Komentari

podravec.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • pitomaca

    I meni se serija sviđala do četvrte sezone.Pogotovo prve dvije ali su se malo posapunali u trečoj i četvrtoj.Ali prve dvije su zakon i definitivno su uprle put drugim sličnim uradcima.Jer npr.Heroji su nastali čak dvije godine poslije 4400,i pod velikim su utjecajem te serije.
    Trenutno su mi Heroji najbolja serija po atmosferi ali sam početak(prve dvije sezone )4400 su orginalna,nepredvidljiva i zanimljiva serija.Mada ima laganih scenarističkih i režiserskih grešaka jer nisu imali neki veliki buđet kao u trečoj i četvrtoj sezoni.A Heroji su dobili i golemi buđet i dobre scenariste pa su mogli napraviti i dobru atmosferičnu seriju.
    Kada bih morao rangirati tv serije koje su mi najviše legle na prvom mjestu je 4400,druga je Galactica a treći Heroji.
    The 4400 rules:)

    avatar

    23.05.2008. (17:12)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Serija koja ima uspjeh ne moze imati financijske probleme. Vjerojatno je potraznja i gledanost splasnula i zbog pada kvote je splasnuo i profit od reklame, pa se nije vise moglo financirat jer su televizije prestale kupovat. To se i ovdje vrtilo i vise toga nema. Nije bio bas neki poseban uspjeh, sto nema veze sa kvalitetom, nego kako pogodis ukus publike.

    avatar

    23.05.2008. (17:19)    -   -   -   -  

  • podravec

    blogomoljac, propala je produkcijska kuća, a gledanost je zabiljezena u velikom broju i poprilicno su zaradili. Tako sma barem procitao.

    Pitomaca, je Heroji su odlicni, a tu je jos odlicna serija BBC-a "Life on Mars" ali napravljene su samo dvije sezone sve skupa 16 epizoda.

    avatar

    23.05.2008. (18:20)    -   -   -   -  

  • onakojatrcisvukovima

    zanimljivo

    avatar

    23.05.2008. (19:38)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ...hm...moram priznat da zbog nedostatka slobodnog vremena ne uspijevam pogledat sve što bi htio,ali eto...zahvaljujući tebi, mogu biti toku ...pozZ

    avatar

    24.05.2008. (08:40)    -   -   -   -  

  • podravec

    blogomoljac serija je preinteligentna, pa je tko zna sto razlog prekida snimanja, ako i je zbog manje gledanosti ispada da takve serije ne prolaze kod ovaca kojih je vise od 90% na ovome planetu

    avatar

    29.05.2008. (17:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...