Komentari

panonija.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • jimbo

    Bit će skoro propast sveta...
    Nek propadne, nije šteta!

    avatar

    23.05.2008. (17:46)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Je, slažem se, baš je to čudno - Ameri odnosno anglo-američki naftni establishment iliti ustroj napravi invaziju na Irak i opljačka svjetske zalihe nafte, i onda cijena nafte skoči nebu pod oblake; to nije normalno, pa bar bi sad barel nafte trebao biti najjeftiniji kad je Zapad opljačkao svjetske zalihe nafte (Irak, Kuvajt, Saudijska Arabija), a pametni Bush je pod najnovije najavio i invaziju na Iran, a CIA će u hipu srušiti režim od onog marksističkog čudaka Chaveza u naftom bogatoj Venecueli, i evo ti svjetska kontrola 90 posto nafte od strane Zapada, a barel će onda biti 200 dolara, ili 500!?
    Godine 1945. je barel nafte stajao 5 US$ !!!

    E, da, Eurosong, Zagreb 1990., rat, Eurosong 2008, Beograd, rat? Pero, teorija spojenih posuda nije daleko od istine;-)

    avatar

    23.05.2008. (18:14)    -   -   -   -  

  • ignorantia

    Bit ce skoro propast sveta, Tajne organizma, Jutro, Horoskop, Covek nije tica, Kad budem mrtav i beo itd, crni valovi.
    U nekoj knjizi sjecam se bila je prikazana neka piramida po kojoj se uspinje najprije nas jako mali poduzetnik, travajer, emplojer i ontroproner, tako kad lova raste on ide sve vise i vise i vise i na kraju tu je vrh piramide, nirvana, i sta ga cini sretnim, naravno giving away, on daje, daje, poklanja, charity je u pitanju i tu je njegovo zadovoljstvo on postaje najbolje bice na tom svijetu jer samo daje i poklanja. Ah kako je to blazzeno stanje. Poklanjala si al' si krala ... o mladosti ...

    avatar

    23.05.2008. (18:52)    -   -   -   -  

  • Abbey Road 603

    Budući da je gorivo sve skuplje, odlučila sam se za alternativnu... sad ću ispljunut neke pare za neki dobar bajsikl ali će mi se u dugom roku isplatit... tako razmišlja ekonomist duboko u meni. Opet, malo me muči da mi ga ne budu maznuli negdje u gradu ako bude predobar... Možda da ipak kupim neku krntiju - bolje priliči jednoj studentici provincijalki. Živjeli bicikli, živjelo vegetarijanstvo i živio zdrav život :D

    avatar

    24.05.2008. (00:47)    -   -   -   -  

  • Taurunum

    Srbija je zemlja čuda, nenormalno mjesto za život, katkada se iznenadim nekim ljepotama koje znaju izniknuti iz sveopćeg ništavila. Analogija sa Eurosongom u Zagrebu i ovim u Beogradu ima smisla, čak ju je netko i spomenuo u medijima, ali je naišla na loše kritike. Srbija je već imala period točenja benzina iz boca Coca-Cole, pa se ovih dana polagano vraća u to doba. Naime, benzin na Kosovu je oko 0,85 eura, dočim je nova cijena u Srbiji 1,33 eura, pa su se dečki snašli i prevoze benzin u bocama iz "lažne države Kosovo", kako veli tehnički odlazeći premijer Koštunica (vjerojatno i budući). Da je Hrvatska malo bliže, mogla bi sudjelovati u suvremenom srpskom naftovodu.

    avatar

    24.05.2008. (16:36)    -   -   -   -  

  • visssNJa

    rat je bio jer Srbi nisu pobijedili. Sad cemo mi pobijediti i nece biti rata :P

    avatar

    24.05.2008. (19:19)    -   -   -   -  

  • ignorantia

    I da se ne zaboravi, svim vjernim suradnicima ovoga bloga zelim sretan Dan mladosti s pozdravom Smrt fassizmu, sloboda narodu! Znam da se vlasniku dizze kosa na glavi ali cest la vist!

    avatar

    25.05.2008. (07:24)    -   -   -   -  

  • nema_sanse

    Čuj, imaš jedan dobar doom-ethno metal band koji spaja elemente centralno američke indijanske glazbe s metalon, pa...

    avatar

    25.05.2008. (11:47)    -   -   -   -  

  • en1di0n

    Stalno se prica da ce biti neki smak svijeta... 2000, 2002 pa 06.06.2006 ..pa 25.12.2012. i tako... i mi svi nekako cekamo taj smak. I cekamo.. ali nekako nikako da dode. Eto.

    Pa zavjera pa kontrola pa ovo pa ono...

    Svi zurimo i tražimo i sve...ali ništa...dead end.

    Nafta navodno ide v k***c ... dolaze hibridni motori na vodu i ostale pizdarije. Možda netko napravi i neki over-unity ..možda. I tako

    opet mi cekamo neko ..."spasitelja".... bleh

    avatar

    26.05.2008. (01:09)    -   -   -   -  

  • odmak

    Nafta ili voda pitanje je sad. Zapoćet će s naftom, a završiti sa vodom. E tu smo u prednosti, ako ne rasprodaju izvore.

    avatar

    27.05.2008. (18:37)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    BENZIN se penje
    HRVAT stenje...

    Pozdrav mom Peri

    avatar

    28.05.2008. (17:05)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    :-) Zgodna poanta o razvoju umjetnosti. Nekidan, nabasao sam na ime Kondratiew - Rus je prije osamdesetak godina teoretski povezao ratove i tehnološko-ekonomske faze razvoja u - sinusoidu. Neki ga osporavaju, neki mudro šute... Znanje je staro, nego, mi so bahati i slijepi.
    O etici govorimo, i u distribuciji, i u koristi, i u neumjerenosti akumulacije kapitala i politici, koja sve to tako servisira... Etika. /Moš mislit, htio je jedan naš eminentni intelektualac, zbiljska faca, čak napraviti neku vrstu "Rasadnika etičke misli" u Hrvatskoj; u jednom mjestu na moru. Nisu mu dali.
    Eto.
    /Et Anchi - ma, kaj stenje?!? Hrvat otmjeno šuti. Ima se! A ne ko one bijede po Europi. Protestiraju. Gologusci. ;-/ /

    avatar

    29.05.2008. (09:13)    -   -   -   -  

  • Divan -skitnje

    Baš su mi simpa (toliko da bi ih ugušio naftom) oni Ameri-direkrori koji se ne sjećaju da li su u ovih par mjeseci osobno zaradili 5 ili 15 milijuna dolara. A ja prevrćem džepove za pola automobilskog rezervoara.

    avatar

    29.05.2008. (10:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...