Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (37)

Marketing


  • pero1q

    Drago mi je da ste se opustili i uživali, samo da ste ostali još malo. Mi smo produžili do 2 sata u jutro i tek tad je ostatak društva se razišao. Nije fešta bogata ali je vesela, a zagorci se valjda čuvaju do ne dođe 0,5 promila nazad. Pozdrav tebi, obitelji i da kako ono kažu svim čitateljima.

    PS. Kad pogledam sliku zbilja vjerujem izreci da fotke čine čovjeka debljim ( ma mislim ono ja se tješim... )

    avatar

    26.05.2008. (17:39)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Hihi, lijepo ste se proveli preko produženih praznika :)
    Zmaja mi je pravo otkriće u haljinici i štiklama! Jako joj slatko stoji, ali nije navikla. Neka, bude, ako ne prije - za maturalnu ;)
    Preksutra imam audiciju za glazbeni tjedan, a ako prođem, nastupam između 1. i 6. lipnja. Jedva čekam! Imam tremu već sad, ali nema veze. :)
    Ima još puuuno novosti. Žao mi je što nisam stigla navratiti prek vikenda, ali bil je bracek doma, a i morala sam učiti... Ljeto će uskoro, pa se tješim, sigurno ćemo se češće vidjeti :)
    Šaljem puse najveće mojoj teti Faniki i Zmaji i Paji!
    Marta :)

    avatar

    26.05.2008. (21:37)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...jooooj farbanje, sjetila me i ubila u pojam...:(

    avatar

    26.05.2008. (23:16)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Svašta nešto ,ali je važno da uživaš u opuštajućem društvu i atmosferi.
    A, tvoja Zmajka je zmajkovita u ovoj dugoj crnoj...
    Visoka je i skladna i uistinu joj lijepo pristaje , ali tko nama vjeruje hihihihi
    Pusa , Fani :-))

    avatar

    26.05.2008. (23:37)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    aha, si vidla da sam pogodila da bu ti taj nokat opal :))))))) nego vidim to se banci sve u sesnaest, neka tak i treba :)))))))) zivot je samo jedan stoga je svaki propusteni trenutak propao u nepovrat. Carpe diem !!!!! Nego nije me sunce opalilo nego fakat nemam materijala za pisat a ni zic flajsa:-) Pozdrav od dopisne folklorasice iz dijaspore hahaha pusa :))))))))

    avatar

    26.05.2008. (23:53)    -   -   -   -  

  • fanny

    @pero 1q - je, kad ste vi bili doma, a mi smo se još morali taljigat'.
    Meni je samo žao što još nisam mogla u šogoru (generalu) uživati. Pajo je još doma morao jednu tabletu popiti.
    A što se tiće debljanja s kamerom, vidiš da i Zmaja kaže da je debela (!!). Budi sretan da nisam onu drugu stavila, ali neću da ti se vidi faca, znaš ono da ne bi bilo po čl. 131. KZH, a ti sve zakone znaš napamet. Pozdrav svima :)))

    @Marta - i meni je žao što se nismo stigle vidjeti. No, ljeto stiže, još mjesec dana i eto nas na bazenu, a dotle ću valjda pokrečiti sve :) A Zmaja, da si vidjela kako su cure nabadale, živi smijeh, a kad je zagrabila korakom, mislila sam da će štiklu slomiti :)
    Držim fige za audiciju, javi rezultat. Pusa tebi i mami, pozdrav dečkima :)

    @Sagi - ja tebe farbanjem, a ti mene s onim ubojitim cuckom, koji će umrijeti od starosti :)

    @Vitae - eto, došli lijepi dani i svi smo živnuli. A Zmajkovita je dobra dok stoji na mjestu, kad zakorači - zemlja puca :)

    @MENTINA - čim je otpao, odmah sam se tebe sjetila :) Nego šta - carpe diem i komad noći :) Bogme nemam ni ja ideja za potove, prelijepo je vrijeme i stalno nešto čačkam.
    Dopisna folklorašica :) to nikad nisam čula :)

    avatar

    27.05.2008. (01:03)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Vidim da si za vrucine ipak pronasla lijek. U prorodu pa se lijepo stacioniras kaj nekog potocica ili rijecice i uzivas. I bas te briga za ostali svijet kad je tebi za pet. :)

    Uzivaj,
    Bocaccio

    avatar

    27.05.2008. (09:11)    -   -   -   -  

  • prorok

    En ti jarca da širokin ramenima
    sportistica je i konačno lipo je
    jemat di nsalonit glavu ti jarca :):):):)

    avatar

    27.05.2008. (09:19)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Super, nema ljepšeg nego uživati u prirodi s prijateljima..Reci Zmaji da samo treba vježbati hodanje u štiklama, a akonto širokih ramena da si je ufiksirala...Pa ja sam znala vidjeti takve safaladaste ruke utegnute u haljine bez naramenica da ti dođe da ih pitaš jesu li se pogledale u ogledalo prije izlaska iz kuće ili dućana. Akonto nokta-jooooooooj, to mora boliti ko vrag. Jesu ti ga čupali??

    avatar

    27.05.2008. (09:34)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Znao sam da je bilo roštiljanja ;))))

    Eurosong nisam gledao, ali imam svoje mišljenje. To je uvijek politički motiviran odabir, a najmanje glazbeni. Tako su 90' Jugi poručili da se ne raspada, onomad Izraelu da pusti Palestincima autonomiju, lani Srbiji da bude dobra i eto je za čas u EU, a ove godine Rusima da trebaju njihov plin ;)))

    Treba čitati između redaka...

