Komentari

hms.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • . : Tinchi : .

    ako te išta tješi, nisi jedini čiji rad neki ne cijene... ;-)
    kad možemo očekivati ocjene od neformacija? :-)

    avatar

    24.05.2008. (14:35)    -   -   -   -  

  • Mazoretkinja

    Sta se tiče dodjeljivanja ocijena tj. mjesta pojedinom timu, kako je moguće da isti tim od jednog suca dobije 3. mjesto, a od drugog 11. mjesto? To je ipak malo prevelika razlika!!!!

    avatar

    24.05.2008. (17:22)    -   -   -   -  

  • ........................

    za mazoretkinju: to je objašnjeno već milijun puta, pa pogledaj prijašnje komentare

    avatar

    24.05.2008. (19:24)    -   -   -   -  

  • Mažoretkinje Široki

    Moram priznati da je ovo objavljivanje tablica za svaku pohvalu! Mislim da iz toga svi mogu nešto naučiti.. Zbilja, svaka čast na trudu, znam koliko muke treba da se ti dokumenti prebace u razne formate da bi na kraju dobili ovo..

    avatar

    24.05.2008. (21:26)    -   -   -   -  

  • HMS

    Tinchi:
    Razlika! Ti si za svoj rad u Rovinjskim mazoretkinjama placena, ja za rad u HMS-u nisam!

    .....:
    Da to je prevelika razlika. Jest sve je objasnjeno, no to je ipak prevelika razlika i za takve varijacije se rade sudacke analize i trazi objasnjenje od sudaca. Nije nemoguce, no svakako se trazi objasnjenje. Za cca 2 tjedna ce to biti prva tema otvorene rasprave na ovom blogu. Naime pokuseat cemo vam pojasniti metodiku sudjenja i zato su odstupanja moguca, kao i praksu drugih saveza koji koriste skating.

    avatar

    26.05.2008. (00:03)    -   -   -   -  

  • . : Tinchi : .

    nisam ni ja...

    nisi mi odgovorio, kad će biti tablice neformacija? ;-)

    avatar

    26.05.2008. (12:39)    -   -   -   -  

  • HMS

    Ma odgovorio sam vec 3 puta u posljednjih dva tjedna na to pitanje. Dakle neformacije ce biti iduci tjedan.

    avatar

    26.05.2008. (14:10)    -   -   -   -  

  • znatizeljna

    Prenosim vam izjave sudaca sa bloga HRSAM-a:

    Citiram sutkinju:
    "na seminaru za sudce smo postavili pitanje da li se može raditi ilusion i odgovor je bio potvrdan a sto ce se dogoditi na licu mjesta to sam bog zna..."

    "...da vas sankcioniraju ili nešto jer uvijek i suci na prvenstvima saznaju o promjenama nekih pravila- koja NBTA ne objavi pravovremeno na svojim stranicama..."

    "a posto smo mi hrvati, nas ce sigurno kazniti. Ipak nizozemci mogu raditi sto god hoce!"

    Dakle ne radi se o timovima, nego o sustvu koji se mijenja a da to timovi ne znaju. Pa sudac prelaze timu da na licu mjesta promijeni koreografiju. Kako je to moguce?

    avatar

    26.05.2008. (14:21)    -   -   -   -  

  • ..:Svetojanske mažoretkinje:..

    Evo, mi smo samo svratile da pogledamo kakvih novosti ovdje ima... i reć da nam je jako drago zbog kadeta Sesvećanki... djevojčice su zaslužile =)

    avatar

    27.05.2008. (00:54)    -   -   -   -  

  • cccc

    moš mislit kak su zaslužile............nebi bile 3. da je bilo osjeka i vukovara.......

    avatar

    28.05.2008. (12:00)    -   -   -   -  

  • ...

    ali ih nije bilo... prema tome zaslužile su...
    mislim ono klinke su se trudile... to kaj nije bilo osijeka i vukovara u kadetima nije njihov problem... nije ih bilo... a uostalom otkud znaš da ne bi bile bolje i od njih...
    kiss svima...

    avatar

    28.05.2008. (23:54)    -   -   -   -  

  • cccccc

    a bi znaš kako........zaš im je ovo onda prvi put da idu na europsko.............

