Komentari

nba.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • guerilla

    Još se ne zna tko je prvak Hrvatske u košarci ali se zna tko je pobjednik C1 lige-u 5. kolu kvalifikacija KK Zapad je kao gost pobijedio domaćine KK Zagrebačke 79 sa 72:64 i izborio kolo prije kraja nastup u B1 ligi.Inače utakmica je bila isprekidana zbog velikih problema sa semaforom koji se pokvario iako su ga popravljali par puta.Nije to bila lijepa utakmica jer je bilo puno promašenih slobodnih bacanja sa obje strane ali KK Zapad koji je vodio cijelu utakmicu je itekako iskoristio loš start domaćina koji su očito podlegli psihološkom pritisku što je momčad iz Španskog iskoristila da ode na prednost koja je u jednom trenutku iznosila i 16 koševa razlike.Šteta Muraya što nisi došao jer je bilo puno ljudi i igrača iz raznih klubova B1 i C1 lige.

    avatar

    28.05.2008. (09:59)    -   -   -   -  

  • cucak4ever

    ajde guerilla ne drobi.bitno je da kad zapad igra doma da ne radi semafor 24 sec. a cure za zapisničkim stolom iraju igrice na mobitelu a o službenom semaforu (a on se ne popravlja već se igra dalje) i radu zapisničkog stola da i ne govorimo. eto Vas u C-1 vrlo, vrlo brzo jer ne paše Vam brza igra a i iole ozbiljnija ekipa neće igrat u uvjetima poput uvjeta u vašoj dvorani.

    avatar

    29.05.2008. (09:46)    -   -   -   -  

  • Prangija

    Cucak vode se napij, pazi malo kako pričaš o šampionima C - ligašu.

    avatar

    29.05.2008. (15:53)    -   -   -   -  

  • guerilla

    Kvalifikacije za B1 ligu:u posljednjem,6. kolu budući B1 ligaš KK Zapad dočekuje KK Sesvete.Zapad neće biti kompletan,a utakmica je na rasporedu u nedjelju u 19:00 sati.Muraya,ako si u prilici bilo bi mi drago da dođeš na utakmicu.

    avatar

    30.05.2008. (00:08)    -   -   -   -  

  • cucak4ever

    e moj prangija, jasno mi je da je priznati istinu bolno ali ti si jedan od mnogih koji u ovoj zemlji misle da ako čovjek kaže nešto što je 100 % istinito nemaju muda to priznati i dati mu za pravo da je to što je rekao - istina. sve u vezi mjerenja vremena i oko toga u dvorani kk zapad je istina. samo se čeka bandić da popravi semafor. ajde nek muraya napiše poslije tekme u nedjelju jesam li u pravu, ili Ti možda.

    avatar

    30.05.2008. (09:15)    -   -   -   -  

  • iggypop

    sve dok i pod tornjem nerade semafori i to u kljucnim utakmicama imaju i drugi pravo na taj gaf.
    totalno ispod mog radara je sinoc zavrsena serija Lakers-Spurs, pored Kobijevih 39 koseva treba obratiti paznju na Gasolovih 19 skokova, Duncanov triple-double i Spursovih 33-16 pri startu nije bilo dovoljno. Ginobili 9pts, 3TO, 5PF
    i htio bi malo obratiti paznju na spanjolsku ACB ligu, gdje je Tau pod vodstvom Nevena Spahija poveo 1-0 u finalu nakon pobjede u Barceloni. Spahija sa svojih 46 godina ima mogucnost osvojiti titulu prvaka u 5. drzavi (nakon prvenstva Hrvatske, Slovenije, Litve i Izraela) i svoju 3. zaredom.

    avatar

    30.05.2008. (13:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...