    Molim Boga da ne pobjedimo sljedećih 10 godina, jer će garant nešto tražiti od nas. Zerp, banke, nato... a nemamo više ni zraka za prodat...

    avatar

    27.05.2008. (10:44)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    hehe pa zmaja baš izgleda super u haljini :)) hehehe bit će komad za par godina
    ajmeeee imat će Vaš Pajo hahaha posla :))))
    drago mi je kaj ste se lijepo zabavili svi skupa :) vidi se da je atmosfera bila super :))
    a ove vručine ko će to izdržat :))
    kaj se tiče eurosonga, haha neću ni komentirat, gledala sam samo nastup naših, pa sam pogasila program, jer sam znala da to ide ruka ruku mije, pa nisam nit očekivala da bolje prođemo :)) velika pusa

    avatar

    27.05.2008. (11:32)    -   -   -   -  

  • fanny

    @bocacciozg - falio je samo potočić, pa da se brčnemo :)

    @PROROK - pravo kaže komp doktor, foto aparat stvarno udeblja čovjeka, samo još nisu izumili taj koji će mene udebljati :)

    @Snoopyca - vježbala ona kod kuće, pa mi je skoro petu otrgla :) zapela za prag. U subotu ju Pajo morao voziti kolegici na firmu, jer je obukla suknju, pa bi predugo trajalo da ide pješke - znaš ono mora usitniti korak, a to je problem. Naučit' će već - do mature :) Nisu čupali, ispao mi je sam, onak, ostao mi u ruci :)

    @Manga - bila je pečena prasetina, ovaj put. Nije čovjek stigao ispeći roštilj, jer je cijelo društvo bilo u crkvi dopodne.
    Eurosong je odavno političko nadmetanje. Sjećaš li se pobjede Juge, godinu prije raspada, trebalo nam je odmah biti jasno. A Srbima uvijek daju bombone, da budu dobri. A mi brate mili - damo sve i još dobijemo šibom po prstima. Hi hi, ovo s plinom, to je i Pajo rekao, Buju Rusi morali pustiti plin :) A naši da pobjedimo, odmah bi gradili nešto ko Sava centar, posebno za Eurosong :)

    @Pikulica - Pajo već sad brunda, sreća što juniorka nije zaljubljiva, ali kad naleti pravi :) Vrućine ćemo izdržati, nema nam druge, klima, ventilatori, frižideri...
    Deda je bio dobar, ako ništa drugo - garant najstariji na Eurosongu :)

    avatar

    27.05.2008. (11:52)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Znači, možemo očekivati protestnu notu veleposlanika Gruzije, Ukrajine i Izraela, he. Ja se nisam nervirao, i prije su čenđali pointe. Važno da ste se dobro zabavili i pojeli u prirodi.

    avatar

    27.05.2008. (11:58)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Nismo ni mi od jučer. Svatko tko zna zbrojit dva i dva vidi odakle vjetar puše. Ma ja bio slao samo etno bendove. Onog lika s guslama i one što peglaju rere ili gange. Pa nek vide koji smo krkani i nek nas ostave na miru. To nam je jedina šansa da uđemo nakon Turske ;)

    Danas mi bio frend iz Slovenije na pivi i kaže samo čekaj i vidit ćeš. Ko da netko oduzme gas kad uđete u EU. Samo cijene krenu gore, a ti loviš zrak...

    avatar

    27.05.2008. (20:14)    -   -   -   -  

  • fanny

    @gogoo - ma nisam se ni ja nervirala, to mi je postala sprdačina na koju se samo moš smijati. Još malo pa će se uključiti i Indija i Kina na Eurosong :)

    @Manga - prvo se izgubila osobnost otkad većina pjeva na engleskom. Doduše za Mađarsku je i bolje da pjeva na engleskom :) Ja ne bih slala nikoga, jer to više ionako ništa ne liči - od našeg izbora na Dori, pa do ovog rugla u subotu.
    A kriteriji za ulazak u EU su i tako smiješni, nakon ulaska Rumunjske i Bugarske. Ako na brzinu pootvaramo i pozatvaramo sva poglavlja u dvije godine, onda mi je jasno koji su to kriteriji. Kakvo nam je stanje samo u pravosuđu, ne bi smjeli ući još pet godina, a gdje sve drugo. Ako bumo darežljivi, mnogo toga su nam spremni progledati kroz prste :)

    avatar

    28.05.2008. (00:12)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Hahahah to samo ti možeš .. tako fino , britko pa me nasmiješ do suza ..
    ah, mi mame... zemlja puca , a volimo ih najviše na svijetu !
    Pusa i lijepa ti bila ova topla noćca , mila :-))

    avatar

    28.05.2008. (00:43)    -   -   -   -  

  • Njofra

    lijepo vas je vidjeti kako se zabavljate

    avatar

    28.05.2008. (02:04)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Lijepo ste se proveli... :)
    Što se Eurosonga tiče - postala je to manifestacija kiča i neukusa. Svi izvode nešto kao u kazalištu... a kada se netko pojavi s pjesmom - onda se ne uklopi u opći dojam...

