Komentari

thejourney.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Zvrk

    Bas onako kako kazu: 'Ima ih ko Kineza!'.

    avatar

    04.06.2008. (09:31)    -   -   -   -  

  • dr Kovač

    Bravo! Super zanimljiv prikaz Kine iz zapadnog kuta!

    avatar

    04.06.2008. (09:46)    -   -   -   -  

  • smiling cricket

    Jako zanimljivo. Drugi svijet.

    avatar

    04.06.2008. (16:22)    -   -   -   -  

  • galerije, priroda, kretanje...

    Kad sam odlučila ne osvrtati se na čistoću, mogla sam početi donekle uživati hahaha

    avatar

    17.06.2008. (10:23)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Koliko znam, a znam iz druge ruke jer mi je muž česti posjetioc Kine i Hong Konga, njihove su kuhinje, čak i za neke evropske zemlje izuzetno čiste, tako da to gađenje nije njihov problem, već tvoj. Ne mislim time ništa loše, mi smo navikli na jedan način kuhanja i pripremanja hrane, a oni na nekaj sasvim nama nedokućivo. Zato se je u takvim situacijama najbolje prepustiti domaćinu jer oni sve znaju najbolje, kao što i ti sve znaš kod sebe doma.
    Što se tiče evropske kineske kuhinje, tu je to jad i bijeda, tj jedemo ono što si bedasti zapadnjaci misle da je kineska klopa. Do sad sam najbolju kuhinju jela u Diseldorfu u jednoj neuglednoj prčvarnici iza čoška, gdje nam je teta Kineskinja rekla što imaju svježe i što je danas glavna klopa na meniu i jednom tu u okolici kad nam je u gostima bio prijatelj Kinez koji je šarmirao šeficu i koja nam je skuhala po njegovim željama.
    I sram te bilo da ne znaš jesti štapićima, to čak znaju i moji blizanci od 4 i pol godine :)))))

    avatar

    21.06.2008. (00:15)    -   -   -   -  

  • dolphinA

    @Bugenvilija: Joj, nisam htjela staviti fotografije prljavštine, ali pogledala sam u kuhinju, a i u sobi u kojoj smo sjedili, krpa i metla nisu previše korišteni :); i prašine i paučine je bilo u restoranskom dijelu :). Međutim, hrana je bila izvrsna. Bili smo i u drugim restoranima gdje je sve bilo tip-top; i čistoća i hrana. Slažem se, treba se prepustiti izboru lokalnih.
    A što se štapića tiče, to je jedna od rijetkih stvari od koje sam odustala :-). I vidiš da mogu preživjeti čak i u Kini :-).

    avatar

    21.06.2008. (00:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...