Ja sam i tokom proleća zvao neke ljude, ali nisam mogao da nađem nikoga adekvatnog ko je bio spreman da dolazi u kontinuitetu nedeljom. Naravno, običaj je uvek bio da pre nego što pozoveš nekog treba da se obratiš ekipi da li je saglasna. Mislim da tu i nema nekih problema.
    Nije problem u tebi. Ne znam u stvari da li je u bilo kome pojedinačno problem. Po meni, suštinski problem je u lošoj atmosferi i velikom nepoverenju, nedostatku podrške.
    Što se tiče te situacije gde sam burno reagovao (moram sad detaljno), radi se o tome da sam ja već krenuo na njega videvši da očekuje loptu sa namerom da mu je izbijem sa leđa. Krenuo je i on malo nazad i malo smo se sudarili pa ja više nisam video loptu. Inače, to mi se ne događa n-ti put, nego je problem što generalno svi jako kasnimo sa postavljanjem u odbrani i ja stalno moram da gledam kako ostali stoje jer uvek ima likova koji samo gledaju ispred sebe a ne osvrću se da vidimo kako stojimo i da li su nam već prošli iza leđa. Kad se tako igra normalno je da često kasniš sa startom. Drugo, godinama postoji nepisani dogovor među nama (Butcher, Biba i ja) da više igramo iza leđa napadačima da ne bi "izletali u prazno" ali bliže njima jer je tako sigurnije. Mislim da to ima smisla baš zbog gorepomenutog kašnjena u organizaciji. Međutim, sve može da se dogovori unapred. I ko će na koju stranu i da li ćemo da puštamo pas ili nećemo i da li ćemo više na loptu ili bliže igračima itd. ali toga kod nas nema!
    Sa ovom konstatacijom na kraju se slažem. Čini mi se da sam ovde prvi i pored tebe jedini inicirao tu priču da vidimo kakve su čije ambicije ovde. I ja ne volim da služim za podsmeh. Ne stidim se poraza u kom se boriš i volim da pobeđujem. U takvom razgovoru koji ja mogu da pokrenem u nedelju treba da učestvuju svi.
    I samo da ti kažem da ovaj blog verovatno čitamo samo ti, ja, Butcher ne jer je na godišnjem a za ostale verujem da ne.
    Ako si raspoložen dođi danas na fudbalicu u Partizan kod stare pijace u pola 7. Ja ću se truditi ali ne znam da li ću stići.

    avatar

    24.06.2008. (09:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...