    avatar

    28.05.2008. (08:15)    -   -   -   -  

  • rU

    ne podnosim vrućinu fanika, pa dišem na škrge.
    a ovih dana 'završni radovi' što se tiče predavanja ...

    a ti uspori malo, uragane ... :-))

    avatar

    28.05.2008. (19:18)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Ma sve znamo i nikom ništa. Bespomoćni spriječiti da nas prave budalama. Nego zaboravih te pitat gdje ste dedu sakrili. Ne vidim ga na slikama :/

    avatar

    28.05.2008. (20:02)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Najbolja je takva opuštena i spontana zabava. Ne volim one uštogljene. Ni ljude ni atmosfere. :-)

    avatar

    28.05.2008. (22:30)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Vitae - današnja djeca hodaju kao da slonovi prolaze, najviše me fascinira kad vidim klinca od 40 kg, a ide da se zemlja trese. Baš ih gledam na treningu, ovaj s 40 doskoči, trese se parket, a trener Pajo s 12 skoči i ne čuješ da je dotakao parket. Valjda je to novo doba, hoće djeca da ih se doživi u svakom pogledu :)

    @1NJOFRA - jel'da :)

    @Sanja - izgleda da je pjesma najmanje bitna, bitno je napraviti najveći performans i naravno - trenutačna politika :)

    @rU - Na + 35 i uragan uspori, sam od sebe :) I ja dišem na škrge, volim ljeto, ali ovo je stiglo prenaglo, nema toga tko je normalan u posljednjih nekoliko dana :)

    @Manga - bude jednom čep popustio, onda kad se više ne bude moglo izdržati. Jest da dugo treba, ali nitko nije dovijeka. Deda ne mrda iza svojih debelih zidova, ne izlazi dok su pritisci i sparine, on u kući hoda u debeloj košulji. Ljeti mu kao da ima klimu, a zimi - toplo kao u raju, šta su ti stare gradnje :)

    @Big Blue - da ne volim kad ljudi glume ono što u stvari nisu. A uštogljeni nek sjede s uštogljenima :)

    avatar

    29.05.2008. (12:13)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Evo baš pustio zadnji za ovaj tjedan/mjesec... mislim da sam zalužio odmor do kraja mjeseca ;) A i ti bi mogla navratiti malo do našeg kvadranta ovu nedjelju i naravno povedi dedu ;)))))))))

    avatar

    29.05.2008. (12:29)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Manga - ovu nedjelju imamo goste, ali bez brige, kad jednom naletimo s dedom u Metropolu (naći će on nekog posla tamo, čudim se da dugo nije). U stvari, već me mjesec dana s nekim dedom tekutari, taj je stariji od njega dvije godine, tražila sam broj u imeniku, ali na isto prezime ima pedesetak ljudi, a telefon nije na njega. Možda jadni deda nije među živima.
    Samo ne smije slušni aparat zaboraviti, jer u protivnom, izgubit' ćeš grlo :)

    avatar

    29.05.2008. (13:26)    -   -   -   -  

  • atlantida

    I ovdje se diše na škrge, ali bolje i to nego smrzavati se. Ove je godine ljeto malo okasnilo, polovica svibnja bila je nikakva, kišna, ljigava, neki su i ložili, tako da je ipak bolje kada sunce grane, pa makar i upeklo.
    Na eurosongu navijala sam za genijalne Bosance. Pjesma mi se skrzo sviđa i skupa sam s klincima skakala po sobi i pjevala Pokušat ću da te poljubim, a ti se pravi luuuudaaaa...
    S obzirom da nemamo ekipu za ugodno družikanje poput vas, malo ludovanja po sobi dobro dođe:))
    Zmaji reci da je jako elagantna u haljini, ali istovremeno djeluje ozbiljnije. Ruke i ramena su taman.
    Eto, možda i mi pokrečimo kuhinju, ili zbrišemo na more iz ovog usijanog potkrovlja... Vidjet ćemo.
    Pusa:))))
    Skoro zaboravih, slike su ti predivne. Blago tebi. Cijelu kuću možeš ukrasiti prekrasnim radovima. A neki od njih toliko su realistični, da bi se lako mogli svrstati u hiperrealizam.
    Pusa again:))

    avatar

    29.05.2008. (15:03)    -   -   -   -  

učitavam...