da....... teško je razumjeti... ni meni nije jasno....... bolesni previše emotivan um..... slabost..........na svim poljima...... nije bitno-.......
ja volim povrče............rado pojedem........... :-)
samo .hm.....100 g SIROVIH šampinjona??!?!??!!? pa tko to može pojesti................LoL...... he he............... rajčice su zakon!................i jagode...............................mmmmmmmmmmmm.
pusa!
29.05.2008. (18:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@be my, be my baby ... - onda uživaj u rajčici koliko te volja... Sada tek kreću, a najzdravije su one "prave domaće"
@*look what they done to my dream* - ni ja ne jedem sirove šampinjone, ali ako ih samo prepečeš u tavici i samo malo začiniš izvrsni su i dade ih se pojest i četvrt kile a kamoli 100 g!!!
@UN-kica - probaj pripremat na neki novi način. Ni ja nisam voljela povrće na varivo, pa sam sama počela pripremati malo na lešo, sa puno recimo riže ili tijesta. Tada sam otkrila i tikvice, bile su mi super samo prepečene na malo ulja u tavici pa gore domaća "rastopljena" rajčica, gore malo origana... i eto! (mmmm). Cvjetaču dugo nisam stavila u usta, dok nisam probala na "bijelu juhu" kod frendicine mame... Shvatila sam da je meni najbitnije da se povrće ne kuha 100 godina, da ima svoj oblik i onda mi je ukusno... samo ne pretjerat s kuhanjem...
Mislim da si mi upravo dala ideju za novi post!
30.05.2008. (15:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ UN-kica - e, da zaboravih... nemoj se silit! Pripremi tako da ti lijepo izgleda i snečim što jaaako voliš jest! (Npr. pretpostavimo da voliš špinat - umjesto krumpira sa špinatom na sos, skuhaj cvjetaču, zdrepaj i skombiniraj sa špinatom na sos!)
30.05.2008. (15:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bemybaby17
joj...
ja obožavam rajčicu...
mogu ju samu jest...
a i ostalo povrće je ok...
u svakom slučaju bolje uzet neko voće nego čips ili čokoladu...
pozzz
29.05.2008. (16:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
turning into dust
da.......
teško je razumjeti...
ni meni nije jasno.......
bolesni previše emotivan um.....
slabost..........na svim poljima......
nije bitno-.......
ja volim povrče............rado pojedem........... :-)
samo .hm.....100 g SIROVIH šampinjona??!?!??!!? pa tko to može pojesti................LoL......
he he............... rajčice su zakon!................i jagode...............................mmmmmmmmmmmm.
pusa!
29.05.2008. (18:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
UN-kica
metim povrce a znam da mi je nemonovno za dijetu
kak da se prisilim to jest? .-(
30.05.2008. (01:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Arjenda
@be my, be my baby ... - onda uživaj u rajčici koliko te volja... Sada tek kreću, a najzdravije su one "prave domaće"
@*look what they done to my dream* - ni ja ne jedem sirove šampinjone, ali ako ih samo prepečeš u tavici i samo malo začiniš izvrsni su i dade ih se pojest i četvrt kile a kamoli 100 g!!!
@UN-kica - probaj pripremat na neki novi način. Ni ja nisam voljela povrće na varivo, pa sam sama počela pripremati malo na lešo, sa puno recimo riže ili tijesta. Tada sam otkrila i tikvice, bile su mi super samo prepečene na malo ulja u tavici pa gore domaća "rastopljena" rajčica, gore malo origana... i eto! (mmmm). Cvjetaču dugo nisam stavila u usta, dok nisam probala na "bijelu juhu" kod frendicine mame... Shvatila sam da je meni najbitnije da se povrće ne kuha 100 godina, da ima svoj oblik i onda mi je ukusno... samo ne pretjerat s kuhanjem...
Mislim da si mi upravo dala ideju za novi post!
30.05.2008. (15:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Arjenda
@ UN-kica - e, da zaboravih... nemoj se silit! Pripremi tako da ti lijepo izgleda i snečim što jaaako voliš jest! (Npr. pretpostavimo da voliš špinat - umjesto krumpira sa špinatom na sos, skuhaj cvjetaču, zdrepaj i skombiniraj sa špinatom na sos!)
30.05.2008. (15:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...