Komentari

mywayfoos.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • FILIP-RI

    Čestitke Jaski na pobjedi, I na 5ici u polufinalu! Svaka čast na takvom povratku!

    avatar

    25.05.2008. (19:08)    -   -   -   -  

  • kemo

    Bila je opaka borba u polufinalu na oba stola, vrlo slicno borbi slovenci protiv mene i tihog zadnji put u Jaski. Primjetio sam da se previse opustimo nakon prve pobjede sto nas uvijek kosta poraza. Iako smo vodili dva nula, jaska je uspjela preokrenut rezultat na tri dva u njihovu korist sa samo golom razlike u cijeloj igri. Cestitke mariu i matiji na prvom mjestu, sljedeci put bi mi bilo drago da igram protiv domenika i jana jer ako se ne varam samo sam jedanput imao prilike igrati protiv njih.

    avatar

    25.05.2008. (20:06)    -   -   -   -  

  • myway

    cestitke osvajačima :) i za bjelovarčane: nije baš da se svima žuri skupiti lovu,pa mozda bolje da sljedeci put kad netko bude u zagrebu me zvrcne pa se nadjemo na stolnom, a ako vas nema u zagrebu nikad onda vam dam broj racuna

    avatar

    26.05.2008. (00:24)    -   -   -   -  

  • don'Omeniko

    sto reci, bio je to jos jedan lijepi turnircic, ugodna atmosfera, dobra igra, dobri stolovi. zahvala organizatorima. da se malo osvrnem na partije protiv vanne- u skupini smo ih pobjedili s 2-1, a oni su poveli s 0-1. miselu doista nije "radio" udarac 3-2 a neki sam mu i obranio. ana je fino igrala obranu, ali nije previse pogadala. u polufinalnom ogledu miselu donekle proradio udarac i bila je to puuuno napetija igra. prolazili su anini doista precizni udarci iz obrane i dosla nam je voda do grla. nakon 2-2 u setovima i 3-3 u partiji dolazi anina nesto sporija i tocnija loptica taman meni na kontru. cus je rijesio ostalo.
    finale- sto reci, nama prvo finale nakon dugo vremena. momci su doista dobri, snajperista iz obrane i iz napada. glatko su nas pobjedili.

    avatar

    26.05.2008. (08:29)    -   -   -   -  

  • MARY-RI

    evo i ja čestitam svima, a pogotovo Jaski na veličanstvenoj pobjedi!!!
    Moram priznat da me par stvari u poretku i iznenadilo...
    Prvo DC - valjda su konačno došli na svoje i bio im je dobar dan - bravo!
    Drugo Roman i Antonio - pa što se desilo?
    Kemo i Tihi - valjda će biti više sreće drugi put.... mislim da je najgore kad tako vodiš uvjerljivo i misliš da je već sve gotovo, a onda izgubiš...i meni se dešavalo... žao mi je jer smatram da super igrate i da ste zaslužili realno i više mjesto, ali takva je igra po skupinama i tako ispadne da na kraju i lošiji budu na boljoj poziciji...
    Mi se evo pripremamo za finale Lige Kalčeto
    Lijepi pozdrav i svima još jednom velike čestitke i nadam se da je bilo barem malo lakše bez Riječana - hahahahahaha :-))))

    avatar

    26.05.2008. (08:32)    -   -   -   -  

  • myway

    evo i Darjan i ja se "spremamo" za LK, probat cu sredit da ide s nama jos neko.. Matija je pokazao interes - budem nest smislio. mozda Tihija...;)

