Komentari

kulerica.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • graM

    Nema mi do starog albuma sa izblijedjelim slikama...
    Tako da sam radije za varijantu starog albuma i back-upa u vidu dvd-ja....
    Nadam se da će preživjeti eksterni hard....i tvoj mužić naravno;-)

    avatar

    26.05.2008. (13:27)    -   -   -   -  

  • Retardinho

    http://parapunakuca.blog.hr/ ---hmm meni se čini kao dobra stranica

    avatar

    26.05.2008. (13:50)    -   -   -   -  

  • kulerica

    A kaj je zapravo "tehnologija"?? Pa i analogni fotic je tehnologija. I fotke na papiru su tehnologija. I penkala i nalivpero su tehnologija. To kaj ne tule i ne rade na struju ih ne cini nista manje pouzdanim/nepouzdanim od elektronskih cuda.

    avatar

    26.05.2008. (13:59)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Samo ću dati primjer svog bloga koji kada pišem, svaki tekst i sličice spremam u poseban folder, za uspomenu. Ali još više toga - sve to printam i dajem uvezati, dio po dio, da bih na kraju imala cijelu knjižurinu koju pomno čuvam od oštećenja iz okoline. :) Slike odavno nisam izrađivala, ali ću vjerojatno početi jer je puno sentimentalnije i ljepše sjesti i držati neki lijepi album u rukama te listati stranicu po stranicu, nego zuriti u monitor i stiskati page up i page down :)
    Planer isto opipljivi, doduše, on mi još ne treba jer sve držim u glavi.
    Iskreno, nije mi se nikad dogodilo da mi nestanu podaci ili da mi neka tehnička naprava otkaže, ali volim te opipljivije formate (albume, planere i sl) više iz sentimentalnih i estetskih razloga :)

    avatar

    26.05.2008. (15:24)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Zamisljam si tvog jadnog muza kak ga mlatis sa hard diskom,haha.

    avatar

    26.05.2008. (16:23)    -   -   -   -  

  • Areeei

    ..ali zato svi znamo kako natjerati tehniku da nas posluša! =D
    meni je npr. neki dan TV jednostavno odlučila isključiti zvuk. Mlatnula sam ju par puta i radi ko nova.. awww =D
    stvar je u tome što razvijene slike ne možeš obrađivati u Photoshopu =D ili..

    avatar

    26.05.2008. (19:01)    -   -   -   -  

  • Pinkeye

    hehe, ja kombiniram, tipkam i zapisujem, a fotke sam prestala izradjivat ima par godina, previse ih je:)

    avatar

    27.05.2008. (01:38)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    jao, probala sam imat filofax, ko odrasla djevojka, ali nejde. raskupusio se, zaboravila pisat u njega, a kamoli ga upotrebljavat ko podsjetnik...

    avatar

    27.05.2008. (08:37)    -   -   -   -  

  • Sanja

    Uh... moram priznati da ja volim tehniku i prednosti iste nad rokovnicima i adresarima. Već godinama (od kad imam mobitel) nemam adresar. Izgubila tako jednom mobitel i sve brojeve na njemu, e-mailove, poštanske adrese... Bila mi kriza mjesec dana, poslije se sve vratilo na staro.
    A fotke... E, fotke su druga priča. One koje su mi iznimno važne isprintam, uokvirim i držim na zidu. Neke koje mi ne stanu na zid spakujem u nešto što je meni foto album, ali ... prevelike su za klasični foto album. Ostale... e, one imaju svoj poseban hadr disk. U slučaju da taj rikne, snimljene su na tri dvd-a. U slučaju da dvd-i porikavaju, snimam ih svakih nekoliko mjeseci na nove dvd-eve... Da, paničar sam što se fotki tiče. :D

    avatar

    27.05.2008. (13:50)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    Tehnika me stvarno počela iritirati. Nekad su postojali samo telefonski maratoni s frendicom, a sada su mobiteli i mejlovi u điru. Nekad sam se čak i dopisivala s jednom curom - DA, good old SNAILMAIL!
    Ovako smo predostupni a to frustrira.
    Triba jednom tjedno isključit sve te žice i stuff i leć u travu, gledat u nebo.

