Komentari

euklid.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • pegy

    U Rijeci se dogodilo slično (ne meni ni ikome mome) pa je slučaj čak završio u Novom Listu. Čovjek je parkirao na okretištu autobusa u onom okruglom unutarnjem dijelu u kojem se promet ne odvija. Pored njega bilo je još tko zna koliko auta, uz cestu isto toliko, svugdje po nedozvoljenim mjestima isto. On je dobio kaznu, možda ju je dobio još netko. Ali ljudi tamo parkiraju. Parkirat će i dalje. Jer isto kao i kod tebe - nema se kamo. Nekad su se naselja gradila uz pretpostavke da svaka peta obitelj ima auto. Danas ih svaka obitelj ima 2-3. Ne znam čti reći riječi utjehe uz svu volju. :) Možda emigracija na selo? :)

    avatar

    29.05.2008. (09:01)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    Ovako, podneseš li prigovor protiv prekršajnog naloga policijske uprave tvoj predmet će biti upućen na mjesno nadležni prekršajni sud. Prekršajni sud rješava to tome, nisam siguran da li u skraćenom ili kompletnom postupku, onda se možeš upustiti u raspravu i predlagati dokaze (a dokazati ništa ne možeš u ovom slučaju te bi sve to bilo gomilanje troškova). Kad prekršajni sud donese rješenje imaš pravo žalbe i onda predmet ide visokom prekršajnom sudu i čeka se njegova presuda koja je pravomoćna i na nju nema mogućnosti žalbe. Moram te upozoriti da je novi zakon o prekršajima produžio rokove zastare, tako da postaje upitno kupovanje vremena poput ovog gore navedenog ( a da ti ne spominjem da pokušavaš izbjeći dostave sa prekršajnog suda koliko god često možeš), tako da si razmisli koliko ovaj napor ima smisla.
    Što se Zagrebparkinga tiče, radi se o svojevrnsoj pravnoj travestiji. Oni kao koncesionari parkirališnih mjesta grada Zagreba smatraju da stupanjem na parkirališno mjesto sklapaš ugovor o korištenju parkirališnog mjesta. Sad, ti si bio na nogostupu, i oni su došli da te uklone, i plaćaš njihovu uslugu otklanjanja vozila. Ako to ne platiš pokrenuti će ovršni postupak protiv tebe, a to je skuplje i neugodnije od prekršajnog postupka. Inače, mrzim Zagrebački holding....

    avatar

    29.05.2008. (09:13)    -   -   -   -  

  • dva

    sjetih se jedne ranojutranje morske šetnje po gradu Krku - vozač Ledove hladnjače i njegov golobradi pomoćnik izašli su iz vozila i rukački premjestili tešku betonsku žardinjeru da bi mogli doći do trgovine :))))
    Za plaćanje i neplaćanje nemam nekih pametnih savjeta, možda tek filozofski da spomenem onu : "s rogatim se bosti.."
    i pozdravčić ostavljam, naravno

    avatar

    29.05.2008. (09:26)    -   -   -   -  

  • oaza strasti

    treba prijavit aute pred saborom :) ak mogu tebe zajebavat,neznam zakaj se ne bi političare smijelo...

    avatar

    29.05.2008. (15:58)    -   -   -   -  

  • uzburkano more

    U 11 mjesecu prošle godine kad je moj muž došao u rodilište bolnice Sveti Duh po mene koja sam osim toga imala carski, i našeg sina pauk nam je digao auto, svi dokumenti i novčanik bili su u autu, išli smo doma pješke i švercajući se u javnom gradskom prevozu. Uložili smo žalbu koja je dakako odbijena, platili 900,00 kn, e moj Zagrebe...

    avatar

    30.05.2008. (06:37)    -   -   -   -  

  • svijet u boci

    Raznijeh problema tu ima. Recimo ja sam uz stanu morao kupiti parkirno mjesto. Ok, legitimno, tako riješavamo problem parkiranog prostora. Samo to me dođe kao 2,5 kvadrata stana, što iznosi preko 4.000 eura. Za to bi lovu sasvim sigurno morao kupiti neki plovni autić, koji bi mi dobro došao da popunim tu rupu na parkiranom mjestu. Oš parkat kod mene, iznajmim ti za bagatelu -20 eura mjesečno. A do Dugava skočiš....)

    avatar

    30.05.2008. (13:13)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Uh... čitajući ovo, shvatila sam koliko je, ustvari, lijepo živjeti u kući. Nitko ti ne lupa po plafonu, nitko ti ne lupa metlom u pod ako si preglasan u 23 sata... nitko ne parkira na tvoje parkirno mjesto.... :)

    avatar

    30.05.2008. (21:30)    -   -   -   -  

  • šarli

    @oaza strasti: neki dan sam čuo argument da oni ne mogu pješice jer da su te hrpe papira koje nose stvarno teške ... :))
    @uzburkano more: zamisli da vas je zatekao kontrolor pa naplatio :)) Od toga bi Ante Tomić već napisao "Zaboravio sam gdje sam parkirao II".
    OK, a sad, tko je jamio, jamio je.
    Nagrada za najbolji pravni savjet ide apartczyku - 3 piva po vlastitom izboru na poprištu koje sam izabere.
    Nagradu za najbolju utjehu dijele Dva i Pegy - objema pozdrav i n kuglica sladoleda kad se upoznamo (konvertibilno u cugu).
    Nagrada za najbolju kritiku - poster zagrljenih M. Bandića i M. Perkovića u nadnaravnoj veličini - ostaje nedodijeljena.
    @svijet u boci: A jel mogu ja primijenit trik koji su izumili Mujo i Haso: da ti platim 20 eura, a da mi auto ipak ostane pred mojom zgradom?

    avatar

    30.05.2008. (21:44)    -   -   -   -  

  • londra

    .Recimo ja ti osiguran parking isprid moje kuće a ti putuješ u Zg na posal...doduše je 400 i nešto kilometara ali parking ti je osiguran!!!Majke mi!!!

    avatar

    31.05.2008. (08:53)    -   -   -   -  

  • Charon

    apartczyk je malo pogrijesio: vise se ne isplati izbjegavati primanje poziva, jer je uvedeno da se (ne znam koliko puta) neisporuceni pozivi stave na oglasnu plocu u sudu ili tako negdje i nakon tjedan dana se smatra da si bio obavijesten. :-/

    avatar

    05.06.2008. (22:13)    -   -   -   -  

  • Gamezzz

    :) ZeroGames ZootGames WormGames AxeGamez

    avatar

    23.07.2008. (17:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...