    @mary: u skupini odmah prva partija protiv jaske - prvi set su nas pregazili sa 5:0. nisam imao ni jednu lopticu u napadu, a matija je zabio mislim 5/6 il cak 5/5. drugu smo poveli sa 3:1, a onda z malo srece i jos par udaraca kao u prvoj partiji preokrenuli su.. kad sad razmisljam evo mary ne znam dal si ti uopce ikad vidjela njih tako igrati, najozbiljnije velim i stojim iza toga da bi takvom igrom slomili i vas riječane i tornado.-mada tu igru nisu ponovili do opet same zavrsnice turnira. u cetvrtfinalu pa smo dobili vannu i iako sam se nadao njih dobiti ono cisto malo radi i osvete eto. 5:1 smo ih dobili u prvoj, sa 2:0 poveli u drugom setu.. i pljas - opet velika vecina loptici sa svih strana zavrsavala kod vase, nije da mu roman nije branio ali i vasu je krenulo..sa par odlicnih 3-2 udaraca izvukli su se i poceli parirat.tri partije su nas zaredom dobili 5:4, mene iako me isao 1-2 i gađao sam ga 90% bio sam pretvrdoglav i na 4:4 idem izvoditi nekakve pinove :) vanna je bila pametnija. moram pohvaliti vasu zbog par odlicnih 1-2 udaraca koje nisam ni znao da tako lijepo moze pogoditi, a mislim da ni roman nije znao :D -stvarno je zacinio svoj arsenal. a da priznam - razljutila me malo ana. nist nije to osobno ani, al ubija me u glavi to namjestanje na donjega koje je uvijek sporo i isto, pa je premonotono. uz to dala je vise golova nego roman i stalno idu na drugu ti udarci a posto imam instrukcije ne micati peticu na turnirima odbila se s bocne strane igraca u nas prvi kut nekoliko puta. još se kasnije razbranila pa sam se jos vise razljutio.
    u polufinalu se par puta isto desilo i njima, stvarno je nepravedan taj stolni :)

    avatar

    26.05.2008. (09:47)    -   -   -   -  

  • matija-raul

    Želio bih zahvaliti na čestitkama. Da se i ja osvrnem malo na taj famozni meč protiv Keme i Tihija..
    Mary, znam da izgleda da smo se skrumpirali ali nitko ne govori da smo prvi set mi vodili 4-2.. nitko ne govori da je ona 5-ica zadnja bio prvi krumpir u meču. Stojko je bio blizu i vidio je da su golovi s obje strane bili izrađeni. I Tihi i kEMo i Mario.. Zadnja loptica je mogla svakome ući.. ajde malo sreće i meni nakon dugi niz godina i poraza protiv Antonija i Romana i te famozne jedne loptice.
    ali sto ces..

    ...da je stolni igrat lako, tad bi stolni igrao svako.... :) ...

    pozdrav...

    avatar

    26.05.2008. (12:20)    -   -   -   -  

  • kemo

    Na sljedecem turniru smo mi na domacem terenu pa da vidimo dal ce to utjecat na nasu igru. Jaski je mozda malo palo samopouzdanje kad smo s 2:4 preokrenuli na 5:4, s tim smo osigurali drugi set. Matija mi reko da nema obicaj vracat se u igru ako gubi, da se i on sam zacudio famoznim povratkom. Ono sto je meni i tihom pomoglo jest to da smo malo razradili obranu, kad smo igrali u skupinama protivh njih izgubili smo 2:1 al samo zato jer nas je Mario razarao iz obrane. U polufinalu dao je dva gola iz obrane s time da sam mu ja vratio kontrom ta dva, hehe. Sve u svemu, meni jedna od najdrazih odigranih partija.

    avatar

    26.05.2008. (12:43)    -   -   -   -  

  • MARY-RI

    @MATIJA: Nisam mislila uopće da ste se zguzili pobjedom...svaka čast na preokretu kao što je rekao Filip. Teško je pod tolikim pritiskom kad gubiš nakraju ipak izvući pobjedu. Za to stvarno svaka čast.
    Tako da se nitko ne naljuti nisam mislila sa prvim komentarom za nikog ništa loše, već totalno suprotno... Čitaj i shvati kako piše: SVIMA POHVALE!!!!! :-)))