    avatar

    29.05.2008. (21:14)    -   -   -   -  

  • HMS

    ccccc, cemu ovako sarkasticni komentari. To sto nije bilo Osijeka i Vukovara je njihov hendikep. Ja moram priznati da me cudi da ova dva tima nisu uspjeli sakupiti po 9 kadetkinja, ili ih nisu uspjeli spremiti za Drzavno (iskreno, radi se o vrlo jakim timovima i zabrinjava me sto nemaju kadetkinje). No, ne mozes govoriti da bi neki tim bio bolji, poglavito ako on cak i nema odredjeni dobni razred. Sesvecanke su bile 3. tj. bolje od ostalih timova koji su dosli, te od svih timova koji uopce niti ne mogu sakupiti kadetkinje.

    avatar

    30.05.2008. (03:12)    -   -   -   -  

  • ???

    Zašto informacije o evropskom idu na blog zagrebačkih a ne na HMS blogu, da li gosp. Alen ide u Rumunjsku za svoj tim ili za HMS?

    avatar

    30.05.2008. (08:17)    -   -   -   -  

  • mmmma

    ne razumijem nesto, pise da i vi imate kategorije s rekvizitima - odnosno imate pompone?? Od kad to? pa ja sam mislila da je kod vas samo standardni mazoret, samo sa stapom? Just asking! Pozdrav svima i lijepo se zabavite u austriji

    avatar

    30.05.2008. (09:18)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    ????:
    Zato sto Zagrebacke mazoretkinje dobivaju post svakih 2 dana, a HMS svakih 7 dana. Naime postove pisem u nacelu kada broj komova na Zagrebackim mazoretkinjama prelazi 20, a na HMS-u 15. Tako da ce ova informacija biti na HMS-ovom blogu sutra. Uzgled, g. Scuric nije bio u Rumunjskoj niti za HMS, niti za Zagrebacke mazoretkinje, nego radi EMA-e. Stoga je ovo pitanje bespredmetno, tj. informacija ne bi trebala biti na HMS-u po toj osnovi uopce.

    Uzlged, blog Zagrebackih mazoretkinja je blog tima i tamo se mogu stavljati i nesluzbene informacije. Na HMS-ovom blogu mogu se stavljati samo sluzbene informacije, a HMS jos nije dobio sluzbenu informaciju niti od EMA-e, a niti od organizatora. Ako cemo bas formalizirati, onda tu informaciju necete niti sutra vidjeti na blogu HMS-a.

    avatar

    30.05.2008. (10:18)    -   -   -   -  

  • HMS

    mmma:
    HMS nema kategorije sa pom-ponima. Cak stovise ova je katergorija zabranjena u Hrvatskoj, ali je zabranjeno i ucestvovanje hrvatskih timova na EMC u toj kategoriji. Zasto? Jer pom-poni nikada nisu bili tradicionalan rekvizit mazoretkinja u Hrvatskoj.

    Na razini EMA-e pom-poni su tradicionalan rekvizit u Velikoj Britaniji, Poljskoj, Rumunjskoj i Crnoj Gori, a prakticira ga jos i Ceska, BiH, te Italija. Upravo stoga su ove zemlje trazile uvodjenje ove kategorije od prvog dana EMA-e, pa je ista uvedena jos 1999. To sto nesto nije prisutno u Hrvatskoj ne znaci da je samo tako i jedino tako dobro. EMA je vrlo decentralizirana institucija i stvar je clanova da se odluce za tako sto. Prijedlog su dali Britanci, a podrzali ga Poljaci i tako je vec gotovo 10 godina. U nekm zemljama vise se radi sa pomponima nego sa stapovima (Crna Gora, Rumunjska). No moras shvatiti da ovo nije kombinirana kategorija sa rekvizitima, nego da se radi samo i iskljucivo o pom-ponima (cijela je koreografija sa njima). Tradicionalni rekvizit mazoretkinja su i zastave, no one su zamrle u cijeloj Europi.

    Hrvatski timovi se ne natjecu u pom-ponima.

    avatar

    30.05.2008. (10:23)    -   -   -   -  

  • mmmma

    aha, hvala, kuzim !
    mislim da zastave postoje u twirling natjecanju isto kao i pomponi.
    pozdrav

    avatar

    30.05.2008. (10:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...