Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Diavola

    ajd kad se već spominju "Cigani", a ne Romi, ali zašto se pišu malim slovom?

    avatar

    29.05.2008. (08:14)    -   -   -   -  

  • humanitarka

    ovo je dobro! novac ide u humanitarne svrhe
    :))))

    avatar

    29.05.2008. (08:20)    -   -   -   -  

  • Mila

    Moljac, netko mi je rekao da iz nekog principa ne želiš pisati kritike autora koji su prvotno objavljivali na blogu. Zašto, ako smijem pitati?

    avatar

    29.05.2008. (09:43)    -   -   -   -  

  • Zona G

    a Zona Z bi tako htjela da je pohvališ! :D

    avatar

    29.05.2008. (09:45)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    @Diavola, kad bi pročitala naslovnu priču, bilo bi ti jasnije. Osim toga, u mojoj knjizi je slovo "C" veliko kao kuća. Dalje ne snosim nikakvu odgovornost.
    @Zona G. - Zamisli, ne bih. A znaš li zašto? Zbog takvih kao što si ti. Siročića koji nisu u stanju napisati komentar iza kojeg stoji link, a misle da znaju sve o književnosti pa pljuju svakog tko se (zamisli!) usudio objaviti nešto što je napisao. Kao prvo, ja ne živim od pisanja (a ni za pisanje - ono me tek usrećuje), a kao drugo - sve dok postoje ljudi koji me čitaju i kupuju moje knjige, ja sam sasvim zadovoljna "preambiciozna gospođa u krizi srednjih gosina". Priznajem da su me sada raspigale sasvim druge i neknjiževne stvari pa se, eto, istresoh na tebi. Tu svaka sličnost između nas prestaje :D

    avatar

    29.05.2008. (09:57)    -   -   -   -  

  • Mila

    Zona G, neki dan se na ovom blogu vodila rasprava oko književne kritke. Moljac predbacuje Dudi da je ignorant i da je previdio barem 11 novih imena koja su se pojavila zadnjih godina, no isto tako iz nekog navodnog kaprica Moljac sustavno ignorira kritički popratiti autore koji noste 'stigmu' bloga. Samo bi željela da Moljac pojasni stvar.

    avatar

    29.05.2008. (10:04)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Ajde Zona što se brineš? Imaš svoje zadovoljstvo i ono je sada dobilo znak priznanja, iako nemam najbolje mišljenje o izdavačkoj kući koja ti je knjigu objavila, no to nema veze s knjigom.

    avatar

    29.05.2008. (15:01)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    @pokojnici: on je prvi i jedini kojem sam priče uopće slala. što misliš tko bi meni, totalno anonimnoj, izvan književnih voda i iz neke lijeve provincije, objavio prvijenac? Činilo mi se sasvim ok da od Privlačice dobijem logo. Računala sam ovako: ako zbirka nešto vrijedi, za drugu će put biti lakši. Jebiga, zašto stalno imam potrebu objašnjavati? ;))

    avatar

    29.05.2008. (15:28)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    Mila, unatoč tvom bezobraznom nastupu, odgovorit ću ti . Pišem o knjigama koje me na pisanje potaknu, if you know what I mean.
    Inače, evo jedne moje kritike knjige autora ''koji nose stigmu bloga'' na na ovome linku

    avatar

    29.05.2008. (16:34)    -   -   -   -  

  • svi smo mi nemanja

    Moljac je barem pošten. Ne piše kritike knjiga koje nije pročitao :p
    A o poticajima bi se dalo. Što te, Moljac, potiče? Dobra knjiga? Loša? Knjiga koju je objavio netko tko ti je simpatičan? Antipatičan? I nemoj ovo shvatiti osobno. Samo kao moj mali i posve laički doprinos raspravi o književnoj kritici u Hrvata.

    avatar

    29.05.2008. (16:53)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    na desnoj strani su linkovi prema mojim intervjuima, u njima potraži odgovor na svoje pitanje

    avatar

    30.05.2008. (09:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...