    avatar

    26.05.2008. (13:48)    -   -   -   -  

  • stojko

    Dolazi ljeto i za ocekivati je sve vise izostanaka po turnirima. No konkurencija je bila zadovoljavajuca. Hej nisam znao da su bili nositelji?! To je trebalo i javno reci. Nekoliko rijeci o mecevima u grupi. Prvo dobili Sasu i Emija. Lagano. Drugi mec sa Stenovcima nam je trebao "osigurati" prolaz skupinu. Prvi set smo se skrumpirali valjda 5:4. U drugom kad sam osjetio da cemo dobiti, sam malo ubrzao ritam. Nakon toga je voda krenula na mlin Stenovcima. Kreso je u napadu bio raznovrsniji i tocniji nego inace. Ja sam branio osrednje. No njihov golman je Davoru i inace enigma. A i Davor nije mogao pogoditi lopticu kako spada. Uz to, njihov golman je bio efikasniji od mene i zabio poprilican broj golova. Golovi padaju i meni na dusu. Zasluzeno su nas dobili. I kad se jos sjetim da su i Vannu ispustili iz ruku mogu im cestitati na prolasku grupe i Dobroj igri.
    Treci mec sa DC je bio kresendo. No nasa ostrica je bila tuplja. Davor je ogranicio broj loptica Janu na trojku, a ja sam mu valjda sve udarce obranio. Ili mozda jednog primio. No zato je Domeniko isto sve branio i uz to zabijao. Opet efikasnije od mene. A i Jan mi je zabio neke petice i mislim jednu kontru. Tamo negdje pred kraj veceri razmisljao sam da ako me jos netko predlozi za repku kazem da necu igrati i nek na moje mjesto uskoci Domeniko.
    Ostala su nam jos 2 meca i ja nisam bio svjestan da trebamo dobiti obadva. Usmene pripreme koje smo odradili pred ta dva meca bile su za mene katastrofa. Vanna nas je razbila, jer sam i ja potpuno pao u beznadje. S Bajama smo na trenutke izgledali kao da znamo igrati, no oni su opet pokazali jednu vaznu komponentu. A to je da znaju preokrenuti tok igre. Cetvrtfinala sam proveo razmisljajuci o smislu zivota :-). Polufinale je bilo impresivno. Ne samo zbog rezultatske neizvjesnosti, nego i zato kaj sam se stao tako da sam jednom pogledom obuhvacao oba stola. Nisam preozbiljno pratio no navest cu nekoliko karakteristicnih poteza. Tihi je imao jedno odlicno povlacenje u drugi cosak, ali je Mario za dlaku obranio. Kemo je imao jednu impresivnu fintu. Ono njegovo da ce povuci sa srednjim pa obrana trzne i onda pukne trecim ravno. Sad je to izveo jos puno bolje. Trznuo srednjim, Mario ostao ukopan, ali je Kemo puknuo trecim u drugi cosak, koji je ostao nepokriven iako se to nije vidjelo. Ovacije u mojoj glavi :-). Mario je imao jednu bombu koja je u mojoj glavi proizvela efekt kao da je munja zabljesnula. To je bilo spektakularno guranje na drugu. Poslije jos jednu njegovu 2-1 opet na drugu stativu. Od Matije cu sad navesti dva udarca 3-2 koja je Tihi debelo obranio, ali su ipak zavrsile u golu. Kad smo vec kod njih gledali smo Davor i ja mec njihov sa Karmom. To je bilo ludo efikasno. Matija je nije pogodio u prvoj samo prvi udarac sto je pucao na prvu, a poslije je pogodio preostalih 5. U drugoj nismo gledali cijelo vrijeme, ali kad sam poceo gledati opet je sve zabio! Ne mogu ocijeniti koliko je tu Roman mogao uciniti, no 5 od 6 ipak zvuci previse. Ili da se bolje izrazim tesko nadoknadiva prednost. U polufinalu pak su obrane bile na obje strane smatram jaci dio igre, dok se ubojitost prilicno smanjila. Zato je i trajao mec tako dugo.
    Drugo polufinale sam taman gledao neizvjesni kraj. I vidio Domenikovu kontragolcinu. Janov pobjednicki gol je isto bio vrlo dobro izveden. Finale je rekao bih ipak bilo sraz dviju taktika gdje DC jos treba poraditi. Ne mislim da bi Jaska2 u ovom izdanju dobila Tornado. Tocnije ne znam jel bi dobila. Mislim da Tornado za igru Jaske2 jednostavno ima protulijek. Sad je samo pitanje hoce li ga uspjeti valjano sprovesti.
    Cini mi se da je Karma ipak malo izvan forme, a s druge strane Vanna je potvrdila svoju dobru igru pa to i ne bih smatrao nekim iznenadjenjem. Da me je netko pitao stavio bih mozda malo vecu vjerovatnost na Karmu. Treba uzeti u obzir i da se oni dobro poznaju pa je zato moguc i drugaciji ishod od onog kakvog bi mi neupuceni ocekivali. Hmm, Baje su opet (prerano) ispale. Doduse uvijek od jakih ekipa. Sad sam se sjetio da mi je Darjan zabio dva odlicna gola guranjem na drugu. Oba puta sam bio spreman i prvi put cak i dirao lopticu, ali je ona bila kao brzi vlak koji kroz prepreke prolazi. I Dominik me izbusio, mada sam u pocetku bio na tragu formule za branjenje. No pao sam ubrzo.
    Kako me u Fortuni nece biti mogu samo navijati da konacno oderete Jasku2 i da ne prodju dalje od cetvrtfinala ;-)
    Inace, sredinom meceva u grupama upitao me Davor tko je od prisutnih najbolji igrac. Nije mi se dalo razmisljati. Nekako smo dosli na Maria. I ja sam zakljucio da jos ne znam koliko zapravo on dobro brani. Izgleda da zbog tolike ubojitosti samo gledam hoce li zabiti. Nisam vidio da ga je itko izbusio. No kao mec iz kojeg mogu i on i Matija izvuci pouke naveo bih opet onaj poraz od Tornada. Jos mi je kasnije Darjan prozujao kroz misli kao potencijalni najbolji. A tijekom finala sam i o Mariu razmisljao kao potencijalnom reprezentativcu.
    Toliko :-)