    avatar

    27.05.2008. (14:37)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ja ti imam onaj stari prastari - jebiga, sad se ne sjećam kako se to zove - e da, ono nešto od tada famoznih 64 kB (wouu) u kojem još uvijek držim sve svoje telefonske brojeve, adrese, pinove i slična sranja.. he he.. što sam moderna!!

    avatar

    27.05.2008. (21:22)    -   -   -   -  

  • pegy

    Ovo za fotografije, lijena sam ponekad dati ih razviti pa onda to napravim odjednom, ali malo više. Super je imati puno toga na hard disku, ali nije fotografija fotografija dok se ne razvije. Tek onda mi postane simbol za nešto trajno. Što se tehnike tiče, ne mogu reći da smo Moj Netko i ja u jako velikom srazu, ali da oblijeće više oko LCD monitora i DVD uređaja u trgovinama od mene, stoji. :) Ono u čemu nismo na istim valnim duljinama su tehnikalije iz SF sfere. On to obožava gledati, a mene kao da staviš na električnu stolicu kad "moram" gledati "Zvjezdane staze", "Ratove zvijezda" ili neke Aliene. :))

    avatar

    28.05.2008. (11:31)    -   -   -   -  

  • family

    Nadam se da će mužek preživjeti bez obzira na hard, a što se fotografija tiče, istog sam mišljenja kao i ti, imamo na tone albuma i nikad ih za ništa ne bih mijenjala. Samo u zadnjih godinu i pol sam se ulijenila, ili možda bolje reći nemam previše vremena, pa tako sve slike imam na CDima, a moja me starija kćer stalno gnjavi "Kada ćeš napraviti knjigu album sa Z (mlađa kćer) slikama, pa da onda možemo i nju čitati prije spavanja?" Nova generacija, ali isto razmišlja papirnato :-)

    avatar

    28.05.2008. (13:18)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    obozavam tehniku ali se osiguravam za svaki slucaj ko i ti - rokovnicima, pravim albumima sa pravim fotkama (koje lijepim jednom godisnje uf :S), adresarima itd....

    avatar

    29.05.2008. (12:02)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Nikud bez knjižice sa svim važnim brojevima i ostalim nepamtljivim momentima malog mi životića. A slike mi ne spominji. Najsretnija sam kad su na vanjskom disku ili pohranjeni u albume, ali to radim tako rijetko da je čisto sramota :))))

    avatar

    30.05.2008. (21:14)    -   -   -   -  

  • ..da ti pamet stane

    Što se rokovnika i bilježnica tiče, u torbi već godinama (3, 4:)) nosim mini rokovnik i olovku obavezno. Ne pije mi vodu savjet: "Zapiši u mobitel". Molim???:) Al volim svoj laptop najviše na svijetu. I gledam fotografije na njemu. Iako ih i izrađujem, ali ne kao prije. Samo zbog para. Imam člana u familiji koji je kao i tvoj muž, pa razumijem. I suosjećam:). Za rođendane i sl. prigode ne kupuje se njemu odjeća ni obuća ni kozmetika, ma kakvi. Nešto za komp, to se zna. Pričam o svom članu:)

    avatar

    02.06.2008. (18:45)    -   -   -   -  

  • Dragonlady

    joj, i ja sam kao i ti, neke stvari je ipak bolje imati u čvrstom obliku kao što je rukovnik i slike na papiru, neprocjenjivo je kad se izgube.... Sve si razmišljam da poprintam jedno 500 komada, jer što ih više imaš u digitalnom obliku, ne zamaraš se brojevima, ali kad si sračunam da ih moram isprintati, e onda nastane muka od količine kuna koje treba izdvojiti... Lijep pozz!

    avatar

    23.06.2008. (13:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...