Komentari

ludlud.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Ayzis.

    Žene su definitivno ružniji spol.

    Ne vrijedjam "tvoju" konkretno,samo govorim opcenito.
    Ne valja ovako,ne valja onako :D

    avatar

    26.05.2008. (01:00)    -   -   -   -  

  • Venerin san

    uvijek je bolje gledat juru....imam i ja takvog jednog....p.s. komentar me nasmijao do suza....thx

    avatar

    26.05.2008. (15:24)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    gdje ima rješenja, ima i problema

    avatar

    26.05.2008. (15:36)    -   -   -   -  

  • neazess

    Uh...sad mi ga je sve nekako žao. Siroti Jura...više ne može uči u svoj dom..uh...oprosti, tvoj dom ;-)).

    avatar

    26.05.2008. (15:49)    -   -   -   -  

  • neolina

    najbolje da smirite strasti i nadjete se oci u oci, za stolom. bez toljage i bez podvaljenih jaja. bez suza i bez galame. razumno se dogovorite oko podjele teritorija. ovo nikud ne vodi, ni vas ni juru. konacno. mozda jura i nije tako los, dajte mu sansu:))

    avatar

    26.05.2008. (18:55)    -   -   -   -  

  • zazen

    Raduje me razriješenje siruacije s Jurom, ja znam da bez obzira na sve nikad nebi upotrijebio zamku pa sam se nadao da nećeš ni ti. I nisi. Jako dobro :)

    Samo možda da provjeriš nema li Jura neke mladunce u toj rupi, može biti da je zbog toga toliko nervozan. Neznam ni kako to provjeriti, ali opet... mislim da se za eventualnih par života isplati potruditi.

    Sretno dalje, pozdrav.

    avatar

    26.05.2008. (21:06)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...kaj to još nije gotovo??? Sad imaš kino, a i konačno si popravil taj tavan. Zbilja ne kužim zake se onda ONA uzrujava?! A *ebiga, postoji logika i ženska logika ( nikad dovoljno istražena jer su analitičari odustajali u očajanju )...:))))))))

    avatar

    26.05.2008. (23:11)    -   -   -   -  

  • ludlud

    @Sagi: Mislim da se nije uzrujavala, više kao neka vrsta PTSP reakcije. Tijekom zerdavskog rata držala se stvarno junački, strpljivo i kooperativno. Znam žene (supruge) koje bi ohoho histerizirale i otežavale stvar...
    Mislim da je gotovo, ali za razliku od moje žene mene je, zgleda, uhvatio nekakav stockholmski sindrom: sad kad Jure nema uhvatio sam se kako se brinem. Pa di je, pa da ga nije auto zgazio, da ga nije kakav štraser dograbio... Eto ti kaj ti je psiha, a još prekjučer bih ga golim zubima, samo da mi ga je bilo dohvatit! ;))

    @Zazen: Ne znam ni sam što da ti kažem. Vjeruj mi, nije mi bilo do bilo kakvih budističkih sr...shema o neprocijenjivosti života, ali stvarno sam se trudio da svi nekako završimo neozlijeđeni. Koliko je vjerovati netu, nije im sad vrijeme za mlade. Uzrujao ga je neki drugi lovac, nisam skužio da li konkurent ili netko tko, za promjenu, lovi njega. Sumnjam na jednog sokola, ili jastreba, prema zvukovima s krova, ali ne mogu biti siguran jer nisam vidio. Uglavnom, Jura nije imao rupu za uzmak nakon što sam pokrpao rupe. Nadam se da je bio pametan pa otišao potražiti novu jazbinu.

    neolina: Oprosti, ali potpuno si pobrkala lončiće. Čak i ja, koji sam i službeno lud, znam da nikakav ljudski pristup ovdje ne pali. Ljudski pristup pali za ljude, baš kao planetarni za planete, demonski za demone, životinjski za životinje, biljni za biljke i mineralni za minerale. Kakva crna podjela teritorija? Za mjesec dana proglasio bi svoju zerdavsku državu, a ženu i mene držao u rezervatu... Nije Jura loš, ali je zerdav, kao što ni ja njemu nisam loš, ali sam prevelik da me pojede i to mi je bila jedina mana u njegovim lasičjim očima. ;)

    @Zub: noge kako!

    @Ayzis: Žene su ljepše! Nisam ti ja Schopenhauer. Ljudske ženke su jedine u svijetu prirode koje su ljepše od mužjaka, to se zna. :))))

    avatar

    26.05.2008. (23:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...