    avatar

    26.05.2008. (15:05)    -   -   -   -  

  • don'Omeniko

    @stojko: da pokrijepim tvoju tvrdnju za marija, kad kazes da je igrač turnira, rekao je na kraju da si je brojao golove i iz obrane ih je zabio 25, da ne spominjem da je u jednoj partiji sam uvaljao 5 komada. snajperista. :D

    avatar

    26.05.2008. (18:23)    -   -   -   -  

  • jeki_Ri

    pozdrav svima!
    cestitke na osvojenim mjestima u gaju. kao sto je filip vec rekao, mi smo bili na maturalnoj pa nismo mogli doc....
    imam pitanje za sve ljude dobre volje: da li je tko slobodan u subotu da samnom igra u finalu lige kalceto?! zbilja se dugo tome veselim, ali mi je partner otkazao u zadnji cas :((((((((
    i da, na zalost mogu pozvati sa sobom samo nekog tko je bio bar na jednom turniru njihove lige.........
    znam da je to za par dana ali ako netko moze nek se javi preko bloga pa cemo se dalje dogovorit!

    avatar

    26.05.2008. (19:34)    -   -   -   -  

  • myway

    znači traže se 2 igrača :)
    za Matiju: bilotko, poželjno obrambeni
    za jeky: izbor pada na (Ifcha, Soki, Stojko, Ivo, Siniša, Ana, Kemo, Tihi)
    Kemo i Tihi ne mogu kolko znam, Darjan ja i ostali Riječani su upareni, a Ana će javiti danas dal bi mogla ići. Pa onda ako Ana ide može igrati s Jeky u finalu, a s Matijom na ostala 2 turnira, a ako se još netko uz Anu javi - još bolje. Zato stvarno - javite se ako ima zainteresiranih, Darjan Matija i ja idemo sigurno a kolko znam ima još 1 il čak 2 mjesta u autu..

    avatar

    26.05.2008. (20:28)    -   -   -   -  

  • myway

    ana ide sigurno - tak da imas jeky partnericu ako hoces, a matija ti imas obrambenu za ostale turnire... a to se sve lako i tam dogovorimo i izpremjesamo.. mislim, ako netko pozeli :) ok, pa pozdrav svima i obratite pozornost na napomene u postu

    avatar

    26.05.2008. (21:26)    -   -   -   -  

  • jeki_Ri

    bit ce mi cast zaigrati s ljepsom polovicom Vanne! :) jos ako rastura kao sto cujem, nema nam ravnih! ;) ana, sta kazes?

    avatar

    26.05.2008. (22:26)    -   -   -   -  

  • vasa

    ja kazem da sam se uvrijedio :( :( :( zašto ja nisam ljepša polovica ... šmrc šmrc...

    avatar

    27.05.2008. (00:18)    -   -   -   -  

  • jeki_Ri

    ma bez uvrede......... ipak moram drzat stranu zenama, kada nas je tako malo!
    pozz

    avatar

    27.05.2008. (10:49)    -   -   -   -  

  • FILIP-RI

    Znam da uzalud pitam, al ima li itko zainteresiran za Maribor?
    Zec, Milan, Mary i ja idemo 90% i nadam se da ce nam se netko pridružiti. Proširimo svoje horizonte stolnog nogometa i bilo bi vrijeme da malo zaigramo na međunarodnim stolovima.
    Antonio mogao bi napraviti anketu vezanu za stol.
    pozdrav iz sunčane Rijeke!

