Komentari

toseinmemoriam.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • nenadtv

    super ti je blog evo ti pa pročitaj ovo sta ce biti

    Zadnji spot T. Proeskog: Nikad viđene fotografije...
    Prvi put objavljujemo isječke iz posljednjeg spota Toše Proeskog koji se snimao na Jamajci i u studiju u Londonu za pjesmu “Hardest Things”

    Spot za pjesmu “Hardest Things”, koju je Toše snimio za svoj prvi, ali, na žalost, i posljednji album za strano tržište, bit će premijerno prikazan 31. svibnja na završnoj večeri HRF-a u Opatiji. Spot je nakon Tošine smrti montirao MTV Adria od materijala snimljenih na Jamajci i u londonskom studiju.
    Slaven Risteski, suprug Tošine sestre Dori, kaže da je spot montiran upravo onako kako ga je pokojni Toše zamislio.
    Snimke s Jamajke nastale su 2006., kad su Toše, menadžerica Ljiljana Petrović i Lasto Nikolovski, iz producentske kuće Award, 20 dana boravili tamo s Tošinim menadžerom za inozemno tržište Brianom Taylorom i producentom Andyjem Wrightom, koji je napravio pet albuma za Simply Red.
    - Andy je, prije nego što krene na posao, želio upoznati Tošu, njegov temperament i dušu kako bi mogao točno odrediti tip glazbe koji mu odgovara. Tad je Brian Taylor došao na ideju da svi odemo kod njegova oca na Jamajku. U studiju Palma Tylera, koji je bio gitarist slavnog Boba Marleya, Toše i Andy satima su razrađivali ideje za aranžmane. Boravak na Jamajci za Tošu je bio poput realityja. Kamera ga je posvuda pratila. Snimljene su stotine sati materijala - prisjeća se Ljiljana Petrović.
    pozdrav nenad tv

    avatar

    27.05.2008. (00:02)    -   -   -   -  

  • nenadtv

    jesam gledao danas bi trebalo pokazati spot od tošeta proeski ajde pozz

    avatar

    31.05.2008. (11:59)    -   -   -   -  

  • nenadtv

    HELLO NISI PROCITALA DJESI JA SAM JUČER BIO KOD TEBE I DANAS STA IMA NOVOGA U SKOPJU NENADTV

    avatar

    01.06.2008. (16:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...