    avatar

    27.05.2008. (12:35)    -   -   -   -  

  • myway

    ej, ja bi možda čak "išao probati", ali malo mi je sve to sad previše (fairplay, mateo, fortuna, gaj, slovenija, fortuna, a ubrzo i johnny - sve u mjesec i pol / dva) bude vec prilika..
    a šta se tiče ankete o stolovima ne vidim previše smisla kad 90% igrača ili nikad nije il možda 1-2 put igralo na nekom drugom stolu uz fa.bi. Kak ću se izjasnit ako ne probam sve opcije?
    teorija nije praksa. Po svemu što znam najbolje bi nam pasao roberto sport, ali dok ne probam i svi zajedno ne bacimo neki turnir na garlandu ili robertosportu nema smisla birati...
    Moja ideja je da sutra/preksutra nabacim post u kojem ću izložiti prijedlog lige, da poradimo na tome, da stisnu jaska i game sa stvaranjem kluba, pa da se onda na turnirima lige na jesen predstave i drugi stolovi (ako ih imamo prilike nabaviti)

    avatar

    27.05.2008. (13:08)    -   -   -   -  

  • stojko

    @ vasa ti nisi ljepsa polovica kad si na slici opet ispao namrgodjen iako smo te nasmijavali ;-)
    Sto se tice eventualnih krumpira Matijinih, nisam ih uocavao protiv Keme i Tihija, no nisam bas koncentrirano pratio. Kako god bilo zadatak golma na je da brani sve pa i krumpire. Zato sam uocio odlicnu peticu u drugi cosak kad je zabio Romanu.
    Pogledao sam prijedlog lige. Izgleda OK. Jest da to linearno bodovanje mozda bude previse nagradjivalo prisutnost no nek netko predlozi kaj drugo pa cu onda razglabati.
    Vi na maturalnoj, jeste li se bar posteno napili ;-)
    Zamisljam Filipa gega se i drzi za stol dok pokusava izvesti snake :-)
    Maribor? Ja ne. No jedna mi je rijec posebno upala u oci u Filipovom postu. Milan!!!

    avatar

    27.05.2008. (17:47)    -   -   -   -  

  • kemo

    Meni odogovara 14.06 i bilo bi mi drago da odem do Maribora, cujemo se jos tjedan dana prije turnira. Sto se tice stolova, mozda bi bilo najbolje uzet stol na kojem se najmanje igra na turnirima, s time bi imali prednost jer nitko nebi znal igrat na tim stolovima pa bi samim time i najdalje dogurali. Ako se ozbiljnije hocemo bavit s time onda bi trebali jos bar dva stola tipa galardo i roberto na kojima bi trenirali jer bi bili ko muhe bez glave na internacinolnim turnirima.

    avatar

    27.05.2008. (19:27)    -   -   -   -  

  • rockinkoper

    No, pa da se še jaz malo oglasim, če že postavljam naš novi forum :)

    Lepo bi bilo, da pridete pogledat v Maribor 14.6., tako da vidite, kako taki turnirji potekajo in kako se po svetu igra - to vam je sigurno najbližji turnir.

    Kar se tiče miz, pa tudi mi razmišljamo o temu, da bi bilo dobro igrati na taki mizi, kjer se najmanj igra, prav zato bomo začeli več trenirati na Roberto Sport mizah...

    No, drugače se vidimo v soboto v Butarih :)
    Ne pozabite šotorov!

    LP iz Ljubljane!

    avatar

    27.05.2008. (20:05)    -   -   -   -  

  • myway

    @rock: kakvi šatori? neko namjerava spavati? ja sam čul da se neka fešta spominjala :))

    avatar

    27.05.2008. (21:39)    -   -   -   -  

  • rockinkoper

    Jah, sej lani smo bli do 6h zjutraj, če misliš potem vozit domov, potem pa srečno ;)

    avatar

    27.05.2008. (23:10)    -   -   -   -  

  • mudra

    Da Jeki slazem se s tobom i nadam se da cu dobro odradit svoj dio posla :)... vidimo se u subotu...pozdrav svima...

    avatar

    28.05.2008. (18:32)    -   -   -   -  

učitavam...